سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
سلام من جواب فعالیت ها و آزمایش کنید های فیریک 3 رو از کجا بگیرم ؟ کتاب امسال با پارسال زمین تا آسمون فرق کرده !!!!!!!
بابا یکی جواب بده ؟؟؟؟؟؟ ضروریه
-
با سلام من لیسانس فناوری اطلاعات دارم و تصمیم گرفتم واسه کنکور سال آینده 95 خودم رو واسه قبول شدن در رشته پزشکی دانشگاه شیراز آماده کنم و یه دوماه میشه که شروع کردم و بیشتر هم زیست میخونم. اگه ممکنه من رو توی برنامه ریزی درسی یاری کنید و آیا به نظر شمامیتونم به هدفم برسم
-
shila;12047 said:
> با سلام من لیسانس فناوری اطلاعات دارم و تصمیم گرفتم واسه کنکور سال آینده 95 خودم رو واسه قبول شدن در رشته پزشکی دانشگاه شیراز آماده کنم و یه دوماه میشه که شروع کردم و بیشتر هم زیست میخونم. اگه ممکنه من رو توی برنامه ریزی درسی یاری کنید و آیا به نظر شمامیتونم به هدفم برسم
شک نکن به اینکه میتونی
میتونی ولی روشاشو درست برو -
shila;12047 said:
> با سلام من لیسانس فناوری اطلاعات دارم و تصمیم گرفتم واسه کنکور سال آینده 95 خودم رو واسه قبول شدن در رشته پزشکی دانشگاه شیراز آماده کنم و یه دوماه میشه که شروع کردم و بیشتر هم زیست میخونم. اگه ممکنه من رو توی برنامه ریزی درسی یاری کنید و آیا به نظر شمامیتونم به هدفم برسم
سلام خیالتون راحت بااراده و پشت کارمطمعنا موفق خواهید شد
تاهم خودتون وهم درساتونو بالا بکشین
برای برنامه ریزی هم
توصیه میکنم اول درسهایی مثل زیست شیمی وعلی الخصوص ریاضی و فیزیک توی این یک ماه کارکنید تابااونها انس بگیریدو و ارتباط برقرار کنید وروان بشه خوندنتون و از دو سه هفته ی دیگه تیرماه که استارت اصلی 95 برای همه هستش شما دراصل هم سطح اونهاباشی و بتونی باهاشون رقابت کنی-
-
- updated - - -
-
shila;12047 said:
سلام خیالتون راحت بااراده و پشت کارمطمعنا موفق خواهید شد
تاهم خودتون وهم درساتونو بالا بکشین
برای برنامه ریزی هم
توصیه میکنم اول درسهایی مثل زیست شیمی وعلی الخصوص ریاضی و فیزیک توی این یک ماه کارکنید تابااونها انس بگیریدو و ارتباط برقرار کنید وروان بشه خوندنتون و از دو سه هفته ی دیگه تیرماه که استارت اصلی 95 برای همه هستش شما دراصل هم سطح اونهاباشی و بتونی باهاشون رقابت کنی -
-
سلام میخواستم بدونم اگه جزوه یک درسو داشته باشیم بازم باید خودمون خلاصه نویسی کنیم یا نه نمیخواد
-
@behnam72;12073 said:
> سلام میخواستم بدونم اگه جزوه یک درسو داشته باشیم بازم باید خودمون خلاصه نویسی کنیم یا نه نمیخواد
سلام بهتره که خودتن هم اونو خلاصه نویسی کنید به زبان خودتون تا درکش براتون راحت تر بشه
-
خیلی ممنون از راهنماییتون
-
بهترین روش مطالعه در تابستان ؟ ۱:مطالعه فصل های مهم و پرسوال کتابها. ۲:مطالعه تمام فصلهای کتب درسی
-
سلام مطابق برنامه رایگانم پیش برید اونجا میگم . البته برنامه رو در این سایت هم میذارم
-
ببخشید برنامه رایگانتونو ندارم از کجا پیدا کنم
-
@alisoleimani;13289 said:
> سلام مطابق برنامه رایگانم پیش برید اونجا میگم . البته برنامه رو در این سایت هم میذارم
سلام استاد
