تو رو خدا کمک کنید
-
بچه ها من نمیفهمم تو معادله گویا و گنگ وقتی میگن جوابا رو چک کن چه غلطی کنم یبار کل جوابو چک میکنن یبار مخرجو رادیکالو من نمیفهمم کی کدومو چک کنم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار -
اصولا باید جوابها را گذاشت داخل معادله ... هر کدام ها جواب داد همونها میشن جواب معادله
-
بچه ها من نمیفهمم تو معادله گویا و گنگ وقتی میگن جوابا رو چک کن چه غلطی کنم یبار کل جوابو چک میکنن یبار مخرجو رادیکالو من نمیفهمم کی کدومو چک کنم
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیارBalal E سلام.مخرج صفر نشه،زیر رادیکال منفی نشه،جلوی رادیکال منفی نشه(یعنی رادیکال رو میبری یه طرف معادله بقیه هم طرف دیگه،وقتی داخل طرف دیگه قرار میدی نباید منفی بشه)
-
Balal E سلام.مخرج صفر نشه،زیر رادیکال منفی نشه،جلوی رادیکال منفی نشه(یعنی رادیکال رو میبری یه طرف معادله بقیه هم طرف دیگه،وقتی داخل طرف دیگه قرار میدی نباید منفی بشه)
@Mr-Fantastic در تو رو خدا کمک کنید گفته است:
Balal E سلام.مخرج صفر نشه،زیر رادیکال منفی نشه،جلوی رادیکال منفی نشه(یعنی رادیکال رو میبری یه طرف معادله بقیه هم طرف دیگه،وقتی داخل طرف دیگه قرار میدی نباید منفی بشه)
منظورش اینه خروجی رادیکال بزرگتر مساویه صفره
-
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیارBalal E ببین یه سری چیزا تو ریاضی محدودیت دارن، مثل مخرج نباید صفر بشه چون کسر با مخرج صفر تعریف نشده است؛ یا مثلا عدد یا عبارت زیر رادیکال با فرجه زوج نباید منفی بشه چون بی معنی میشه، و وقتی جواب معادله رو بدست میارید باید بزارید توی معادله و مطمئن بشید که به این محدودیت ها برخورد نمیکنید.
سعی کنید مفهوم این موارد رو یاد بگیرید یا از طریق معلم یا کمک درسی مناسب، بعد یه مدت که تست بزنید براتون جا میفته -
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 همیار -
Balal E وقتی داری یه معادله رادیکاای حل می کنی باید جوابش اولا تو بازه دامنه ات باشه دوما باید جواب معادله ت زیر و جلوی رادیکالو منفی نکنه توی کسری هاهم باید جوابت مخرج کسرو صفر نکنه
Alireza Mousavi ببین من میدونم اینا رو ها
ولی حس میکنم بعضی وقتا چک کردن محدودیت ها کافی نیست و باید ایکس های بدست اومده رو جا گذاری کرد و دید آیا برابرن دو طرف یا نه یا اگه برابرن با اون چیزی که سوال میگه یا نه
میخوام بدونم کی محدودیتا رو چک کنم کافیه و کی ایکس رو جاگذاری کنم -
Balal E ببین یه سری چیزا تو ریاضی محدودیت دارن، مثل مخرج نباید صفر بشه چون کسر با مخرج صفر تعریف نشده است؛ یا مثلا عدد یا عبارت زیر رادیکال با فرجه زوج نباید منفی بشه چون بی معنی میشه، و وقتی جواب معادله رو بدست میارید باید بزارید توی معادله و مطمئن بشید که به این محدودیت ها برخورد نمیکنید.
سعی کنید مفهوم این موارد رو یاد بگیرید یا از طریق معلم یا کمک درسی مناسب، بعد یه مدت که تست بزنید براتون جا میفتهمهسا استوار ببین من میدونم اینا رو ها
ولی حس میکنم بعضی وقتا چک کردن محدودیت ها کافی نیست و باید ایکس های بدست اومده رو جا گذاری کرد و دید آیا برابرن دو طرف یا نه یا اگه برابرن با اون چیزی که سوال میگه یا نه
Alireza Mousavi ببین من میدونم اینا رو ها
مهسا استوار ببین من میدونم اینا رو ها
میخوام بدونم کی محدودیتا رو چک کنم کافیه و کی ایکس رو جاگذاری کنم