سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
چندتا منبع؟
-
abolfazl raesi خوبه در کنار راه ابریشم تست خیلی سبز جامع ریاضی هم بزنیم؟
-
abolfazl raesi آره مشکل همین زمان بر بودنشه
-
احمد رضا 0 در چندتا منبع؟ گفته است:
abolfazl raesi شما خودتون راه ابریشمی بودید اگر برمیگشتید عقب واسه درس ریاضی و فیزیک بازهم راه ابریشم میگفرتید؟
حقیقت اش من خودم مرددم
آقای ثابتی عالی هستند ول حس میکنم شاید بقیه ی موسسه ها بهتر کار کنند واسه ریاضی
نظرتون در مورد این حس چیه؟ببینید حسی که نیست
شما یه نمونه تدریس از استاد میبینید اگر ارتباط گرفتید که اوکیه اگر نه یه موسسه و یه استاد دیگه
تو بعضی موسسه های دیگه هم اساتید خوبی هستن ولی شما بدون توجه به تبلیغات نمونه تدریس چندتا استاد رو ببینید و منطقی انتخاب کنید
من اگر برگردم ریاضی رو دوباره با استاد ثابتی برمیدارم چون از زیر صفر(این که میگم مبالغه نیست چون معلم ریاضی خوب هیچ وقت نداشتم) منو به جایی رسوندن که نقطه قوت من ریاضی شده بود و از ریاضی لذت میبردم
ولی ممکنه سطح شما بالاتر باشه و این تدریس سطح به سطح استاد با شما جور نباشه خب طبیعیه که باید انتخاب دیگهای داشته باشید!
تو فیزیک هم اگر به عقب برگردم اول چتر نجات استاد رضا محمدی رو میبینم و بعدش راه ابریشم استاد طلوعی -
abolfazl raesi خوبه در کنار راه ابریشم تست خیلی سبز جامع ریاضی هم بزنیم؟
این کتاب رو کار نکردم متاسفانه ولی اگر خواستید منبع دومی داشته باشید سطح بالا باشه بهتره
-
abolfazl raesi میتونم درصد ریاضی تون رو بدونم؟
-
Taranommm در چندتا منبع؟ گفته است:
abolfazl raesi آره مشکل همین زمان بر بودنشه
که مشکل بزرگی هم هست واقعا!
با افزایش ساعت مطالعه باید جبرانش کنید -
abolfazl raesi میتونم درصد ریاضی تون رو بدونم؟
من تو ۱۴۰۰ در عرض ۱۵ دقیقه ۱۸ درصد و تو ۱۴۰۱ در عرض ۱۸ دقیقه ۴۰.۵ درصد زدم
تو درسای دیگه ضعیف تر بودم واسه همین وقت ریاضی رو به اون درسا دادم که البته خیلی پشیمون شدم -
abolfazl raesi بخدا اینقدر همه چی گره خورده بهم نمیدونم چیکار کنم
مثلا روزی که فرداش امتحان دارم کل ساعت مطالعه یا حداقل نصف بیشترش برا اون میره و متاسفانه هر روزم امتحان دارم
بخاطر همین الان دو هفته س میخوام مبحث هندسه آقای ثابتی رو ببینم ولی مگه وقت میشه؟ -
abolfazl raesi تجربه تون واسم مفید بود
به عنوان کسی که تجربه داره واسه من که پشت کنکوری ام و تازه میخوام واسه ریاضی و فیزیک راه ابریشم بگیرم توصیه تون چیه؟ کلا چیکار کنم ؟
-
abolfazl raesi بخدا اینقدر همه چی گره خورده بهم نمیدونم چیکار کنم
مثلا روزی که فرداش امتحان دارم کل ساعت مطالعه یا حداقل نصف بیشترش برا اون میره و متاسفانه هر روزم امتحان دارم
بخاطر همین الان دو هفته س میخوام مبحث هندسه آقای ثابتی رو ببینم ولی مگه وقت میشه؟واسه همه تستا پاسخ ویدیویی میبینید؟
-
abolfazl raesi نه سعی میکنم برای همه نبینم وقتم کمتر بره البته الان بیشتر نیاز به آموزش دارم که اونم وقت نمیشه
-
abolfazl raesi تجربه تون واسم مفید بود
به عنوان کسی که تجربه داره واسه من که پشت کنکوری ام و تازه میخوام واسه ریاضی و فیزیک راه ابریشم بگیرم توصیه تون چیه؟ کلا چیکار کنم ؟
خیلی به سطحتون بستگی داره واقعا
واسه فیزیک اگر بتونید آرش استاد طلوعی رو بگیرید و درسنامه اون رو ببینید خیلی عالیه چون چکیده درسنامه راه ابریشم تو آرش اومده بدون اینکه چیزی حذف بشه(البته اگر سطحتون خیلی پایینه توصیه نمیکنم) و بعدش از راه ابریشم تست بزنید
واسه ریاضی هم اگر سطحتون خیلی ضعیفه که اول پیله بعد درسنامه و بعد مجموعه تست و در آخر کنکورچه ها و آزمونها که طبیعتا وقت و انرژی زیادی میطلبه! اگر سطحتون متوسط باشه میتونید تورق سریع رو ببینید به جای مراحل پیله و درسنامه که اگر این کار رو کنید خیلی در وقتتون صرفه جویی میشه
