سوال شیمی تیتانیم
-

سلام. کدوم موارد این سوال درستع؟ بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 -
A Amir ali Nikfard marked this topic as a question on
-

سلام. کدوم موارد این سوال درستع؟ بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402Amir ali Nikfard
سلام وقتتون بخیر
قسمت الف تیتانیم به دلیل واکنش پذیری کمتر از فولاد در اقیانوس پیما استفاده میشه نه بخاطر مقاوم بودن در برابر سایش پس غلطه(هردوشون مقاومت بالایی نسبت به سایش دارن)
قسمت ب درسته
قسمت پ هم درسته
قسمت ت فک میکنم به انتالپی فروپاشی مربوطه که برابر پتاسیم برمید کمتر هستش پس گرمای کمتری میخواد برای فروپاشی پس اینم درسته
میشه 3 تاش درسته -
Amir ali Nikfard
سلام وقتتون بخیر
قسمت الف تیتانیم به دلیل واکنش پذیری کمتر از فولاد در اقیانوس پیما استفاده میشه نه بخاطر مقاوم بودن در برابر سایش پس غلطه(هردوشون مقاومت بالایی نسبت به سایش دارن)
قسمت ب درسته
قسمت پ هم درسته
قسمت ت فک میکنم به انتالپی فروپاشی مربوطه که برابر پتاسیم برمید کمتر هستش پس گرمای کمتری میخواد برای فروپاشی پس اینم درسته
میشه 3 تاش درستهAinoor بله
-
A Amir ali Nikfard has marked this topic as solved on
-
Amir ali Nikfard
سلام وقتتون بخیر
قسمت ب درسته
قسمت پ هم درسته
میشه 3 تاش درستهAinoor سلام شب خوش 🌹
قسمت پ هم فکر کنم اشتباه باشه چون کاتیون فلز باید میگفت نه اتم -
Ainoor سلام شب خوش 🌹
قسمت پ هم فکر کنم اشتباه باشه چون کاتیون فلز باید میگفت نه اتم@REZA-DOLATSHAA سلام شبتون بخیر
الان من نگا کردم جمله ای که اینجا دقیقا نوشته اینه :
جامد فلزی ، جامدهایی که براساس مدل دریای الکترونی ،ساختار فلز، ارایش منظمی از کاتیون ها در سه بعد است که در فضای میان انها سست ترین الکترون های موجود در اتم (الکترون های ظرفیت)دریایی را ساخته اند و ازادانه در ان جابجا میشوند(جمع بندی خیلی سبز)
بنظرم اون جمله درسته حالا اگر من اشتباه برداشت میکنم لطفا بگین:slightly_smiling_face: :rose: -
@REZA-DOLATSHAA سلام شبتون بخیر
الان من نگا کردم جمله ای که اینجا دقیقا نوشته اینه :
جامد فلزی ، جامدهایی که براساس مدل دریای الکترونی ،ساختار فلز، ارایش منظمی از کاتیون ها در سه بعد است که در فضای میان انها سست ترین الکترون های موجود در اتم (الکترون های ظرفیت)دریایی را ساخته اند و ازادانه در ان جابجا میشوند(جمع بندی خیلی سبز)
بنظرم اون جمله درسته حالا اگر من اشتباه برداشت میکنم لطفا بگین:slightly_smiling_face: :rose:Ainoor بله شما درست میگید
گزینه مشابهش رو دیدم 😂 ببخشید 🙏 -
Ainoor بله شما درست میگید
گزینه مشابهش رو دیدم 😂 ببخشید 🙏