پروژه لایت
-
اینم از تیزر برنامه
@M-an ببخشید فیلم های پخش شده روی سایت قرار میدین؟ من شاید نتونم از تلویزیون نگاه کنم
-
@M-an ببخشید فیلم های پخش شده روی سایت قرار میدین؟ من شاید نتونم از تلویزیون نگاه کنم
Amir ali Nikfard این جور که گفتن اینترنت نمیخواد فکر کنم تو شبکه اموزش باشه همم توی سایت شاید بزارن
-
-
VID_20230214_084635_708.mp4
یه خورده پشت صحنه ببینید۴ صبح آلاء پروژه لایت
-
Mohammadreza Doosti
برای پرویی ها یه سورپرایز خفن داره آلاء، که هر راه ابریشمی که پرو نداره پشیمون میشه
فعلا مسیر مشترکه
نگران نباشید@M-an یه کوچولو راجبش توضیح نمیدید
ببینیم این سورپرایز چی هست؟
-
VID_20230214_084635_708.mp4
یه خورده پشت صحنه ببینید۴ صبح آلاء پروژه لایت
@M-an برای ماهایی که راه ابریشم رو داریم پکیج های جمع بندی رو قرار میدین ؟
-
@M-an یه کوچولو راجبش توضیح نمیدید
-
@M-an یه کوچولو راجبش توضیح نمیدید
@83-MOHAMMAD بله اگر میشه یه توضیحات ریزی بگید
-
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر هدف هاتون در تلاش باشیدبریم سر اصل مطلب
قراره از ۵ اسفند ( یا اگه برسیم ۲۹ بهمن) یه دوره نکته و تست کامل رایگان برای آلایی ها بذاریم!
این پروژهی جدیدمون رو اسمشو گذاشتیم پروژه لایت که قراره پدر همهی پروژه های عدالتمحور قبلیمون باشه از این لحاظ که حتی نگرانی ای از دسترسی به اینترنت یا مصرف حجمش هم نخواهید داشت!چرا لایت؟ به دو دلیل. چه Light بخونیش چه Lite
ما قراره هر دوش رو داشته باشیم...
در واقع به تکنولوژی جدیدمون ربط داره که حالا میبینینش
این دوره رو اکیدا به همه کسایی که از آلاء استفاده می کنند و یا تازه میخوان شروع کنند، توصیه می کنیم.
چه راه ابریشمیها، چه ۱۱۰هی ها و چه شما آلایی های جدید این دوره رو از دست ندید.استفاده از این دوره
- اینترنت نمی خواهد!
- روی DVD و فلش و... هم نیست.
- مناسب برای کسایی که هنوز شروع هم نکردن
- مناسب برای کسایی که همه چیو تا حالا دست و پا شکسته خوندن
- رایگانه
منتظر اخبار پروژه لایت باشید...
-
@M-an
امیدوارم استاد موقاری هم باشننمیدونم فقط من اینجوری ام یا شمام هستید ، اینکه بعد از استاد موقاری به هیــــچ عنوان نمی تونم سر کلاس کسی بشینم (منظورم دیدن فیلمه)
حتی با اینکه دبیر خیلی خوبی هم باشن -
اینترنت هم نمیخواد؟
در مورد اینکه این پروژه لایت چیه که ما میگیم اینترنت هم نمیخواد، توی دایرکت و ... حدسای قشنگی زدین
همیشه دوس داشتیم فیلم های رایگانمون رو به دست تک تک دانش آموزای کشور برسونیم اما تا حالا نتونسته بودیم... به خاطر شرایط وخیم اقتصادی متاسفانه افراد زیادی هستن که تامین پول حجم اینترنت یا حتی تامین یک دیوایس مناسب هم براشون تقریبا غیر ممکنه🥲در واقع فقط یه گزینه هستش که همچین هدفی رو میتونه پوشش بده و اون هم آنتن تلویزیونه!
ولی مشکل این بود که گروه هایی مشخص (بخونید مافیایی) سرتاسر آموزش تلویزیون رو قبضه کرده بودن و امیدی به استفاده از این فضا نبود.
تا اینکه بالاخره آقای دکتر عبدالعالی دوستداشتنی از شبکه آموزش تصمیم گرفتن که یک تحول اساسی در راستای عدالت آموزشی توی شبکه به وجود بیارن.ما هم که همیشه به عشق همین هدف کار میکردیم فرصت رو غنیمت رو شمردیم و آستین هارو بالا زدیم تا برای این پروژه سنگ تموووم بذاریم...
