Fمنفی بی نهایت
-
تو سوال زیر مگه طبق گفته اقای ثابتی نباید منفی پشت ایکس در علامت بالای دو ضرب بشه؟؟؟؟

@Rita
@Rahman-AtafatErfan Iranmanesh 1
اره درسته منفیه دو بیشتر
ولی همونجور که زهرا گفت حفظ نکن
اینجوری میرم من

-
Erfan Iranmanesh 1 سلام
منظورتو متوجه نشدم ولی این جور سوالا رو با حفظ کردن نکته نرو جلو قاطی میکنی سریع یه مثال بزن براشالان اینجا گفته دوعه کمتر ، فوری براش یه عدد بگو که یکم از دو کمتر باشه مثلا ۱.۹ بعد حالا برو درگیر محاسباتش شو
-
فقط حواست باشه عددی که تقریبی میخوای بزاری فقط و فقط واسه داخل براکته
مثه همین ۱.۹Alzahra ممنون
-
Erfan Iranmanesh 1
اره درسته منفیه دو بیشتر
ولی همونجور که زهرا گفت حفظ نکن
اینجوری میرم من

@Rita ممنون
-
Alzahra ممنون
Erfan Iranmanesh 1 خواهش میکنم
-
@Rita ممنون
Erfan Iranmanesh 1 خب بیا نظر منم بشنو حال کن خدای
-
Erfan Iranmanesh 1 خب بیا نظر منم بشنو حال کن خدای
-
@Rahman-Atafat آقا هستی بگم Erfan Iranmanesh 1
-
@Rahman-Atafat
من میدونم منفی هم تو علامت پشت عدد هم بالای عدد ضرب میشه ولی باید بفمتش -
@Rahman-Atafat
خب مگه همینو نمیخواستی بگی؟😂😶 -
@Rahman-Atafat
ازین روش تستیا استفاده نمیکنم من
ریاضی=مفهوم🙂 -
@Rahman-Atafat اومدم عدد دو رو گذاشتم تو براکت جواب شد منهای دو اما برا فهمیدن اینکه منهای دو از سمت مثبت نزدیک شیم یا منفی اومدم یه مشتق گرفتم جواب منفی شد پس تابع نزولی هست و علامتی که خودش گفته از دو یکم کتر میشه از دو یکم بیشتر در نتیجه داخل براکت میشه از منهای دو یکم بیشتر که میشه منهای دو
-
@Rahman-Atafat اومدم عدد دو رو گذاشتم تو براکت جواب شد منهای دو اما برا فهمیدن اینکه منهای دو از سمت مثبت نزدیک شیم یا منفی اومدم یه مشتق گرفتم جواب منفی شد پس تابع نزولی هست و علامتی که خودش گفته از دو یکم کتر میشه از دو یکم بیشتر در نتیجه داخل براکت میشه از منهای دو یکم بیشتر که میشه منهای دو
@Rahman-Atafat
خب روش اولی که راحتترع اینطوری
مثلا ممکنه منفیه ایکس جاش یچیز رادیکالی و پیچیده باشه مشتقش خودش طولانی میشه🤦🏻♀️ -
@Rahman-Atafat
خب روش اولی که راحتترع اینطوری
مثلا ممکنه منفیه ایکس جاش یچیز رادیکالی و پیچیده باشه مشتقش خودش طولانی میشه🤦🏻♀️ -
@Rahman-Atafat آقا هستی بگم Erfan Iranmanesh 1
@Rahman-Atafat هستم