یه لحظه بیاین
-
@mahdi_re ممنون ولی هنوز جواب سوالم رو نگرفتم.
I_Fatemeh_l خب سوالتون چیه؟اخه چندتا سوال پرسیده بودید
-
I_Fatemeh_l خب سوالتون چیه؟اخه چندتا سوال پرسیده بودید
@mahdi_re همون سوالای بالایی که پرسیدم دیگه..
-
سلام سلام، حالتون چطوره؟
بچه ها من یه سری اطلاعات کامل در مورد رشته هوش مصنوعی میخواستم اگر کسی اطلاعاتش کامله بهم کمک کنه لطفا!!!
اینکه از طریق رشته تجربی میشه واردش شد؟
رتبه ات باید چجوری باشه؟
مدت زمان تحصیل دانشگاهی چندساله؟
تو چه درسایی باید قوی باشی؟
تا چه مقطعی باید بخونی؟
بعد از اتمام تحصیل کجاها میشه کار کرد؟
بدون کنکور هم میشه رفت این رشته؟
و...I_Fatemeh_l سلام هوش مصنوعی بیش تر باز میکنی منظورت چیه ؟ دقیقا ب کدوم شاخه اش اشاره داری
جواب دوتا آخر نه فک نکنم از تجربی بشه اگ اون شاخه ی مهندسی کامپیتر سیستم های هوشمند رو میگی آره بدون کنکور میش آزاد و پیام نور رفت -
I_Fatemeh_l سلام هوش مصنوعی بیش تر باز میکنی منظورت چیه ؟ دقیقا ب کدوم شاخه اش اشاره داری
جواب دوتا آخر نه فک نکنم از تجربی بشه اگ اون شاخه ی مهندسی کامپیتر سیستم های هوشمند رو میگی آره بدون کنکور میش آزاد و پیام نور رفت@Danial-al الان داشتم تحقیق میکردم داخل گوگل، گفته بود که اگر تجربی باشی و کنکور ریاضی بدی میشه رفت، و اینکه از طریق رشته علوم کامپیوتر میشه واردش شد
رشته تو ریاضیه؟ -
@Danial-al الان داشتم تحقیق میکردم داخل گوگل، گفته بود که اگر تجربی باشی و کنکور ریاضی بدی میشه رفت، و اینکه از طریق رشته علوم کامپیوتر میشه واردش شد
رشته تو ریاضیه؟I_Fatemeh_l آره ریاضی ام .دوستم میخواست همین علوم کامپیوتر بره مشاوره بهش گفته بود فق دانشگاه های تهران دارن و زیر 1000
البته من خودم دیدم شیرازم داشت دانشگاه های بزرگ کشور دارن
آره دگ گفتم از تجربی نمی تونی بری ریاضی میتونی رشته پر یابی نیست
ولی خب الانا دگ طبق چیزی ک دیدم تو گرایش انتخاب نمی کنی تو مهندسی ها مثلا بعد اینکه کاردانی تموم شدی دگ مثلا نمیگن بیا این گرایش هاي دوره کارشناسی فلان و فلان هستن یکیو انتخاب کن و تنها داخل ارشد حق انتخاب داری حالا بديش اینه ک علوم کامپیوتر n تا زیر شاخه تقسیم میش و عملا تو با دانشگاه چیز زیادی یاد نمیگیری
البته اون شاخه شاخه شدن دانشگاه شهر ما ک اینطور بوداگ هوش مصنوعی منظورت رباتیک و اینا بوده دانشگاه نمیخواد کلاس بیرون هست ....
-
I_Fatemeh_l آره ریاضی ام .دوستم میخواست همین علوم کامپیوتر بره مشاوره بهش گفته بود فق دانشگاه های تهران دارن و زیر 1000
ولی خب الانا دگ طبق چیزی ک دیدم تو گرایش انتخاب نمی کنی تو مهندسی ها مثلا بعد اینکه کاردانی تموم شدی دگ مثلا نمیگن بیا این گرایش هاي دوره کارشناسی فلان و فلان هستن یکیو انتخاب کن و تنها داخل ارشد حق انتخاب داری حالا بديش اینه ک علوم کامپیوتر n تا زیر شاخه تقسیم میش و عملا تو با دانشگاه چیز زیادی یاد نمیگیری
البته اون شاخه شاخه شدن دانشگاه شهر ما ک اینطور بوداگ هوش مصنوعی منظورت رباتیک و اینا بوده دانشگاه نمیخواد کلاس بیرون هست ....
@Danial-al آهاااا
-
I_Fatemeh_l آره ریاضی ام .دوستم میخواست همین علوم کامپیوتر بره مشاوره بهش گفته بود فق دانشگاه های تهران دارن و زیر 1000
@Danial-al ممنون
-
@Danial-al ممنون
I_Fatemeh_l خواهش میکنم
خیلی تحقیق کن خیلی .... بدون چی میخوای ...
