کتاب زیست
-
سلام
من کتاب زیست دهممو داده بودم سیمی بعد این بد سیمی کرده بود همیکنه خیلی نوشتمش الان قیافه کتاب یجوریه نگا میکنی از زندگی سیر میشی
ب سرم زده عوضش کنم
ایا این کار اسیب زنندس الان ؟
میشینم مینویسم نکاتمو فوقش ی نصف روز وقت ببره -
-
سلام
من کتاب زیست دهممو داده بودم سیمی بعد این بد سیمی کرده بود همیکنه خیلی نوشتمش الان قیافه کتاب یجوریه نگا میکنی از زندگی سیر میشی
ب سرم زده عوضش کنم
میشینم مینویسم نکاتمو فوقش ی نصف روز وقت ببره@Soniaaa خب منم همین کارو برا زیست یازدهم کردم داغان بود فک کنم هفته قبلی دادمش یه کتاب جدید برام سیمی کنن و نکاتی که قبلا نوشته بودم زیاد نبودن چکیده ای از نکاتشو تو بر گه های آ4 که بین گفتار ها انداختم نوشتم وقتم زیاد نگرفت بماند مرور هم شد برام چون نکاتم و مجبور شدم دوباره بنویسم بعضیاش یادم نبود یاد آوری شد والا حجم نکات و اینا مهمه بستگگی به خودت داره
-
به نظر من اگه دوست دارید یکی دیگه داشته باشید خوب یکی دیگم بگیرید یا اصلن میتونید پی دی افشو داشته باشید روی لپتاب بعد نکاتتون هم نیازی نیست دوباره بنویسید روی جدیده دو تاشو در کنار هم استفاده کنید یکی برا متن یکی برا نکات
نه چرا باید آسیب زننده باشه:) -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
Rahman Aa
@Deleted-Account0
ممنون پس سفارش میدم🙌🏻✨ -
سلام
ب سرم زده عوضش کنم
میشینم مینویسم نکاتمو فوقش ی نصف روز وقت ببره@Soniaaa از صفحات کتاب ت عکس بگیر، کتاب جدید هم بگیر(فقط حواست باشه کتاب چاپ قدیمی نگیری.حتی یکسال)
با نرم افزار CamScanner عکس بگیر.