علما و بزرگواران این تست غلطه ؟
-
@Rahman-Atafat خب دیگ
مشکل کجاس
نکنه میخوای ب این گیر بدی ک پیامه اومده بعد ی مدت منقبض شده -
با این حساب گزینه ۴ هم غلط میشه مثل اینکه ؛نه ؟
-
@Rahman-Atafat
من اگه اینو تو آزمون اینو ببینم سریع میزنم چهار و سر خودم رو درد نمیارم ! -
۳ و ۴ هر دو غلطن ؛ولی ۴ غلط تره
ممکنه اینجا اون نکته عدم ورود خون به دهلیز موقع انقباض دهلیزی در نظر گرفته نشده باشه ولی برای گزینه ۴ با قطعیت می تونیم بگیم -
@Rahman-Atafat خب دیگ
مشکل کجاس
نکنه میخوای ب این گیر بدی ک پیامه اومده بعد ی مدت منقبض شدهMichael Vey خیر همنگام ثبت موج کیو پی ام به یاخته های هادی بین دو بطن رسیده و موقع ای که به قله آر میرسه پی ام انقباض کاملا بین دیواره ها بطن پخش میشه ویکم بعد قله آر انقباض بطن داریم در گزینه دو باید میگفت یاخته های دیواره بطن در استراحت هستند نه اینکه یاخته های هادی بطن در استراحت هستن چون ای یاخته ها از سر موج کیو درشون پی ام ایجاد میشه و در استراحت نیستن و فعالیت الکتریکی خود را دارا میباشند این ایراد ای من به این تست هست
-
@Rahman-Atafat لطفااا بگید پاسخنامه گفته چی
ذهنم واقعا درگیر شد -
Michael Vey خیر همنگام ثبت موج کیو پی ام به یاخته های هادی بین دو بطن رسیده و موقع ای که به قله آر میرسه پی ام انقباض کاملا بین دیواره ها بطن پخش میشه ویکم بعد قله آر انقباض بطن داریم در گزینه دو باید میگفت یاخته های دیواره بطن در استراحت هستند نه اینکه یاخته های هادی بطن در استراحت هستن چون ای یاخته ها از سر موج کیو درشون پی ام ایجاد میشه و در استراحت نیستن و فعالیت الکتریکی خود را دارا میباشند این ایراد ای من به این تست هست
-
اصلا تست غلط اندر غلطه
-
اصلا تست غلط اندر غلطه
پرستو بابایی همین دیگه بدبختی همینه
-
@Rahman-Atafat
من اگه اینو تو آزمون اینو ببینم سریع میزنم چهار و سر خودم رو درد نمیارم ! -
@Rahman-Atafat
چرا میگید 3 غلطه ؟1 -
بچه ها شاید درستو خواسته
-
@Rahman-Atafat
چرا میگید 3 غلطه ؟1@erfan-f
قسمت الف انقباض دهلیزیه ؛و توی انقباض دهلیزی خون به دهلیز وارد نمیشه -
بچه ها شاید درستو خواسته
Michael Vey
آره فقط همین امکان داره ؛فقط یه گزینه درست موند -
3 رو اگه یادتون باشه یک بار دیگه هم بررسی کردیم در هر کی یه گزاره بود فک کنم .. فیلم آقای موقاری هم فرسادیم .. و فهمدیدم که فقط دریک لحظه از انقباض دهلیز خون وارد آن نمی شود و اون لحظه زمانی است که دهلیز در انقاض کاملا بسته و فشرده شده ینی دیگه جایی برای خون نیست
-
اما گزینه 2 اشتباه داره بایستی میگفت بعضی یاخته های شبکه هادی دیواره بطن چون در این لحظه کاملا پیام منتشر نشده در دیوار
-
اما گزینه 2 اشتباه داره بایستی میگفت بعضی یاخته های شبکه هادی دیواره بطن چون در این لحظه کاملا پیام منتشر نشده در دیوار
-
Michael Vey خیر همنگام ثبت موج کیو پی ام به یاخته های هادی بین دو بطن رسیده و موقع ای که به قله آر میرسه پی ام انقباض کاملا بین دیواره ها بطن پخش میشه ویکم بعد قله آر انقباض بطن داریم در گزینه دو باید میگفت یاخته های دیواره بطن در استراحت هستند نه اینکه یاخته های هادی بطن در استراحت هستن چون ای یاخته ها از سر موج کیو درشون پی ام ایجاد میشه و در استراحت نیستن و فعالیت الکتریکی خود را دارا میباشند این ایراد ای من به این تست هست
-
3 رو اگه یادتون باشه یک بار دیگه هم بررسی کردیم در هر کی یه گزاره بود فک کنم .. فیلم آقای موقاری هم فرسادیم .. و فهمدیدم که فقط دریک لحظه از انقباض دهلیز خون وارد آن نمی شود و اون لحظه زمانی است که دهلیز در انقاض کاملا بسته و فشرده شده ینی دیگه جایی برای خون نیست