سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی عزیز(بخونید ریاضی لعنتی)
-
مهسا استوار سلام مهسا جان صفر تاصد استاد ثابتی رو هم نگاه کن عالیه من دو فصل مثلثات و تابع و تا الان نگاه کردم خیلی خوب درک شد برام
-
درود
اول از همه باید ریاضی رو دوست داشته باشی . چجوری ؟ خیلی راحت به ضمیر ناخودآگاهت عوض اینکه یاد بدی که وای ریاضی بده بدم میاد ازش و اینا بهش یاد بده ریاضی خوبه و ازش خوشت میاد با تلقین کردن ضمیر ناخودآگاهت یاد میگیره و باور میکنه که ریاضی خوبه ! مبحثایی که تو ریاضی میدونی مهارت داری و برات جالبن رو دنبال کن اول به اونا توجه کن و توشون فول باش مثلا مبحث تابع... خیلی جالبه ضمیر ناخوداگاه آدم با تلقین یاد میگیره ! شاید بنظرت مسخره باشه ولی جواب میده . انقد بخودت گفتی ریاضی چقد لعنتیه و اخ تف توش که دیگه مغزت باور کرده اینو . درحالی که این فقط یه تلقینه تو برعکسشو می تونی انجام بدی مغزت یاد بگیره ریاضی خوبه .
تو اگه از ریاضی بدت بیاد بهترین منبع دنیا و بهترین معلم دنیا روهم داشته باشی فایده نداره چوم تلاشت بی انگیزه و با تنفره ! پس سعی کن رایضی رو دوست داشته باشی
جدا از اینا اقای ثابتی حرف نداره عالی درجه یک
ریاضی رو باید بفهمی و درک کنی حفظ کردنی نیست برا همین مهم ترین نکته اینه اول از همه کتاب درسی رو کامل بفهم تمرینارو کامل حل کن حتی فعالیت ها و کار در کلاس ها بعدش برو سراغ تست و کتاب کمک درسی
راه ابریشم هم اقای ثابتی همینکارو میکنن اول اموزش بر اساس کتاب و مفاهیم اولیه بصورت قابل درک و ساده کنارش نکته های ظریف و مهم , بعد تمرینای کتاب درسی و فعالیت هاش و اینا بعدم تست و نکات تستی . -
Houman M براین این آزمون سعی کردم بهتر و دوستانه تر باهاش برخورد کنم و خب تست های زیادی ازش زدم داشتم کم کم دوستدارش میشدم که دوباره رفتم سر آزمون و با یه سوالایی مواجه شدم که بعد این همه تست زدن هیییچ ایده ای واسه حلشون نداشتم، یعنی یجوری پیچیده و قاطی پاتی بودن که نگاهشون میکنم مغزم سوت میکشه! و این حسمو بد میکنه، یعنی من از کتاب تستم چیزی نخونده نذاشتم برای این آزمون، ولی یه چیزایی تو آزمون بود که اصلا نمونشو ندیده بودم و انگار باید حتما یکی باید میبوده که بهت اینارو یاد بده
-
مهسا استوار کدوم ازمون ازمایشی ؟ مال چه موسسه ای؟
و اسم کتابت هم بگو -
مهسا استوار خب قلمچی همیشه سابقه اینو داشته که سوالات عجیب و حتی غیر استاندارد بده تو امتحانا... برا همین نمیشه گفت کسی که تو قلمچی تراز بالایی میاره حتما تو کنکور هم رتبش خوب میشه . پس رو نتیجه ازمون حساس نباش اصلا . حالا جدا از اینا سر جلسه ارامش داشتن هم خودش مهمه . ولی پیشنهاد میکنم حتما برو سراغ فیلمای استاد ثابتی و عمیق درک کن هرچی میگه رو مطمئنم ازش خوشت میاد . من کتاب مهروماه رو ندیدم ولی بنظرم یه نگاهی به تستای خیلی سبز بنداز ببین چطوره و چقدر سطحشون فرق داره... مقایسشون کن . خیلی رو منبع حساس نباش رو کیفیت مطالعه تمرکز کن . سوالای قلمچی ام بزار جلوت ببین اشکال از کجا بوده و چه نکته هایی داشتن شاید واقعا سوالای بی ربطی بودن .
واسه یه نگاهی انداختن و مقایسه هم لازم نیس کتابو بخری میتونی pdf اش رو پیدا کنی خیلی راحت از کانالا... -
مهسا استوار من پک کامل تجربی رو خریدم و واقعلا از نحوه تدریس اساتید راضی ام مخصوصا ریاضی استاد ثابتی که مفهوم رو جا میندازه و اون روند پله به پله یادگیری تا تسلط رو قشششنگ طی میکنی با اینکه من ریاضی دوست نداشتم و صفر مطلق بودم ولی الان علاقه مند شدم و با عمق وجودم میفهممش و لذت میبرم از حل تستاش