تست آسان زيست
-
سلام بچه ها اميدوارم حالتون عالي و درجه يك باشه
ميشه لطف كنيد اين سوال رو به من توضيح بدين تازه خوندن فصل ايمني رو شروع كردم نكاتش رو هنوز به خوبي ياد نگرفتم ميشه اين تست رو با تحليل تمام گزينه ها توضيح بدين
متشكرم
_2_82f9.jpg)
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
یازدهم
دوازدهم -
ميشه لطف كنيد اين سوال رو به من توضيح بدين تازه خوندن فصل ايمني رو شروع كردم نكاتش رو هنوز به خوبي ياد نگرفتم ميشه اين تست رو با تحليل تمام گزينه ها توضيح بدين
متشكرم
_2_82f9.jpg)
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
یازدهم
دوازدهم -
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
@Rahman-Atafat
فقط راجب گزینه یک ما قسمتی از مجرای تنفسی داریم که فاقد مخاط مژک دار هست (ابتدای بینی که پوست داره ) ولی خوب در خط اول دفاعی نقش داره به وسیله موهایی که داره .. -
@Rahman-Atafat
فقط راجب گزینه یک ما قسمتی از مجرای تنفسی داریم که فاقد مخاط مژک دار هست (ابتدای بینی که پوست داره ) ولی خوب در خط اول دفاعی نقش داره به وسیله موهایی که داره .. -
@Rahman-Atafat
اصن مجرای تنفسی چیه؟ -
@Rahman-Atafat

-
@Rahman-Atafat

-
@erfan-f خب حلقم جزو بخش هادی هست ولی جزو مجرا نیست بازم تاکید مییکنم حرف من نیست استاد موقاری اینو گفتم تو یه ویس تو رفع اشکال ها
-
متشكرم
_2_82f9.jpg)
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
یازدهم
دوازدهم -
@0Farzam0 آیا من جواب رو درست گفتم ؟؟؟؟ دلیل رد گزینه من با طراح یکی بود برای گزینه یک ؟
@Rahman-Atafat
جواب که درسته ..
ولی این اولین جایی هست که میشنوم بینی جزو مجاری تنفسی نیست .. .
و کتاب ما هم بینی رو جزو مجاری تنفسی در نظر گرفته .. متنشم فرستادم.. -
@0Farzam0 آیا من جواب رو درست گفتم ؟؟؟؟ دلیل رد گزینه من با طراح یکی بود برای گزینه یک ؟
-
-
@Rahman-Atafat

@erfan-f در تست آسان زيست گفته است:
@Rahman-Atafat

اول نارنجی رو بخونید بعد سبز : اینجور میشه : از بینی تا نایژک انتهایی به بخش هادی تعلق دارد و بخش هادی از مجاری تنفسی تشکیل شده! ..
-
دلیل رد گزینه یک موها بود در بینی که مژک ندارند ولی خط اول دفاعین
این یعنی این تست که احتمالا قلمچی هم هست بینی رو جزو مجاری تنفسی در نظر گرفته
-
-