سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
سلام
من یه کمک میخوام ممنون میشم لطف کنید جواب منم بدین
اول یه شرح حال از خودم بگم
من فارغ التحصیل کاردانی هستم ولی به رشته ام علاقه ای ندارم و نمیخوام ادامه اش بدم میخوام امثال کنکور تجربی بدم .بنا به دلایلی تا الان نتونستم شروع کنم ولی از الان به بعد مشکلی ندارم و میتونم بخونم میدونم الان برا شروع شاید خیلی دیر باشه ولی صفر صفر نیستم و پایه فیزیک و ریاضیم نسبتا خوبه(کاردانیم برقه) زبان و ادبیات رو هم خوب میزنم با دو تا عمومی دیگه هم زیاد مشکلی ندارم ولی سوالم اینه که کسی که تا حالا زیست نخونده میتونه به کنکور امسال امیدی داشته باشه یا باید قید امسال رو بزنم؟ میتونم تو این زمان باقی مونده خودم رو برسونم ؟ -
با سلام من دانش آموز دوم دبيرستان هستم و دلم ميخواد شريف قبول بشم، ولي كم درس ميخونم و أصلا نميدونم چجوري بايد درس بخونم تا رتبم زير ٨٠٠ بشه!
من واقعا دارم نا اميد ميشم و خيلي ناراحتم ميشه كمكم كنين!!؟؟ -
سلام خدمت شما
من دانش آموز سال چهارمم رشته ی تجربی
با این که امسال خوب خوندم ولی چون سال های قبل من الوجوه نخوندم یکم مشکلات پایه ای دارم
خودم میخوام داروسازی بخونم (پزشکی و دندان بلند پروازی میشه واسم)
خواستم ببینم کدوم درسا رو از پایه بخونم که بیشترین بازده رو داشته باشه؟
چهارم مشکلی ندارم غیر از ریاضیش که یکم به خاطر پایه لنگ میزنم -
@alimajdi;7061 said:
سلام خدمت شما
من دانش آموز سال چهارمم رشته ی تجربی
با این که امسال خوب خوندم ولی چون سال های قبل من الوجوه نخوندم یکم مشکلات پایه ای دارم
خودم میخوام داروسازی بخونم (پزشکی و دندان بلند پروازی میشه واسم)
خواستم ببینم کدوم درسا رو از پایه بخونم که بیشترین بازده رو داشته باشه؟
چهارم مشکلی ندارم غیر از ریاضیش که یکم به خاطر پایه لنگ میزنمفيلم هاي چهارم دبيرستان (٢) براي شما مناسب است، زيرا فرض مي شود كه هيچي از دروس پايه ياد شما نيست
بقيه سوالات شما را جناب آقاي سليماني مي دهند، ايشان متخصص هستند،
يا علي(ع)
-
یه سوالی داشتم!اینکه بیشتر تست بزنیم بهتره یا اینکه بیشتر خوده درسو بخونیم!من جزوه ی دبیرا و منابع رو اول 3 4 دور تا نخونم نمیرم سر تست
-
sohrab;7063 said:
فيلم هاي چهارم دبيرستان (٢) براي شما مناسب است، زيرا فرض مي شود كه هيچي از دروس پايه ياد شما نيست بقيه سوالات شما را جناب آقاي سليماني مي دهند، ايشان متخصص هستند، يا علي(ع)
خیلی ممنون از راهنماییتون البته همزمان امسال پایه هم خوندم یکم زیست و شیمی رو با عمومیا تا یه حدی بلدم
-
@alimajdi;7069 said:
خیلی ممنون از راهنماییتون البته همزمان امسال پایه هم خوندم یکم زیست و شیمی رو با عمومیا تا یه حدی بلدم
کلا اونی سهراب معرفی کرد پایه تره فقط فیزیکش کمی سطح بالاتره اگه فیزیکت خیلی بده از کلاس آقای رفیعی استفاده کن
شمی هم آقای سلیمانی حتما ببین -
@alitak;7079 said:
کلا اونی سهراب معرفی کرد پایه تره
این جمله رو نفهمیدم منظورتونو:rolleyes-new:
-
@alimajdi;7095 said:
این جمله رو نفهمیدم منظورتونو:rolleyes-new:
فرقی نداهر ببین با کدوم دبیر ها راحت تری
-
سلام برای کم کردن بی دقتی چی کار باید کرد؟
-
با سلام و احترام
من27سالمه و 10ساله از ریاضی و...دور بودم چون بچه دار شدم.حالا میخوام به حول و قوه خدا برای تجربی شرکت کنم(دیپلمم ریاضیه و عشق دیفرانسیل بودم)الان توی دی تازه تصمیمم قطعی شده.میشه راهنماییم کنید و یه برنامه بهم بدید که به کنکور 94برسم؟