موفق باشی -
I_Fatemeh_l خواهش میکنم
خیلی تحقیق کن خیلی .... بدون چی میخوای ...
موفق باشی@Danial-al چشم
راستی میگم این راه ابریشم پرو ریاضی آلا برای رشته ریاضی هندسه و حسابان و اینا هم جزء اش هست؟
فیزیک ریاضی و تجربی فرق میکنه؟ -
@Danial-al چشم
راستی میگم این راه ابریشم پرو ریاضی آلا برای رشته ریاضی هندسه و حسابان و اینا هم جزء اش هست؟
فیزیک ریاضی و تجربی فرق میکنه؟I_Fatemeh_l آره
ریاضی ریاضی همه مباحث ریاضی داره هندسه گسسته آمار حسابان -
I_Fatemeh_l آره
ریاضی ریاضی همه مباحث ریاضی داره هندسه گسسته آمار حسابان@Danial-al سخته؟
-
@Danial-al چشم
فیزیک ریاضی و تجربی فرق میکنه؟I_Fatemeh_l اگ میخوای تغییر رشته بدی خواهشا خیلی فک کن من خودم دانشگاه بودم از رشته ام اومدم بیرون برم دانشگاه ديگه خیلی سخته چون ممکنه ....
-
@Danial-al سخته؟
I_Fatemeh_l در یه لحظه بیاین
گفته است:
@Danial-al سخته؟
نه قبولی ریاضی خیلی آسون تره
هندسه یکی دو فصلش سخته ی سری ها هم ی درس گسسته رو خیلی سخت می دونن
ولی اگ راه ابریشم میخوای بگیری
گسسته و احتمال و اینا مشکلی نخواهی داشت احتملا
هندسه بستگی ب روحیاتت داره ولی خب خیلی طبق چیزی ک میگن ترسناک نیس -
I_Fatemeh_l اگ میخوای تغییر رشته بدی خواهشا خیلی فک کن من خودم دانشگاه بودم از رشته ام اومدم بیرون برم دانشگاه ديگه خیلی سخته چون ممکنه ....
@Danial-al حالا نمیدونم همین تجربی بمونم و ولی واسه کنکور ریاضی بخونم یا تغییر رشته بدم و دوازدهمم رو ریاضی بخونم
-
@Danial-al حالا نمیدونم همین تجربی بمونم و ولی واسه کنکور ریاضی بخونم یا تغییر رشته بدم و دوازدهمم رو ریاضی بخونم
I_Fatemeh_l دقیقا همچین حالتی رو تجربه کردم بعضی وقتا تو سرت میاد ک بری
من خودم بعضی وقتا خیلی پشیمون میشم خیلی راه سختیه ....
اگ نظر منو میخوای تا ته تجربی برو ریاضی هر وقت دوست داشتی میتونی بری بدون کنکور پره
من تو شرایط تو بودم تجربی ادامه میدادم خیلی دلیل هست ولی خب اگ تجربی قبول شی احتمال اینکه جایی استخدامت کنه از علوم کامپیوتر خیلی خیلی بیش تره و دلایل دگ .....
کلی نظر من بود ببین خودت با خودت چن چندی -
I_Fatemeh_l دقیقا همچین حالتی رو تجربه کردم بعضی وقتا تو سرت میاد ک بری
من خودم بعضی وقتا خیلی پشیمون میشم خیلی راه سختیه ....
اگ نظر منو میخوای تا ته تجربی برو ریاضی هر وقت دوست داشتی میتونی بری بدون کنکور پره
من تو شرایط تو بودم تجربی ادامه میدادم خیلی دلیل هست ولی خب اگ تجربی قبول شی احتمال اینکه جایی استخدامت کنه از علوم کامپیوتر خیلی خیلی بیش تره و دلایل دگ .....
کلی نظر من بود ببین خودت با خودت چن چندی@Danial-al کاش میشد نصف میشدم
نصفم تو تجربی نصفم تو ریاضی
-
اگر هم مشاوری میشناسید بهم معرفی کنید تا از ایشونم کمک بگیرم
I_Fatemeh_l من پارسال با مشاور قلمچی در تماس بودم بد نبود
-
I_Fatemeh_l من پارسال با مشاور قلمچی در تماس بودم بد نبود
Alireza Mousavi چیزی از رشته میدونید برام توضیح بدید؟
-
-
Kourosh Mousavi
حالا من بهش نگفتم ولی ته دلم میگف مستر روباتو دیده
I_Fatemeh_l امید وارم ندونی چی گفتم