زیست عذابهههه
-
ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو........................................
کین زیست رو برات منشن میکنم شاید طرحی چیزی داشت بلخرهههه کین زیست
Rahman Aa
ووووووووووووووو مایکلم بزات تگ میکنم
Michael Vey -
@پارسا-کریم-خانی مرسی واقعا
-
ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو........................................
Rahman Aa
Michael VeyMoonchild خدای زیست همون رحمانه من ک پشیزی در زیست نیستم بمولا
اما ب تو ای دوست بزرگوار Aydin Jafarpour پیشنهاد میکنم فیلمای اقای موقاریو ببینی. فقط اینکه برا دهم از صفر تا صدش استفاده نکن چون قدیمین از تورق استفاده کن.
اقا تو بیا مثلا اول از روی کتاب درسی بخون. با دفت تمام. تا میتونی خودت ازش نکته درار و دور کلمات کلیدی خط بکش و خودت با فصلای دیگ ترکیب کن. بعد برو سراغ موقاری// نکاتی ک اون میگه هم یاد بگیر. بعد برو سراغ ی کتابی مث ای کیو ک تو پاسخنامش کلی باکسای نکته و جمعبندی و اینا داره. اونا خییلی نکات خفنی هستن چون دقیییقا نکات تستیی هستن ک تو تستا استف میشن. خفناشو تو کتابت یادداشت کن. و حالا بعد تمام اینکارا خودتو با تست خفه کن. نکات خفن تستو تو کتابت بازم یادداشت کن. برا مرورم کتابتو بخون ب همراه نکاتی ک حاشیه نویسی کردی -
Moonchild خدای زیست همون رحمانه من ک پشیزی در زیست نیستم بمولا
اما ب تو ای دوست بزرگوار Aydin Jafarpour پیشنهاد میکنم فیلمای اقای موقاریو ببینی. فقط اینکه برا دهم از صفر تا صدش استفاده نکن چون قدیمین از تورق استفاده کن.
اقا تو بیا مثلا اول از روی کتاب درسی بخون. با دفت تمام. تا میتونی خودت ازش نکته درار و دور کلمات کلیدی خط بکش و خودت با فصلای دیگ ترکیب کن. بعد برو سراغ موقاری// نکاتی ک اون میگه هم یاد بگیر. بعد برو سراغ ی کتابی مث ای کیو ک تو پاسخنامش کلی باکسای نکته و جمعبندی و اینا داره. اونا خییلی نکات خفنی هستن چون دقیییقا نکات تستیی هستن ک تو تستا استف میشن. خفناشو تو کتابت یادداشت کن. و حالا بعد تمام اینکارا خودتو با تست خفه کن. نکات خفن تستو تو کتابت بازم یادداشت کن. برا مرورم کتابتو بخون ب همراه نکاتی ک حاشیه نویسی کردیMichael Vey پشیز؟....
-
Rahman Aa
Michael Vey -
@پارسا-کریم-خانی اسم من بد در رفته واگرنه ماشالا همه بچه ها تو این تاپیک 70 اسینا میزنن من 70 هم نمیزنم
-
Rahman Aa چرا. ساعتی 600 میگیرم.(بر حسب قیمت لحظه ای دلار افزایش یافت)
یادت نره قلم و کاغذ بیاری نکات هم یادداشت کنی -
من از صبح دلم میخواد گریه کنم
چرا من وقت ندارم فیلمای آقای موقاری رو ببینم آخهخوشبحالت دهمی برو عشق کن بخدا اَه. من فقط وقتایی که دختر خوبیم یه فیلم تورق میبینم اونم با کیفیت ۴۸۰
-
من از صبح دلم میخواد گریه کنم
چرا من وقت ندارم فیلمای آقای موقاری رو ببینم آخهخوشبحالت دهمی برو عشق کن بخدا اَه. من فقط وقتایی که دختر خوبیم یه فیلم تورق میبینم اونم با کیفیت ۴۸۰
Mahdieh te واقعا کسی هست با کیفیت ۷۲۰ ببینه؟
باو ۱۰ برابر حجم شههه
پولدارید والا -
Mahdieh te واقعا کسی هست با کیفیت ۷۲۰ ببینه؟
باو ۱۰ برابر حجم شههه
پولدارید والا@پارسا-کریم-خانی حالا کی گفت ۷۲۰؟
من کلا ۲۴۰ میبینم فقط زیستا با ۴۸۰ -
@پارسا-کریم-خانی حالا کی گفت ۷۲۰؟
من کلا ۲۴۰ میبینم فقط زیستا با ۴۸۰Mahdieh te آخه یه جوری گفتید، که انگار ۴۸۰ کیفیت پایینه واستون
«نمیتونم فیلم ببینم فقط بعضی وقتا، اونم با کیفیت ۴۸۰»