IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
گزینه عجیب تست قلمچی
-
سلام وقتتون بخیر
دوستان این سوال امروز تو آزمون داده شده بود و گزینه 4 جوابش میشده، ولی خب غلطه به نظرم چون پروتئین تنظیمی در تنظیم رونویسی پروکاریوت ها اصلا به ژن متصل نمیشه! به توالی تنظیمی متصل میشه که تو تنظیم مثبت جایگاه اتصال فعال کننده هست و تو تنظیم منفی اپراتور
نظر شما چیه؟ من جایی رو اشتباه میکنم؟ یا تست اشتباهه؟
-
-
-
مهسا استوار موافقم باهات
-
دوستان شما نظری ندارید؟ ذهنم درگیر این تسته هنوز ️
@فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو -
مهسا استوار پاسخنامه رو میتونی بفرستی؟
-
مهسا استوار یه حسی میگه باید rnaبسپاراز رو هم تحت شرایطی جزو این دسته بگیریم
نه تنها این بلکه بقیه بسپاراز ها رو هم -
مهسا استوار خیر قطعا غلطه تست مشکل دارع که همیشه هم این جور تست داریم
-
سلام. میشه پاسخ گزینه ۲ رو بزاری؟
۱ و ۳ که قطعا غلطه
۴ هم بخاطر کلمه ژن. ولی خو جواب اینه
میشه پاسخ گزینه ۲ رو بزاری. نمیفهمم یعنی چی دو پروتئین -
مهسا استوار تحلیل شما از نظر من درسته و به نظرم این تستو ارجاع بدید به طراح
-
محمدرضا نیک جو میشه بگی دلیلت برا دو چیه ؟ این تنظیم مثبت هست نه منفی چارم قطعا غلطه حتی تو کنکور هم اومد که توالی تنظیمی جز ژن نیست
-