Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
مفهوم سوال چیه دقیقا
-
سلام ، من یکم با فهمیدن مسئله به مشکل خوردم با اینک سوال میدونم آسونه ها ، پاسخنامشم نگاه کردم چیزی نفهمیدم با اینک خوندمش
اینم پاسخنامه
-
من چنتا چیزو توی این سوال نفهمیدم ۱- چرا هفتا تقاطع؟ هفتمیش کجاس؟
۲- چرا انتخاب دو از هفت ؟ مگ توی هر مسیر یدونه قرار نیست قرار بگیره؟
-
این پست پاک شده!
-
-
-
Kourosh Mousavi تلگرام داری که بتونم سوالامو ازت بپرسم اونجا؟ البته اگه مزاحم وقتت نباشم رفیق
-
ali safari
تلگرامو پاک کردم شیخ -
Kourosh Mousavi یعنی یه مسنجر توی گوشیت نیس؟
-
ali safari سلام
ببین بیشترین تعداد چراغ =بیشترین تقاطع(میدان). ...!!Οκ؟؟؟
خب چه زمانی با وجود این هفتا خط بیشترین تقاطع حاصل میشه ؟
خب ببین قبول داری هرچی تعداد خط بیشتری باهم دریک نقطه تقاطع داشته باشند تعداد. تقاطع کمتری داریم....
پس زمانی بیشترین تقاطع رو داریم که ..کمترین تعدادخط باهم متقاطع باشند که این کمترین هم تقاطع دو خط با هم هست(یکی که نمیشه)...و بقیه سوال هم که دیگه بحث انتخاب هست که تعداد حالت های تقاطع دو خط از هفت خط رو نشون میده... -
ali safari
آلا خونه -
ÝŮllox Romkhg در مفهوم سوال چیه دقیقا گفته است:
ali safari سلام
ببین بیشترین تعداد چراغ =بیشترین تقاطع(میدان). ...!!Οκ؟؟؟
خب چه زمانی با وجود این هفتا خط بیشترین تقاطع حاصل میشه ؟
خب ببین قبول داری هرچی تعداد خط بیشتری باهم دریک نقطه تقاطع داشته باشند تعداد. تقاطع کمتری داریم....
پس زمانی بیشترین تقاطع رو داریم که ..کمترین تعدادخط باهم متقاطع باشند که این کمترین هم تقاطع دو خط با هم هست(یکی که نمیشه)...و بقیه سوال هم که دیگه بحث انتخاب هست که تعداد حالت های تقاطع دو خط از هفت خط رو نشون میده...اوکی داش انتخاب 2 رو از کجا آورد؟ و این که شکل مسیر چطوریه که با 2 تا چراغ حکم داستان انجام می شه
-
Kourosh Mousavi انتخاب ۲ از این جاست که باید دوتا از این هفت تا میسر باید انتخاب بشه دیگه تا یک تقاطع بدست بیاد
-
ÝŮllox Romkhg در مفهوم سوال چیه دقیقا گفته است:
Kourosh Mousavi انتخاب ۲ از این جاست که باید دوتا از این هفت تا میسر باید انتخاب بشه دیگه تا یک تقاطع بدست بیاد
-
واسه پیدا شدن جواب یه شکل 7ضلعی بکشید.بعدش هرکدوم از خط هارو انقدر بکشید تا جایی که از شکل دور بشه .میبینید که هر خط چند تقاطع درست میکنه.تمام
-