این پروژه با نام "مدرسه کنکور ایران" از 29 بهمن تقدیم شما میشوداین شما و این هم تیزر رونمایی از مدرسه کنکور ایران
@M-an
یه سوال
تو سایتم بارگزاری میشه؟
یا فقط شبکه اموزشه؟
بعد اینکه زمانش مشخصه که چه ساعتی و چه روزیه؟ -
اینم از تیزر برنامه
@M-an
عه من اینو دیشب شبکه اموزش دیدم -
@M-an
امیدوارم استاد موقاری هم باشننمیدونم فقط من اینجوری ام یا شمام هستید ، اینکه بعد از استاد موقاری به هیــــچ عنوان نمی تونم سر کلاس کسی بشینم (منظورم دیدن فیلمه)
حتی با اینکه دبیر خیلی خوبی هم باشن@Allen-Gamer دیئییقا
-
Amir ali Nikfard
بله@M-an یک سوال برنامه ای هم واسه این کلاسها هست؟
یعنی مثلا هر روز قراره چه مبحثی کار بشه؟ -
Mohammadreza Doosti
برای پرویی ها یه سورپرایز خفن داره آلاء، که هر راه ابریشمی که پرو نداره پشیمون میشه
فعلا مسیر مشترکه
نگران نباشید@M-an چیه سورپرایز پرویی ها؟
-
یک روز مونده به شروع پخش برنامه مدرسه کنکور ایران دیگه الان وقتشه که از تکنولوژی جدیدمون رونمایی کنیم
تدریس با تخته های لایتبورد که یک اتمسفر کاملا جدیدی رو ایجاد میکنه و میزان تاثیر گذاری و یادگیری مخاطب رو طبق تست هایی که انجام دادیم به طرز عجیبی بالا میبره.
با استفاده از ماژیک های فلورسنت با جوهر پایه آب که به کار بردیم این زیبایی و تاثیرگذاری رو به اوج خودش رسوندهپینوشت:
برنامه مدرسه کنکور ایران رو به سبک نکته تستی کنکوری تولید کردیم اما درسنامه های خوبی داره که باعث میشه برای بچه های گل دهم یازدهمی هم خیلی کاربردی و مفید بشهاز 29 بهمن هر روز از ساعت 17 تا 18 و 18:30 تا 20:30 در شبکه آموزش همراه آلاء باشید.
مدرسه کنکور ایران
پروژه لایت -
یک روز مونده به شروع پخش برنامه مدرسه کنکور ایران دیگه الان وقتشه که از تکنولوژی جدیدمون رونمایی کنیم
تدریس با تخته های لایتبورد که یک اتمسفر کاملا جدیدی رو ایجاد میکنه و میزان تاثیر گذاری و یادگیری مخاطب رو طبق تست هایی که انجام دادیم به طرز عجیبی بالا میبره.
با استفاده از ماژیک های فلورسنت با جوهر پایه آب که به کار بردیم این زیبایی و تاثیرگذاری رو به اوج خودش رسوندهپینوشت:
برنامه مدرسه کنکور ایران رو به سبک نکته تستی کنکوری تولید کردیم اما درسنامه های خوبی داره که باعث میشه برای بچه های گل دهم یازدهمی هم خیلی کاربردی و مفید بشهاز 29 بهمن هر روز از ساعت 17 تا 18 و 18:30 تا 20:30 در شبکه آموزش همراه آلاء باشید.
مدرسه کنکور ایران
پروژه لایت@M-an در پروژه لایت گفته است:
مدرسه کنکور ایران
پروژه لایتامیدوارم ویدیویی بدید در رابطه با بوجه بندی که کردید
-
مدرسه کنکور ایران
پروژه لایت@M-an می گم برای اونایی که خوب نخوندن دیدن این ویدیوها کافیه ؟
البته من راه ابریشم دارم برای ریاضیات ولی واس فیزیک و شیمی چیزی ندارم از طرفی شیمی که نمی خواد و جوری نیست که بشه با نکته و تست بنظرم کامل پوشش داد بازم نمی دونم ولی استاد فیزیک آقای یاری هستن و خیلی قبولش دارم به گونه ای هست که دیگه نیازی به خوندن درسنامه نباشه و کامل مبحث متوجه بشی ؟بعدش فقط تست کار بشه؟ -
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر هدف هاتون در تلاش باشیدبریم سر اصل مطلب
قراره از ۵ اسفند ( یا اگه برسیم ۲۹ بهمن) یه دوره نکته و تست کامل رایگان برای آلایی ها بذاریم!
این پروژهی جدیدمون رو اسمشو گذاشتیم پروژه لایت که قراره پدر همهی پروژه های عدالتمحور قبلیمون باشه از این لحاظ که حتی نگرانی ای از دسترسی به اینترنت یا مصرف حجمش هم نخواهید داشت!چرا لایت؟ به دو دلیل. چه Light بخونیش چه Lite
ما قراره هر دوش رو داشته باشیم...
در واقع به تکنولوژی جدیدمون ربط داره که حالا میبینینش
این دوره رو اکیدا به همه کسایی که از آلاء استفاده می کنند و یا تازه میخوان شروع کنند، توصیه می کنیم.
چه راه ابریشمیها، چه ۱۱۰هی ها و چه شما آلایی های جدید این دوره رو از دست ندید.استفاده از این دوره
- اینترنت نمی خواهد!
- روی DVD و فلش و... هم نیست.
- مناسب برای کسایی که هنوز شروع هم نکردن
- مناسب برای کسایی که همه چیو تا حالا دست و پا شکسته خوندن
- رایگانه
منتظر اخبار پروژه لایت باشید...
@M-an
سلام به همه. ببخشید من یه سوال تو بله پرسیدم ولی هنوز جوابی ندادن میخواستم بدونم برا ماهایی که راه ابریشم داریم لازمه که این پروژه لایت رو هم نگا کنیم چون خود اونم زمان میبره ؟! و اینکه مطالب گفته شده خیلی با راه ابریشم فرق میکنه؟!