چطوری اینا رو حفظ کنم ؟!
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Houman M
من نه از کسی دفاع میکنم نه بد کسی رو میگم ولی واقعا از نحوه ی حرف زدنتون خوشم نیومد که میدونم براتون مهم نیست فقط اینا رو میگم چون تو تایپک من اتفاق افتاده اون تونسته استعدادشو کشف کنه میخواد با بقیه به اشتراک بزاره و خودی نشون بده حالا تو با این کارت میخوای کوچیکش کنی که چی بشه برای این کار چی بهت میدن جز اینکه حرف بشنوی -
Houman M
من نه از کسی دفاع میکنم نه بد کسی رو میگم ولی واقعا از نحوه ی حرف زدنتون خوشم نیومد که میدونم براتون مهم نیست فقط اینا رو میگم چون تو تایپک من اتفاق افتاده اون تونسته استعدادشو کشف کنه میخواد با بقیه به اشتراک بزاره و خودی نشون بده حالا تو با این کارت میخوای کوچیکش کنی که چی بشه برای این کار چی بهت میدن جز اینکه حرف بشنویدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط Houman M انجام شده@Aye
۱ کدوم استعداد ؟
۲ بعضی افراد فقط با اعتماد به نفس کاذب و توهم و خیالاتشون زندگی میکنن . یه شوخی ساده من باعث شد که درون همچین انسانی رو ببینم و بهش پی ببرم .
شخصی که خودشو در حد فوق تخصص درهر کاری نشون میداد , با یک شوخی من تبدیل شد به یک بی جنبه کودکسالی که فحش ها و توهین هایی که از فیلم و سریال انگلیسی یاد گرفته رو برای تخریف من بکار میگیره . که با اینکار فقط حد و مرتبه واقعی خودشو نمایان کرد . -
سلام دوستان لطفا احترام همدیگه رو حفظ کنید
-
@Aye
۱ کدوم استعداد ؟
۲ بعضی افراد فقط با اعتماد به نفس کاذب و توهم و خیالاتشون زندگی میکنن . یه شوخی ساده من باعث شد که درون همچین انسانی رو ببینم و بهش پی ببرم .
شخصی که خودشو در حد فوق تخصص درهر کاری نشون میداد , با یک شوخی من تبدیل شد به یک بی جنبه کودکسالی که فحش ها و توهین هایی که از فیلم و سریال انگلیسی یاد گرفته رو برای تخریف من بکار میگیره . که با اینکار فقط حد و مرتبه واقعی خودشو نمایان کرد .فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۱، ۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHouman M
داداش ببین من که نگفتم صدام خوبه تو توی وهمیاتت منو تبدیل کردی به یه آدم مغرور خود شاخ پندار
من هم چند روزیه نمی تونم ذهنم رو کنترل کنم و نتیجش رو هم می بینی
اگه از پن خوشت نمیاد تصمیم خودته ولی این رو بدون قصد من فقط کمکه -
اینارو با مفهومش یاد بگیری برات خیلی راحت تره
-
@Aye
۱ کدوم استعداد ؟
شخصی که خودشو در حد فوق تخصص درهر کاری نشون میداد , با یک شوخی من تبدیل شد به یک بی جنبه کودکسالی که فحش ها و توهین هایی که از فیلم و سریال انگلیسی یاد گرفته رو برای تخریف من بکار میگیره . که با اینکار فقط حد و مرتبه واقعی خودشو نمایان کرد .نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHouman M
بی خیال هر چی بود تموم شد
الان دوران حساسیه هم برای شما و هم برای ایشون
ما داریم پر استرس ترین دوران زندگیمونو میگذرانیم
بله اینکه بخاطر یه شوخی کوچیکه از الفاظ رکیک استفاده کنیم کار درستی نیست امیدوارم همو ببخشید و درک کنید. -
اینارو با مفهومش یاد بگیری برات خیلی راحت تره
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمدی از نوع ابراهیم آره بابا دیگه حفظ حفظم