Static electricity
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
میشه این تستو به من یه نقشه راه بدین و بعد حلش کنینلطفا اگه میشه درسته من سخت تر میفهمم ولی طوری که تو کنکور به سوالا جواب میدین بنویسید من اونطوری نوشتنش هم یاد بگیرم
متشکرم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
کلید ندارم -
F f.nalist این تاپیک را در ارجاع داد
-
میشه این تستو به من یه نقشه راه بدین و بعد حلش کنینلطفا اگه میشه درسته من سخت تر میفهمم ولی طوری که تو کنکور به سوالا جواب میدین بنویسید من اونطوری نوشتنش هم یاد بگیرم
متشکرم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
کلید ندارم@0Farzam0
نوع بار ها (هم نام یا غیر همنام) رو مشخض کنین. اینجا اگر نا هم نام باشن با نزدیک کردن یک بار به M جهت E اصلا عوض نمیشه. پس حتما هم نام هستن.
اندازه بارها رو مقایسه کنین.
اگر q1>q2 با کم شدن فاصله q1 تا M جهت E عوض نمیشه.
اما اگر q2 بزرگتر باشه این ممکن هست پس بدون استفاده از فرمول میتونید جواب بدید ! -
-
Kourosh Mousavi
داداش نفهمیدم
تسته تو قلم چی بودش ننوشته بود کنکور چه سالی -
Kourosh Mousavi
داداش نفهمیدم
تسته تو قلم چی بودش ننوشته بود کنکور چه سالی@0Farzam0 در Static electricity گفته است:
Kourosh Mousavi
داداش نفهمیدم
تسته تو قلم چی بودش ننوشته بود کنکور چه سالیشرمنده اشتباه گرفتم
از سوال 180 کنکور ریاضی 1400 ایده گرفته
بعدا دوباره بهت ویس می دم -
متشکرم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
کلید ندارم@0Farzam0
نوع بار ها (هم نام یا غیر همنام) رو مشخض کنین. اینجا اگر نا هم نام باشن با نزدیک کردن یک بار به M جهت E اصلا عوض نمیشه. پس حتما هم نام هستن.
اما اگر q2 بزرگتر باشه این ممکن هست پس بدون استفاده از فرمول میتونید جواب بدید ! -
F f.nalist has marked this topic as solved on
-
@0Farzam0
@R-Aa
رحمان من سوالو فهمیدم حالا اگه میتونی یه عکسم از حلت بفرست ببینم اگه بخوایم حل کنیم چی میشه