سلول های اولین خط دفاعی
-
در اولین خط دفاعی کدوم سلول ها نقش ندارن ؟
نمیفهمم یعنی چی که نقش ندارن اینو معلممون گفته فردا تو آزمون میده و من نمیدونم جوابش چیه بچه ها تو رو خدا یکم وقت بزارید ببخشید دیگه مجبورم همه گروه ها رو تگ کنم
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشم-پرو-زیست راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی راه-ابریشم-پرو-شیمی همیار یازده تجربی یازدهم دوازدهم تجربی تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو -
michael vey@
-
-
@Aye الان مودم اینجوریه ک چیشد ک فک کردی من ممکنه بلد باشم:**>
@Rita -
@Aye الان مودم اینجوریه ک چیشد ک فک کردی من ممکنه بلد باشم:**>
@RitaMichael Vey نمیدونم اون دوست عزیز شما رو نصفه تگ کردن گفتم کامل کنم
از استرس بیش از حده فک کن ببین اگه کسی میتونه اونو تگ کن
-
نمیفهمم یعنی چی که نقش ندارن اینو معلممون گفته فردا تو آزمون میده و من نمیدونم جوابش چیه بچه ها تو رو خدا یکم وقت بزارید ببخشید دیگه مجبورم همه گروه ها رو تگ کنم
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشم-پرو-زیست راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی راه-ابریشم-پرو-شیمی همیار یازده تجربی یازدهم دوازدهم تجربی تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو@Aye ولی مثلا گلبولای سفید نقش ندارن
-
خییلی سوالش کلیه...
-
@Aye ن متاسف نباش سوالش چرته
-
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشم-پرو-زیست راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی راه-ابریشم-پرو-شیمی همیار یازده تجربی یازدهم دوازدهم تجربی تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو@Aye
ببخشید من خب فردا امتحان دارم زیاد مخم زیست نمیکشه الان
ولی لنفوسیت ها مثلا تو خط اول نیستن -
@Aye ولی مثلا گلبولای سفید نقش ندارن
Michael Vey یعنی ببینم اونایی که تو خط دفاعی سوم و دوم نقش دارن و تو اول نقش ندارن کیا هستن
وای چقدر نابغهای تو
پیداش کردم -
@Aye
ببخشید من خب فردا امتحان دارم زیاد مخم زیست نمیکشه الان
ولی لنفوسیت ها مثلا تو خط اول نیستن -
Michael Vey یعنی ببینم اونایی که تو خط دفاعی سوم و دوم نقش دارن و تو اول نقش ندارن کیا هستن
وای چقدر نابغهای تو
پیداش کردم@Aye یس.. ولی مثلا حواست باشه پروتئینا تو اولم نقش دارن.. مث لیزوزیم
ن باو عهه -
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشم-پرو-زیست راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی راه-ابریشم-پرو-شیمی همیار یازده تجربی یازدهم دوازدهم تجربی تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو@Aye سلام ببین اول بشین اون ۵گروهی که تو خط دوم هستن رو چک کن /تو خط سوم هم لنفوسیتtوbو که اصلا نیست /ببین گزینه های تو باید از بین خط دوم و سوم باشه یعنی هر چی تو خط دو و سه داری ردیف کن بعد حکم کن که این هست یا نه حواست ب هورمونا باشه مثلا تیموسین نیست یا پرولاکتین میتونه باشه /سوال داشتی بگو
-
@Aye سلام ببین اول بشین اون ۵گروهی که تو خط دوم هستن رو چک کن /تو خط سوم هم لنفوسیتtوbو که اصلا نیست /ببین گزینه های تو باید از بین خط دوم و سوم باشه یعنی هر چی تو خط دو و سه داری ردیف کن بعد حکم کن که این هست یا نه حواست ب هورمونا باشه مثلا تیموسین نیست یا پرولاکتین میتونه باشه /سوال داشتی بگو
Alireza Mousavi1021 من گفتار دو و سه فصل رو کلا نخوندم حتی وقت ندارم از روشونم بخونم در نتیجه اصلا نمیدونم کدوم سلول ها تو خط دفاعی دوم و سوم هستن که تشخیص بدم کدوم نیستن بی زحمت تا اونجایی که یادتونه بگین یا حداقل بگین کجای کتابه که من اینا رو لیست کنم ببینم کدوم تو اولیه نیست
-
سلام خب من رشتم ریاضیه ، اما بنظرم باید سلول ها هر کدوم یه مسئولیت داشته باشن ، مثلا گلوبول سفید دفاع باید باشه ، گلوبول قرمز خون رسانی و پلاکت ها ( نمیدونم درست میگم یا نه همه اینارو از متوسطه اول دارم از علوم تجربیش
️ ) یابد جلوگیری خون ریزی بیش از حد ( یه همچنین چیزی ) ، حالا یا باید کل این گلوبول ها و سلول هایی که مسئولیت دفاع ندارن نام ببری یا اصلا یه فلسفه جدا داره که خب گفتم تجربی نیستم گفتم شاید بتونه نظرم کمکی کنه
-
سلام خب من رشتم ریاضیه ، اما بنظرم باید سلول ها هر کدوم یه مسئولیت داشته باشن ، مثلا گلوبول سفید دفاع باید باشه ، گلوبول قرمز خون رسانی و پلاکت ها ( نمیدونم درست میگم یا نه همه اینارو از متوسطه اول دارم از علوم تجربیش
️ ) یابد جلوگیری خون ریزی بیش از حد ( یه همچنین چیزی ) ، حالا یا باید کل این گلوبول ها و سلول هایی که مسئولیت دفاع ندارن نام ببری یا اصلا یه فلسفه جدا داره که خب گفتم تجربی نیستم گفتم شاید بتونه نظرم کمکی کنه
-
@Aye سلام دوست عزیز ببین تو اولین خط دفاعی بدن پوست و مخاط نقش داره پوست شامل بافت پوششی رشته های کلاژن و الاستیک هست و مخاط هم که سلول های مخاطی داره اینها در خط اول دفاعی نقش دارند
در کل هر سلولی که در پوست و مخاط هست در خط اول کمک میکنه و سایر سلول ها نقشی در خط اول ندارند -
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشم-پرو-زیست راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی راه-ابریشم-پرو-شیمی همیار یازده تجربی یازدهم دوازدهم تجربی تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-110 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو@Aye همه چی جز سلول خونی ی کلام