باتشکر -
سلام .من چهارم تجربیم تاحالا اون طور که باید میخوندم نخوندم اما الان میخوام شروع کنم اما دچار سردرگمی شدم چون کانونیم توپروژه جدید درسای سوم هست ومن درسای دوم نخوندم حالا موندم کلا دوم بزار کنار وباکانون پیش برم واگه این کاروانجام بدم میتونم نتیجه خوبی بگیرم یا نه ؟لطفا راهنماییم کنید.:dejection:
-
با سلام
تازه عضو شدم و در کنکور سراسری88 رشته ریاضی محض تربیت معلم آذربایجان قبول شدم(شهید مدنی فعلی)
اما از سال 89 این رشته حذف شد و ریاضیات وکاربردها اومد و باتوجه به عدم ارائه دروس و سایر مشکلات بعداز چند ترم ترک تحصیل کردم و رفتم سربازی
الان خدمت تموم شده میخواستم برای کنکور95 تجربی شرکت کنم رشته مد نظر هم دندان پزشکی
درصدهام درکنکور ریاضی به این شکل
ادبیات 52 عربی 30 دینی 15 زبان 50 ریاضی 5 فیزیک 33 شیمی 35
البته مشکل اصلی من موقع کنکور درس ریاضی بود
بقیه کمو بیش یادم هست اما کمک به مشاوره و برنامه ریزی کامل دارم واینکه زیست کلا هیچی بلد نیستم
نمرات تک درس نهایی هم دارم خواستید مینویسم
باز اگر سوالی هست در خدمتم پیشاپیش ممنون -
سلام .من چهارم تجربیم .ترازم توکانو ن خیلی بده (4000به يایین) تودرسایه يایه مخصوصا خیلی ضعیفم .میشه فقط درسا يیش واسه کنکوربخونم ؟باتوجه به این که کنکور ترکیبی رتبه خوبی میارم؟یکی ازدلایلیم که ترازم میاد يایین بالا بودن غلطامه.
-
با سلام
بنده فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی جندی شاپور هستم ، قبلا رشتم ریاضی بوده الان قصد شرکت در رشته تجربی رو دارم
منابع مطالعاتی برای مرور سریع دروس لازم دارم
با توجه به این که بنده انواع ریاضیات و فیزیک مهندسی رو در دانشگاه پاس کردم گمون نکنم مشکل حادی در این دروس وجود داشته باشه و مرور و تست کافی به نظر میرسه
دروس عربی و ادبیات و دین و زندگی هم به همین ترتیب
می مونه زیست و شیمی
که هیچ اشنایی با زیست ندارم!!
بهرحال قطعا از دروسی که در دانشگاه پاس کردم سخت تر نیست :chuncky:
از مشاور عزیز تقاضا دارم برنامه ای که رتبه بنده رو زیر 1000 بیاره پیشنهاد بدهند -
aysan;8539 said:
سلام...اگه عمومی هارو بزارم واسه بعد عید اشکال داره؟؟...آخه ساعات زیادی از روز تومدرسه ام وهمون زمانی هم که خونه ام حیفم میاد صرف یه درس عمومی بشه!!!البته بعدعید اصلامدرسه نمیرم ووقتم زیاد میشه:105:
به نظر من که این کار خیلی خطرناک و غیر منطقی یه اگه نظر ما رو میخوای البته.!همه میرن مدرسه!!همه رقیب هات میرن مدرسه!!!!عمومی هم الان میخونن!!!!اون موقع نکته و تست کار می کنن!!!!!!!!!!
-
سلام ...مرسی که نطرتو گفتی...حتما بهش فکر میکنم راستش خودم هم تردید دار م که بزارم بعد عید...:moody:موفق باشی
-
-
- updated - - -
-
darya said:
به نظر من که این کار خیلی خطرناک و غیر منطقی یه اگه نظر ما رو میخوای البته.!همه میرن مدرسه!!همه رقیب هات میرن مدرسه!!!!عمومی هم الان میخونن!!!!اون موقع نکته و تست کار می کنن!!!!!!!!!!
سلام ..مرسی که نطرتو گفتی راستش خودم هم دودلم که بذارمشون بعد عید..موفق باشی
-
-
aysan;8553 said:
سلام ...مرسی که نطرتو گفتی...حتما بهش فکر میکنم راستش خودم هم تردید دار م که بزارم بعد عید...:moody:موفق باشی- - - updated - - -سلام ..مرسی که نطرتو گفتی راستش خودم هم دودلم که بذارمشون بعد عید..موفق باشی
دوست عزیزمون راست میگه بعد از نوروز وقت نکته و تست است شهریور که دوره جمع بندی می باشد پس بهترین موقع برای عمومی الان است وقت های مرده زیاد روی عمومی بگذار