خسته ام
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Maha.zhopin on ۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maha.zhopin میشه یکم با خدا حرف بزنی؟!
خیلی قلبت آروم میشه شاید فراموشش کردی. بهت قول میدم حالت بهتر بشه -
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Maha.zhopin on ۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Maha.zhopin دانش آموزان آلاءreplied to Salman Gh on ۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Salman Gh شروع صفر نه ، من سومین سال پشت کنکوری ام که تا حالا فقط ۱بار کنکور دادم که اونم ۱۲ بودم ، خیلی استرسی ام
خیلی میخونم
خیللللللی
کلی جزوه مینویسم
نکته برداری میکنم
ولی حس میکنم اینا کافی نیستن
فیلمهای آموزشی آلا رو علاوه بر اینکه کل حافظه ی گوشی و مموری رو پر کرده مدام انلاین هم نگاه میکنم
ولی فقط در حد دیدن فیلم آموزشی و درس و نکته و جزوه
یعنی خیللی کم تست میزنم
وقتی هم تست میزنم ( وقتی فصل جدید باشه و تا ۱ ۲ ماه پیش اصلا مروری نداشتم ازش ) درصدم در حد c+ یا ۶ درصد تا ۱۴ درصد برای هرفصل مثلا
ولی اگه زیاد درس بخونم معمولا منفی میزنمهمش به خودم تلقین میشه که هیچی بلد نیستم
اطرافیانم بیشتر ین تلقین رو القا میکنن
نگید که اگه تو بخوای میتونی حرفاشونو گوش ندی و فلان ولی واقعا نمیشه وقتی خونوادت این حرفا رو بهت بزنن نمیتونی بی اهمیت باشی . اونم دختری که حساااسه خیلی حساسوقتی تست میزنم بلد نیستم یعنی نمیفهمم ازم چی میخواد
موسسه ی گزیته دو ثبتنام کردم ولی نشده یه بار مث ادم ازمون داده باشمنمیدونم چمه خدایی نمیدونم
حس میکنم گمشدم
حس میکنم زدم به جاده خاکی
بهصحرا
زندگیمودارم نابود میکنم
میدونمااا میدونم دارم خودمو میبرم به ته دره ولی نمیدونم چرا کاری نمیکنم
شاید بخاطر اینکه برام مهم نیس ؟؟؟
تاثیر تربیت مادرمه که همهی شرایط رو قبول کنم و به بهترین فکر نکنم؟؟؟
من همیشه بدترین ها رو تحمل کردم
و تو بدترینها بودم
و زندگی میکنم
شاید برام چندان اهمیت نداره که وارد فاز جدیدی از دنیای خوشبختی بشم
خیلللی بده
خیللللی
مشاوری اگه میشناسین بتونه کمکم کنه ممنون میشم معرفی کنیدخواهر خودم روانشناسه
و فکر میکنه با خشونت محروم کردنم از بیرون رفتن سپردن کارهای خونه ی پر جمعیت به من ، میتونه منو مجبور کنه که سفت و سخت به هدفم برسم و از ابن خونه برم بیرون
نمیدونه اون ۳ _ ۵ ساعتی که فقط در یک شبانه روز برای خونه و کارهای اضافی که باعث میشه براشون زیاد وقت بزارم منو به خانه دار حرفه ای تبدیل میکنه تا خرخون
نمیدونه که من اینجوری فکر میکنم خانوادم بیشتر به من نیاز دارن و از درس خوندنم کم میکنم ووقتمو صرف کارهاشون میکنم . -
سلام. یه روز در هفته برا خودت استراحت بذار. در حد 2-4 ساعت فیلم ببین. کتاب بخون یا هر چیزی که باهاش اوکی هستی. فضای مجازی نرو بدتر میکنه. اگه فیلم ببینی یا کتاب بخونی با اینکه ممکنه ازت انرژی بگیره یا یکم باهاش تو رو درگیر کنه ولی باعث میشه کمتر به زندگی روزمره واقعیت فکر کنی.
برا من تا حدودی جواب داد. -
Maha.zhopin اگه شروع صفری یا کم. خوندی خب طبعا طبیعیه مهم اینکه بخونی اینکه بری تو فلان فیلم انگیزشی رو نگاه کنی جمله انگیزشی بخونی کار یکی دو روزه روشنت می کنه ولی خب اینکه روشن نگهش داری با خودت با دستاورد اینا می تونی کارت راه بندازی حتی اگر بلد نیستی سعی کن حداقل پنجاه درصد مباحث کنکور جمع کنی گیریم قبول نشی سال بعد که خدا ازت نگرفته بعد سال بعد می تونی تفریح هم داشته باشی منظورم ۴۰۳ چون شروع صفر نیستی
اگر هم خوب خوندی داری مغلته می کنی یک نگاه به پایین تر از خودت بنداز یا یکم شرایطت با پایین تر از خودت مقایسه کن می فهمی چی می گم
یکجا دیدم یکی شعر از رودکی می خوند
می گفت به حال نیک کسان غم مخور بسا کسا که به حال تو آرزومند -
Maha.zhopin طبیعیه
-
این حسو حال برای اکثر کنکوری ها پیش میاد،من خودم هفته ای دو سه بار از همه زمین و زمان متنفر میشمبنظرم یکم کارایی که غیردرسی هستن مثل ورزش انجام بدید و یادتون باشه این شمایید که مسئول آینده تون هستید نه دوست و فامیل پس بهشون اهمیت ندید چون اگر بخواید اهمیت بدید در همه مراحل زندگیتون تحمل شون براتون سخت میشه،قوی باش
-
Maha.zhopin خسته تر از تو منمم
-
یکم آروم تر:|
همه کنکوریا همینن
پست 25 از 33