مفصل دنده با جناغ
-
سلام
دنده با جناغ مفصل نمیده؟ بر اساس سوال کنکور ۱۴۰۱
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-110 -
سلام
دنده با جناغ مفصل نمیده؟ بر اساس سوال کنکور ۱۴۰۱
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
بچه-های-تجربی-110Ahmadreza Amanzadeh
این از کتاب خیلی سبز هست :هر انسان 12 جفت دنده دارد که 10 جفت بالایی آن ها با غضروف به استخوان جناغ %(#001aff)[مفصل] شده اند
حالا دست خود را روی دنده های خود بگذارید و نفس بکشید ، دقت کنید که دنده هایتان طی تنفس حرکت می کنند(پس ثابت نیستند) با اندکی ذکاوت متوجه می شوید که از نوع گوی وکاسه و لولایی هم نیستند بلکه از نوع مفصل لغزنده هستند:)
حالا تست کنکور هم بفرس .. -
Ahmadreza Amanzadeh
این از کتاب خیلی سبز هست :هر انسان 12 جفت دنده دارد که 10 جفت بالایی آن ها با غضروف به استخوان جناغ %(#001aff)[مفصل] شده اند
حالا دست خود را روی دنده های خود بگذارید و نفس بکشید ، دقت کنید که دنده هایتان طی تنفس حرکت می کنند(پس ثابت نیستند) با اندکی ذکاوت متوجه می شوید که از نوع گوی وکاسه و لولایی هم نیستند بلکه از نوع مفصل لغزنده هستند:)
حالا تست کنکور هم بفرس ..@erfan-f در مفصل دنده با جناغ گفته است:
همون لحظه ک تو خیلی سبز اینو گف اینکارو کردم ولی مشکل اینجاس ک من اصن استخونامو حس نمیکنم
-
@erfan-f در مفصل دنده با جناغ گفته است:
همون لحظه ک تو خیلی سبز اینو گف اینکارو کردم ولی مشکل اینجاس ک من اصن استخونامو حس نمیکنم
Michael Vey
اگر لاغرین و چیزی حس نمی کنین ،برای بررسی های تخصصی هر چه سریعتر به نزدیکترین بیمارستان محل سکونتتون مراجعه کنین...شوخی کردم .. مهم نیس:)
-
Ahmadreza Amanzadeh
حالا تست کنکور هم بفرس ..@erfan-f
-
@erfan-f
Ahmadreza Amanzadeh دوست عزیز گزینه 4 اشتب تحلیل کرده استخوان دنده 11 و 12 اصلا به جناغ وصل نیستن این دلیلش هست
-
Ahmadreza Amanzadeh دوست عزیز گزینه 4 اشتب تحلیل کرده استخوان دنده 11 و 12 اصلا به جناغ وصل نیستن این دلیلش هست
@Rahman-Atafat
مرحبا:)
اون هررر خیلی مهمه :// -
@Rahman-Atafat
مرحبا:)
اون هررر خیلی مهمه :// -
Michael Vey
اگر لاغرین و چیزی حس نمی کنین ،برای بررسی های تخصصی هر چه سریعتر به نزدیکترین بیمارستان محل سکونتتون مراجعه کنین...شوخی کردم .. مهم نیس:)
@erfan-f ن دیگ اشتب زدی.. من ی نمه تپلم همچی برا همینه حس نمیکنم
اونی ک لاغره ک استخوناش زده بیرون اصن
-
@Rahman-Atafat
Michael Vey
@erfan-f
ممنونم