مشتق
-
@Dr-Mahh ببینید برای سوال 2001 که فرستادید اگر 5 مورد میشه تا توضیح بدم ؟ (روشی زدم عجیب 😂🤣)ولی سوال رو مخی بود
-
Rahman Aa دقت شود در قسمت پایانی ما میدونیم معادله درجه دو حتما دو ریشه دارد یا یکی یا هیچی چون خود سول گفته یک نقطه بحرانی داریم صورت که یک درجه یک هست و قطعا یک ریشه رو دارد پس این یک نقطه بحرانی اما مخرجم یک درجه دو هست یا ریشه ندارد که دلتا میشه کتر از صفر چرااااا؟(برا اینکه خود سوال گفته یک نقطه بحرانی داریم ما هم گفتیم که صورت یک ریشه داره پس مخرج دلتا باید کمتر از صفر شه و یا اینکه دلتا برابر صفر شه که یک ریشه داشته باشه و اون یک ریشه هم حتما با ریشه صورت برابر باشه اجتماع این دوتا شد 5 عدد
-
Rahman Aa دقت شود در قسمت پایانی ما میدونیم معادله درجه دو حتما دو ریشه دارد یا یکی یا هیچی چون خود سول گفته یک نقطه بحرانی داریم صورت که یک درجه یک هست و قطعا یک ریشه رو دارد پس این یک نقطه بحرانی اما مخرجم یک درجه دو هست یا ریشه ندارد که دلتا میشه کتر از صفر چرااااا؟(برا اینکه خود سوال گفته یک نقطه بحرانی داریم ما هم گفتیم که صورت یک ریشه داره پس مخرج دلتا باید کمتر از صفر شه و یا اینکه دلتا برابر صفر شه که یک ریشه داشته باشه و اون یک ریشه هم حتما با ریشه صورت برابر باشه اجتماع این دوتا شد 5 عدد
-
@oo راستی ممنون ازتون 💚
-
Rahman Aa آخ آخ آخ
ولی با هر نکته جدید زیسته که حال میام :face_with_tears_of_joy:
ریاضی هم خوبه واسه تفریح و تایم اضافه خوبهولی نه برا کنکور
face_with_tears_of_joy
من که قصد دارم بعد کنکور هم ریاضی رو به صورت تفریحی بزنم :face_savoring_food: -
Rahman Aa آخ آخ آخ
ولی با هر نکته جدید زیسته که حال میام :face_with_tears_of_joy:
ریاضی هم خوبه واسه تفریح و تایم اضافه خوبهولی نه برا کنکور
face_with_tears_of_joy
من که قصد دارم بعد کنکور هم ریاضی رو به صورت تفریحی بزنم :face_savoring_food:@oo اون وسال که فرستادی نمونشو تو آیکیو دیدم ولی این خیلی خیلی سخت تر بود وسط مستا قشنگ گفتم بیخیال شم بهتره ولی خب گزینه هاشم بد چیده بود مثلا مخرج صفر میشد میخواستم بگم صفر صفرمه مشتق بگیرم دوباره میدیم گزینه ها زده حد ندارد بی نهایت شک ورم میداشت من باشم این سوال سر کنکور یه فوش مجلسی کنارش مینویسم میرم سوال بعدی (مود من تو کنکور این جوره سوال بلد نباشم یه فوش به طرح یه فوش به خودم میرم سوال بعدی (فوشام در حد اشک ایناس🤣🤣🤣🤣😂😂😂)