پیام خصوصی دادم....بی زحمت ی نگاه بندازین...! -
سلام
تو تابستون
پایه بخونیم یا پیش
رشته ریاضیsent from my lenovo a3500-hv using tapatalk
-
با سلام من میخواستم برای تابستون علاوه بر درسای سال دوم و سوم که میخونم ...... فیلم های درس های فیزیک و ریاضی و زیست و شیمی سال چهارم رو نگاه کنم ..... و از اول مهر به بعد فقط تستای سال چهارم و بزنم ؟(البته اگه بشه )
میخواستم بدونم برنامه ی درستیه ؟ لطفا راهنمایی کنید؟ -
@behnam72;13334 said:
> ببخشید برنامه رایگانتونو ندارم از کجا پیدا کنم
سلام انشالله این برنامه از اول تیر ماه بر روی سایتم و این سایت قرار داده خواهد شد
-
-
- updated - - -
-
زینب;13581 said:
> با سلام من میخواستم برای تابستون علاوه بر درسای سال دوم و سوم که میخونم ...... فیلم های درس های فیزیک و ریاضی و زیست و شیمی سال چهارم رو نگاه کنم ..... و از اول مهر به بعد فقط تستای سال چهارم و بزنم ؟(البته اگه بشه )
> میخواستم بدونم برنامه ی درستیه ؟ لطفا راهنمایی کنید؟سلام در تابستان شما باید حتما کتب سال دوم و سوم را کامل مطالعه و بعضی از فصول پیش دانشگاهی که به معلم نیاز ندارند را نیز مطالعه کنی. فیلم های این سایت هم مناسب و از کیفیت خوبی برخوردار هست .
-
-
- updated - - -
-
@s.khaste;13395 said:
> سلام استاد
> پیام خصوصی دادم....بی زحمت ی نگاه بندازین...!چشم حتما . نگاه میکنم
-
-
- updated - - -
-
@fardi927;13412 said:
> سلام
> تو تابستون
> پایه بخونیم یا پیش
> رشته ریاضی
>
> sent from my lenovo a3500-hv using tapatalkسلام هم پایه و هم فصول آسان پیشدانشگاهی
-
-
سلا م در تابستان به چه روشی درس بخونیم برای کنکور تا مطالبو فراموش نکنیم
-
از اونجایی که اول تابستون ماه مبارک رمضان است
میخواستم ببینم اگه از افطار تا سحری مطاله کنیم می تونه مفید باشه
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.sent from my lenovo a3500-hv using tapatalk
-
سلام اول باید دروس سال اول مثلا فیزیک بخش آینه ها رو بخونیم یا نه ؟ کلا چه جوری باید بخونیم ؟ برنامه هامون چه جوری باشن؟
-
سلام آقای سلیمانی میشه لطف کنید بگید چه جوری برنامه ریزی کنیم ؟ چه جوری بخونیم ؟ مثلا اگه ما یه فصل ریاضی2 رو خوندیم تستای اون رو بلافاصله بزنیم یا نه وقتی کل کتابو خوندیم بعد تستاشو بزنیم؟ طرز خوندنمون چه جوری باشه؟ چه کتاب کار هایی برای درسای مختلف خوبه؟؟ ترتیب انتخاب درسامون چه جوری باشه؟ کانون بهتره یا سنجش یا گزینه دو؟؟ میشه یه برنامه برای مثال بگید؟؟ درسای پایه سال چهارم بهتره که بخونیم یا عمومی؟؟(سال سومم)
-
سلام آقای سلیمانی
من فارغ التحصیل تجربی هستم و برای کنکور امسال تقریبا یه دور همه درسا رو خوندم ولی چون برای پزشکی قبول شدن کافی نبود میخوام کنکور 95 رو هم بدم... میشه راهنماییم کنید چطور بخونم برای رتبه زیر 500؟؟ اگه با همون برنامه ای که میگید پیش برم کافی هست؟ -
سلام
دوستان يه سري فيلم مشاوره و برنامه ريزي روي سايت قرار گرفته بود و بعد مدتي برداشته شد
چطور ميتونم دانلودشون کنم؟
لطفا فيلم هاي مربوط به بر نامه ريزي و مشاوره رو قرار بدهيد با تشکرر