جهش
-
چرا میگه میره نسل بعد؟ چون تک سلولیه و ی رشته دی ان ای اصلی داره و همینو میده بره میگه؟

دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو همیار -
M Michael Vey marked this topic as a question on
-
خب ببین فرض کن جهش کوچیکه یددونه نوکلئوتید هم تعغیر داده این باکتری یه همانند سازی کنه مگه یه بچه پس نمیندازه مثل آزمایش استال
@Rahman-Atafat ن میدونی مشکل اینجاش نیس ک
دارم میگم چرا حتمی میره نسل بعد
بخاطر اینه ک فق ی دنای حلقوی اصلی داره و با همون همانند سازی میکنه؟ -
@Rahman-Atafat ن میدونی مشکل اینجاش نیس ک
دارم میگم چرا حتمی میره نسل بعد
بخاطر اینه ک فق ی دنای حلقوی اصلی داره و با همون همانند سازی میکنه؟Michael Vey جمله حکم قطعی نداره کلیت کار گفته و جمله درست %(#1eff00)[تری] هست
-
Michael Vey جمله حکم قطعی نداره کلیت کار گفته و جمله درست %(#1eff00)[تری] هست
@Rahman-Atafat اره دقیقا.. حالا گیجم نکن تحلیلم درسته تا حدودی؟:face_with_tears_of_joy:
-
@Rahman-Atafat اره دقیقا.. حالا گیجم نکن تحلیلم درسته تا حدودی؟:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey نه مایکل نگاه تو فصل هفت خواهی خوند که دیسک ها هم همانند سازی میکنن پس اینکه فقط دنای اصلی همانند سازی میکنه غلطه جمله یه نمه درستری هست دیگه
-
Michael Vey نه مایکل نگاه تو فصل هفت خواهی خوند که دیسک ها هم همانند سازی میکنن پس اینکه فقط دنای اصلی همانند سازی میکنه غلطه جمله یه نمه درستری هست دیگه
@Rahman-Atafat اره منم برا این گفتم اصلی چون همه باکتریا دیسک ندارن
-
Michael Vey خدای گیج شدی من اصن حرف نزنم بختره ها باید عزم جدی بخرج بدم برا نحرفیدن
-
M Michael Vey has marked this topic as solved on
-
Michael Vey خدای گیج شدی من اصن حرف نزنم بختره ها باید عزم جدی بخرج بدم برا نحرفیدن
@Rahman-Atafat :face_with_tears_of_joy: