Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
سلول های اولین خط دفاعی
-
در اولین خط دفاعی کدوم سلول ها نقش ندارن ؟
نمیفهمم یعنی چی که نقش ندارن اینو معلممون گفته فردا تو آزمون میده و من نمیدونم جوابش چیه بچه ها تو رو خدا یکم وقت بزارید ببخشید دیگه مجبورم همه گروه ها رو تگ کنم
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-شیمی @همیار یازده تجربی @یازدهم @دوازدهم تجربی تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-110 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو -
michael vey@
-
-
@Aye الان مودم اینجوریه ک چیشد ک فک کردی من ممکنه بلد باشم:**>
@Rita -
Michael Vey نمیدونم اون دوست عزیز شما رو نصفه تگ کردن گفتم کامل کنم از استرس بیش از حده فک کن ببین اگه کسی میتونه اونو تگ کن
-
@Aye ولی مثلا گلبولای سفید نقش ندارن
-
خییلی سوالش کلیه...
-
@Aye ن متاسف نباش سوالش چرته
-
Michael Vey یعنی ببینم اونایی که تو خط دفاعی سوم و دوم نقش دارن و تو اول نقش ندارن کیا هستن
وای چقدر نابغهای تو
پیداش کردم -
@Aye یس.. ولی مثلا حواست باشه پروتئینا تو اولم نقش دارن.. مث لیزوزیم
ن باو عهه -
@Aye سلام ببین اول بشین اون ۵گروهی که تو خط دوم هستن رو چک کن /تو خط سوم هم لنفوسیتtوbو که اصلا نیست /ببین گزینه های تو باید از بین خط دوم و سوم باشه یعنی هر چی تو خط دو و سه داری ردیف کن بعد حکم کن که این هست یا نه حواست ب هورمونا باشه مثلا تیموسین نیست یا پرولاکتین میتونه باشه /سوال داشتی بگو
-
Alireza Mousavi1021 من گفتار دو و سه فصل رو کلا نخوندم حتی وقت ندارم از روشونم بخونم در نتیجه اصلا نمیدونم کدوم سلول ها تو خط دفاعی دوم و سوم هستن که تشخیص بدم کدوم نیستن بی زحمت تا اونجایی که یادتونه بگین یا حداقل بگین کجای کتابه که من اینا رو لیست کنم ببینم کدوم تو اولیه نیست
-
سلام خب من رشتم ریاضیه ، اما بنظرم باید سلول ها هر کدوم یه مسئولیت داشته باشن ، مثلا گلوبول سفید دفاع باید باشه ، گلوبول قرمز خون رسانی و پلاکت ها ( نمیدونم درست میگم یا نه همه اینارو از متوسطه اول دارم از علوم تجربیش ️ ) یابد جلوگیری خون ریزی بیش از حد ( یه همچنین چیزی ) ، حالا یا باید کل این گلوبول ها و سلول هایی که مسئولیت دفاع ندارن نام ببری یا اصلا یه فلسفه جدا داره که خب گفتم تجربی نیستم گفتم شاید بتونه نظرم کمکی کنه
-
@Aye سلام دوست عزیز ببین تو اولین خط دفاعی بدن پوست و مخاط نقش داره پوست شامل بافت پوششی رشته های کلاژن و الاستیک هست و مخاط هم که سلول های مخاطی داره اینها در خط اول دفاعی نقش دارند
در کل هر سلولی که در پوست و مخاط هست در خط اول کمک میکنه و سایر سلول ها نقشی در خط اول ندارند -
@Aye همه چی جز سلول خونی ی کلام