نمودار
-
سلام
بچه ها
نمودار خلاصه طوری دارید که چرخه رحمی تخمدانی و تقسیمات اووسیت در زنان رو باهم کشیده باشه
من خودم دوتا کشیدم ولی اونجوری نشد که میخواستم
تجربیا -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
سلام
بچه ها
نمودار خلاصه طوری دارید که چرخه رحمی تخمدانی و تقسیمات اووسیت در زنان رو باهم کشیده باشه
تجربیا@Soniaaa

کارت و راه می ندازه؟

اینم پیدا کردم خوب بود
-

خودم با یسری تصویر از نت اینو درست کردم یسری تغییرات دادم تا مطالبش در محدوده کتابمون بشه
الان فقط هورمونارو کم داره رو همچین چیزی تنظیم هورمونی هم همراهش روی این اگ بود خوب میشد -
سلام
بچه ها
تجربیا@Soniaaa ببینم میتونم برای اقای موقاریو بیابم
-
@Soniaaa ببینم میتونم برای اقای موقاریو بیابم
Michael Vey
اون قدیمیه و مطالبش بیش از اندازه کتابه برا تدریس فصل هفت یازدهم هم بخش زنان دیگه اون کلیپ بکار نمیاد کتاب ما اونقد جزئی نشده الان اینی ک خودم درست کردمو ببین
ایده ای داری ک هورمونارو روش پیاده کنیم ؟
https://forum.alaatv.com/post/2993358 -
Michael Vey
اون قدیمیه و مطالبش بیش از اندازه کتابه برا تدریس فصل هفت یازدهم هم بخش زنان دیگه اون کلیپ بکار نمیاد کتاب ما اونقد جزئی نشده الان اینی ک خودم درست کردمو ببین
ایده ای داری ک هورمونارو روش پیاده کنیم ؟
https://forum.alaatv.com/post/2993358@Soniaaa اصن الان ک پیداش کردم و دوباره پیامتو خوندم فهمیدم تو منظورت یچیز دیگ بود:face_with_tears_of_joy: بزار ببینم
-

خودم با یسری تصویر از نت اینو درست کردم یسری تغییرات دادم تا مطالبش در محدوده کتابمون بشه
الان فقط هورمونارو کم داره رو همچین چیزی تنظیم هورمونی هم همراهش روی این اگ بود خوب میشد@Soniaaa فک کنم مثلا تو قسمت تخمدان بتونی ی چیزایی درمورد هورمونا بنویسی.. شایدم اضافه کردن ی مغز بد نباشه برا نشون دادن هورمونا؟ هرچن برا خیلی شلوغ نشدنش فک کنم دور همون تخمدان بنویسی قشنگ ششه. چون یجورایی خود شکل بازه هاش فرق داره دیگ.. معلومه چی جسم زرده چی نیست و اینا نیاز ب چیز دیگ ای نیس
-
@Soniaaa فک کنم مثلا تو قسمت تخمدان بتونی ی چیزایی درمورد هورمونا بنویسی.. شایدم اضافه کردن ی مغز بد نباشه برا نشون دادن هورمونا؟ هرچن برا خیلی شلوغ نشدنش فک کنم دور همون تخمدان بنویسی قشنگ ششه. چون یجورایی خود شکل بازه هاش فرق داره دیگ.. معلومه چی جسم زرده چی نیست و اینا نیاز ب چیز دیگ ای نیس
Michael Vey
حله مشکل اینه نتونستم بنویسم هر جور کردم نشد😂

حتی اقای موقاری هم هورمونارو ننوشته -
Michael Vey
حله مشکل اینه نتونستم بنویسم هر جور کردم نشد😂

حتی اقای موقاری هم هورمونارو ننوشته@Soniaaa البت من چن تا نمودار دیگ هم دارم از این قضایا.. ببین اینا بدرد نمیخوره
-

-
Michael Vey
مرسی دمت گرم❤ -
L lO_Ol has marked this topic as solved on