IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
گلبول سفید
-
@REZA-DOLATSHAA میدونم اونا توانایی دیاپدز ندارن ولی جمله کتاب علمی غلطه چون کتاب اینطوری گفته باشه
-
mahan smaili کنکور علمی نمیشناسه هرچی خودش گفته رو میخواد
-
@REZA-DOLATSHAA اره خیلی از جاهاش مشکل داره
-
mahan smaili کنکور از حرف های معلمی که دبی درس داده سوال طرح نمیکنه. از کتاب درسی سوال طرح میشه
-
@پارسا-کریم-خانی اگه کتاب نگا کنی یکی از کسایی که تالیف کرده کتاب رو همین ایشون هست بعد کتاب درسته دیگه هرگاه مورد استفاده قرار بگیرد
گفتم پپسینوژن چی کار میکنه هیچی باید تبدیل شه به پپسین تا مورد استفاده قرار گیرد -
mahan smaili چرا قیمه ها رو میریزید تو ماستا
میگه از کد های دنا استفاده بشه، ژن بیان شده. استفاده از ژن چه ربطی به استفاده از محصول نهایی(پپسین) در معده داره -
@پارسا-کریم-خانی دوست من قیمه ها رو ماستا بود شما جدا فرضش کردی
باید اطلاعات مورد استفاده قرار بگیره تا بگیم بیان ژن رخ داده پپسینوژن غیر فعاله مورد استفاده قرار نمیگیره تبدیل میشه فعال میشه و مورد استفاده قرار میگیره پس اینجا میتونیم بگیم بیان شده
امیدوارم فهمیده باشی و از کد های دنا به رشته رمزگذار ورشته الگو نرسیم -
mahan smaili برگشتیم خونه اول. باش.من سعی کردم طبق متن کتاب استدلال کنم. مشکلی نیست. اگه تو کنکور اومد، من ژنِ پپسینوژنی رو که پپسین نشده، بیان شده در نظر میگیرم، شما بیان نشده در نظر بگیرید. صلاح ممکلت خویش خسروان دانند.
-
@پارسا-کریم-خانی باشه عالیه