یه توصیه:شما این موقع از سال میخواید راه ابریشم رو شروع کنید پس نباید انتظار داشته باشید تمام مباحث رو کامل و با همه تستا بخونيد چون واقعا نشدنی هست و اگر بخواید انجامش بدید اذیت میشید
بنظر من واسه شروع اولویت بندی کنید که تو انبوه مباحث و فیلمهای راه ابریشم گم نشید
سوالی بود درخدمتم
-
abolfazl raesi نه سعی میکنم برای همه نبینم وقتم کمتر بره البته الان بیشتر نیاز به آموزش دارم که اونم وقت نمیشه
شما اول آموزش(درسنامه رو ببینید) بعد تستا رو بزنید واسه تحلیل تستایی که نزدید و یا غلط زدید رو مجدد حل کنید که تو این مرحله تعداد زیادی از تستهای مشکل دار حل میشن و نیاز به حل ویدیویی نداره
بعدش هرچندتا از تستا حل نشد یا مشکل ریز داشت رو با سرعت ۱.۵ ببینید و نکته برداری کنید
این روش مراحل بیشتری داره ولی واقعا از دیدن پاسخ همه تستا(که کاری بیهوده هست) وقت کمتری میبره و یادگیری موثرتری هم داره -
abolfazl raesi یعنی اون ویدیو هایی که با عنوان تورق داخل بخش درسنامه هستن رو ببینم بعدش برم تستای درسنامه و بعد تستای همون فرسنگ و بزنم؟
یعنی دیگه ویدیو های فرسنگ هارو نبینم؟
چون آخر نفهمیدم اگه ویدیو درسنامه ببینم یا خود فرسنگ ها چه فرقی دارن -
abolfazl raesi پیشنهاد خوبیه بنظرم
فقط باید ببینم که فرقی بین ویدیو های درسنامه و ویدیو های فرسنگها هست یا نه؟
آخه فکر میکردم اگه درسنامه رو ببینم و خود فرسنگ اصلی رو نبینم نکته های تستی جا میمونن -
abolfazl raesi یعنی اون ویدیو هایی که با عنوان تورق داخل بخش درسنامه هستن رو ببینم بعدش برم تستای درسنامه و بعد تستای همون فرسنگ و بزنم؟
یعنی دیگه ویدیو های فرسنگ هارو نبینم؟
چون آخر نفهمیدم اگه ویدیو درسنامه ببینم یا خود فرسنگ ها چه فرقی دارناگر متوسط هستید
تو عنوان فیلم نوشتهتورق
اگر ضعیف هستید
تو عنوان فیلم نوشتهدرسنامه
بعد از درسنامه یا تورق نوبت جلسات حل تست هست -
abolfazl raesi آها پس باید همین درسنامه رو ببینم چون سطحم خیلی ضعیفه
حالا اگه این درسنامه هارو ببینم بعدش تستای فرسنگ مربوط بهش رو بزنم دیگه نیازی نیس فیلمای تورق رو ببینم؟
یعنی نگران اونا نباشم که کی ببینم شون؟ -
abolfazl raesi پیشنهاد خوبیه بنظرم
فقط باید ببینم که فرقی بین ویدیو های درسنامه و ویدیو های فرسنگها هست یا نه؟
آخه فکر میکردم اگه درسنامه رو ببینم و خود فرسنگ اصلی رو نبینم نکته های تستی جا میموننتو درسنامه استاد مثالهای آموزشی زیادی حل میکنن که مطلب جا بیوفته
تو تورق همون روشها رو خلاصه نوشتن و با تعدادی مثال خیلی محدود که زمان زیادی نگیره
نکته های تستی اصلی جا نمیمونن
اصلا شاید استاد یه نکته خاص واسه یه سوال خاص بگه که ممکنه تو تستا تکرار بشه و شما ببینیدش و اصلا اگر ندیدینش هم هیچ مشکلی پیش نمیاد چون اگر بخواید همه نکته تستی ها رو جمع کنید باید تمام فیلم های درسنامه و حل تست رو ببینید که کاری غیر منطقی هست
من خودم رو این موضوع خیلی حساس بودم و وقت زیادی هم بابتش تلف کردم در صورتی که خیلی از نکات تستی خیلی خاص اصلا تو کنکور به درد نمیخورد
لطفا لطفا لطفا وسواس رو کنار بذارید
نکات تستی اصلی تو تورق هم میان و تو تستا تکرار میشن -
abolfazl raesi آها پس باید همین درسنامه رو ببینم چون سطحم خیلی ضعیفه
حالا اگه این درسنامه هارو ببینم بعدش تستای فرسنگ مربوط بهش رو بزنم دیگه نیازی نیس فیلمای تورق رو ببینم؟
یعنی نگران اونا نباشم که کی ببینم شون؟نه اگر درسنامه رو ببینید هیچ نیازی به تورق نیست
ولی یه کاربرد خوب تورق اینه که روز قبل آزمون اگر لازم بدونید میتونید با تورق نکات درسنامه ای رو مرور کنید و همچنین واسه مرورای بعد عید هم خوبه ولی نیاز نیست نگران دیده نشدن تورق باشید