درجا زدن و فرار از درس
-
طبیعیه خسته بشی عزیز.
ولی اگه خستگی ادامه دار بشه، اون موقع خطرناک میشه...
یه مدت استراحت کن، در حد یک روز و توی این روز به هیچ وجه به درس فکر نکن و بذار ذهنت آزاد باشه و از فرداش خودت رو مجبور به درس خوندن کن.@ن-بآت در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
طبیعیه خسته بشی عزیز.
ولی اگه خستگی ادامه دار بشه، اون موقع خطرناک میشه...
یه مدت استراحت کن، در حد یک روز و توی این روز به هیچ وجه به درس فکر نکن و بذار ذهنت آزاد باشه و از فرداش خودت رو مجبور به درس خوندن کن.👌🙏
-
سلام بچه ها شب و روزتون بخیر
من یه مدتی هست که به طرز عجیبی دارم کم کاری میکنم و اصلا نمیتونم درس بخونم،با اینکه پشت کنکوری هستم و میدونم بایددددد بخونم اما بازم هیچ که...🙂
قبلا هم کم کاری میکردم اما الان حتی دیگ از درس ها خوشم نمیاد
از صبح تا ظهر شاید فقط ۱ ساعت بخونم و بقیه روز رو هم با فکر اینکه دیگ دیر شده ایشالله از فردا🥲🤥،به فنا میدم
خیلی کلافه ام ممنون میشم اگر راهنمایی پندی چیزی دارید برام بنویسید🤍 -
@Missriver_ شایدم میخای مثل من هی پشت کنکور بمونی:man_walking_light_skin_tone: :face_without_mouth:
@_uuu_ در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
@Missriver_ شایدم میخای مثل من هی پشت کنکور بمونی:man_walking_light_skin_tone: :face_without_mouth:
نه واقعا😶😅
-
نه واقعا😶😅
-
@Missriver_ البته من اولین سال پشت کنکور موندنمه😂
ولی آخرین نیست(با این وضعیت درس خوندنم🥴😕😑)@_uuu_ در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
ولی آخرین نیست(با این وضعیت درس خوندنم🥴😕😑)حتما همین امسال تمومش کن چون اون آخرینی که ما فکر میکنیم هیچ وقت نمیاد، مثل همون شنبه ای که منتظرشیم😅🌱
-
ولی آخرین نیست(با این وضعیت درس خوندنم🥴😕😑)حتما همین امسال تمومش کن چون اون آخرینی که ما فکر میکنیم هیچ وقت نمیاد، مثل همون شنبه ای که منتظرشیم😅🌱
-
@Missriver_ میخام تو گینس به عنوان ادمی که بعد ۱۷ سالگی تا سال مرگش کنکور میداده ثبت شه اسمم
این خودش افتخاره
نیست؟😂😂😂 -
@_uuu_ وای فکر کن با عصا و ویلچر بریم کنکور بدیم😂ولی از منِ پیشکسوت به تو نصیحت که همین امسال پرونده کنکور رو تموم کن
-
@_uuu_ وای فکر کن با عصا و ویلچر بریم کنکور بدیم😂ولی از منِ پیشکسوت به تو نصیحت که همین امسال پرونده کنکور رو تموم کن
-
@Missriver_ در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
شوخی بود...
میخونم اما نه جدی بلکه تفننی@_uuu_ در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
شوخی بود...
میخونم اما نه جدی بلکه تفننیامسال سال سومم هست
-
شوخی بود...
میخونم اما نه جدی بلکه تفننیامسال سال سومم هست
@Missriver_ ببینید درسته پشت کنکوری اید و این یه مزیت داره که شما به نظرم نسبت به سال اولیا جلوترید
چرا؟
چون مطالب رو زیاد خوندید و تسلطتتون بیشتره...
زمانتونو از دست ندید
هر چند من اینارو میگم اما خودم نمیتونم درست عمل کنم...
به هر حال موفق باشید🙏🏼🌱 -
من یه مدتی هست که به طرز عجیبی دارم کم کاری میکنم و اصلا نمیتونم درس بخونم،با اینکه پشت کنکوری هستم و میدونم بایددددد بخونم اما بازم هیچ که...🙂
از صبح تا ظهر شاید فقط ۱ ساعت بخونم و بقیه روز رو هم با فکر اینکه دیگ دیر شده ایشالله از فردا🥲🤥،به فنا میدم
خیلی کلافه ام ممنون میشم اگر راهنمایی پندی چیزی دارید برام بنویسید🤍@Missriver_ در درجا زدن و فرار از درس گفته است:
حجمی بخونید ساعت مطالعه رو بزارید کنار(به نظرم شما هم مثل من وسواس دارید رو این ساعت مطالعه😬)
-
@Missriver_ ببینید درسته پشت کنکوری اید و این یه مزیت داره که شما به نظرم نسبت به سال اولیا جلوترید
چرا؟
چون مطالب رو زیاد خوندید و تسلطتتون بیشتره...
زمانتونو از دست ندید
هر چند من اینارو میگم اما خودم نمیتونم درست عمل کنم...
به هر حال موفق باشید🙏🏼🌱 -
@Missriver_
خواهش میکنم🙏🏻😊❤ -
خیلی کلافه ام ممنون میشم اگر راهنمایی پندی چیزی دارید برام بنویسید🤍@Missriver_ اینو گوش کن زیبا 🕊
-
@Missriver_ اینو گوش کن زیبا 🕊