سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
تست های در سطح قلمچی
-
سلام روز و روزگارتون خوش
من تا الان 4 تا آزمون قلمچی رو دادم اما با اینکه تو خونه خیلی میخونم و تست میزنم وقتی میرم سر جلسه یه سری تست ها برام خیلی جدیدن و بعضا ایده ای برای حلشون ندارم، و شاید از 10 تا 3 تاش رو هم نتونم حل کنم، با وجود اینکه خونه همه تست های کتاب تست رو برای اون مبحث میزنم
به نظر خودم اومد که شاید چون خیلی تست سخت و چالشی نمیزنم اینطوره، اما خواستم از شماهم بپرسم و ببینم شما چطور با این موضوع برخورد میکنید؟ این که این همه زمان میزارم اما در نهایت سر آزمون نمیفهمم سوال چی میخواد و باید چطور به جواب برسم و نتیجه مدنظرم نمیگیرم خیلی حالمو بد میکنه مخصوصا برای ریاضی و فیزیک...میخواستم بپرسم شما چه پیشنهادی دارید و تجربه خودتون تو این زمینه چیه؟ آیا شمام چنین مشکلی داشتید؟
honey Honey M @رتبه-های-انجمن-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
-
در مورد زیست و شیمی به یه نتیجه ای رسیدم و ازشون راضیم ولی بعد مدت ها هنوز ریاضی و فیزیک حسابی برام چالشن ، اما میخوام هرطور شده حلشون کنم و پیشرفت داشته باشم اما خب نمیدونم چطور چون الان شرایط کنکور طوری نیست که بزارم حتی یک درسمم کم باشه
-
سلام
خودم هنوز تجربه زیادی تو آزمون قلمچی کسب نکردم .چون تازه ثبت نام کردم.
بنظرم آزمون های هدفگذاری رو قبل از هر آزمون ببین. خیلی دیدت رو نسبت به آزمون پیش رو باز تر میکنه. و با سطحش بیشتر آشنا میشی.(مثلا آزمون امروز: من قبلش آزمون هدفگذاری رو ی نگاه کرده بودم ، بعد که سوالات رو دیدم ، خیلیاش برام آشنا بنظر میرسید)
پس تصمیم گرفتم این آزمون ها رو برای آزمون های بعدی قبل از آزمون کامل برسی کنم.
فکر کنم این مورد خیلی میتونه در پیشرفتت تاثیر گذار باشه.
موفق باشی -
مهسا استوار
سلام
تستای همون مبحث سال قبل قلم چی رو بزن قبل از آزمونت تاثیر داره یکم میاد دستت ب ویژه فیزیک -
@Farhadd
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to مهسا استوار on آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهسا استوار
آخ من چقدر شبیه تو هستم ؛منم دقیقا مشکلم توی ریاضی و فیزیکه -
مهسا استوار درود بر شما......
حالتون خوبه ؟تحلیل سوالات ماز (استاد عمادی) و قلمچی سال های قبل باعث میشه به تسلط دو چندان برسین
استفاده از کتاب های چالشی تر مثل نردبام رو تو اولویت بزارین
نگران ریاضی نباشین
قلمچی بیش از حد میپیچونه -
با تحلیل سوالات بعد آزمون ، و تست زنی از ایکیو یا نشرالگو باعث میشه بی هیچ شک و شبهه ای شما به درصد بالا برسین
شما اگه میخوایین ببینین وضعتون چطوریه ، سوالات کنکور 1400 و 1401 رو بررسی کنین تو ریاضی
مطمئنا اگه تا حالا از ایکیو و نشرالگو تست زده باشین و یا تحلیل ازمون کرده باشین خیلی راحت به چندین سوال پاسخ میدین -
کسی که از خیلی سبز بزنه و ایکیو هم کار کنه و یا نردبام ریاضی، همراه با تحلیل آزمون، من فکر نکنم از خودش راضی نبوده باشه
در ضمن سوالات ماز خیلییییی به کنکور مشابه هستش
من هر دو رو بررسی میکنم
البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند
پوزش بابت زیاده گوییبدرخشید بانو......
-
مهسا استوار
۱ من خودم ریاضیم داغونه ولی این ازمون یچیزی رو فهمیدم
اینکه من باید قبل ازمون مشخص کنم قصد دارم به چند سوال جواب بدم تا بتونم وقتمو کنترل کنم که اینو تو خود مجله ی قلم چی هم نوشته بود
2.من سر ازمون حتی یادمه این سوالارو تو خونه دیده بودم ولی باز باید فکر کنم و راه حل پیدا کنم که سر جلسه وقت اینکار نیست!.این اولین جاییه که حافظه یاریم نمیکنه!پس میخوام منبع تستم رو با فاصله ی زمانی چند روز ۲ بار حل کنم
۳.یسری سوال ها مخصوصا تو فیزیک اصلا از قیافشون معلومه قراره تو ازمون بیاد مثلا از بالا افتادن گلوله که هر بار میاد.اینا رو علامت میزنم
اگر ازمون بعدیمو بهتر زدم یعنی این ۳ نکته جواب داده. -
@Farhaddسلام اگه بخوای بین ایکیو و نردبام یکی رو فقط تست بزنی کدومو میزنی
-
@mahan-hosein-poor
سلام
حالتون خوبه؟من متاسفانه از کیفیت کتاب نردبام ریاضی ناآگاهم .......
ولی فیزیکش رو خیلی دوست دارم.....ولی یکی از دوستانم که خیلی مسلط هستش کتاب نردبام رو پیش میبره .......
من خودم آیکیو میزنم .......
پیشنهاد معلم شهرمون که خیلی هم با تجربه ان، همین کتاب ایکیو بودشما نمونه کتاب رو از اینترنت دانلود کنین
چند صفحه رو نظر کنین خودتون بهتر تصمیم میگیرین -
@Farhaddمرسی رفیق
خوبم
اگه خودت درصد ریاضیت پایین بود ترجیح میدادی سوال هارو ۲ بار حل کنی در ریاضی فیزیک
یا به جاش تعداد سوال متفاوت بیشتری حل کنی؟ -
@mahan-hosein-poor
مشخصا تکرار چگونگی حل سوالات خیلی مهمه ....هر تکنیک حل سوالی تو ریاضی یا فیزیک میبینی میتونی هایلایت کنی و در بازه 14 روزه بارها تکرار کنی. .....
بله مشخصا خوب کار کردن و تکرار سوالات از اهمیت ویژه ای برخورداره
اینطوری بگم بهتون
خیلی سبز رو بزنین ....
مطمئن باشین که سوالای مهم و نکته دار و مشکل رو علامت دار کردین
بعد برین سراغ ایکیو
و اونو هر چقدر تونستید پیشروی کنید ......
و بعد برگردید و بارها اون سوالات علامت دار رو حل کنید تا وقتی سوال رو تو قلمچی و ماز دیدین در جا بگین بله بله من روش حلش یادمه......
سرعت در کار یعنی اختصاص دادن اندکی از وقت ریاضی به زیست و یه پیروزی تمام عیار....من خودم دانش آموز چندان قابلی نیستم
ولی تجارب زیادی در امور کتب کمک درسی و ..... دارم
امید که خودم هم ازشون بهره ببرم.... -
@Farhadd انشالله
-
@Farhadd اتفاقا نگاه کردم و سوالاش ترسوندم چون خیلی پیچیده بودن یسریاش کنکور 401 رو چند سوال تونستم با همین سواد الانم که نصف دوازدهم رو کم داره بزنم ولی کنکور 400 نه
-
@Farhadd ممنون بابت راهنماییتون