عید تو آلاء کولاکه
-
دوستان راه ابریشم شما هم حذف شده؟
-
Kourosh Mousavi معلمت آلبرت اینشتین نبوده
من این داستان اینطوری شنیدم بگذریم
درخصوص اینکه من جزوشون بودم باید بگم نه نبودم کجا بودم مدرک داری؟
والا تو تلگرام یکی بهم گفت تو از همونایی که هرچی می شه می گن خداروشکر همینشم بعضی ها ندارن
درکل اگر منم جزوشون بودم کارم اشتباه بوده حق باشماست
بقول رودکی :
به حال نیک کسان غم مخور بسا کسا که به حال تو آرزومندن -
Kourosh Mousavi به به چ صدایی
-
Mahdi Parandakht عجب
-
Kourosh Mousavi یک بخشیش مربوط می شه به مطالعه خودتون من تو تلگرام پرسیدم گفتم ده ساعت فیلم دیدن بد نیست بعد گفتن که نه اون پنج ساعت و بخشیش مطالعه خودتون
-
Kourosh Mousavi اگر اینطوری بگیری مرد مومن بگمانم تعداد فیلم های فیزیک از برنامه ای که دادن بیشتر
-
Kourosh Mousavi یک بخشیش مربوط می شه به مطالعه خودتون من تو تلگرام پرسیدم گفتم ده ساعت فیلم دیدن بد نیست بعد گفتن که نه اون پنج ساعت و بخشیش مطالعه خودتون
-
-
Kourosh Mousavi اخه اکثرا فیلمای گام 2 زیر 20 دقیقن منم فک کردم هر 2 ساعت مال 4 تا فیلمه. انگار هر 1 ساعت مال یک مبحت و 2تا گامشه
-
Houman M
لینک زیر رو چک کنید اگر نبود تیکت بزنید
https://alaatv.com/panel/chatre-nejat@M-an نبود متاسفانه تیکت زدم گفتن 2 یا 3 روز دیگه...
-
-
احمد رضا 0 تو داشبوردش هست هنوز
-
Houman M در عید تو آلاء کولاکه گفته است:
فیزیک آقای طلوعی توی داشبورد نیست
-
احمد رضا 0 از من هست دقیقا الان از اول مغناطیس برگشتم
-
احمد رضا 0 جرعت رفرش صفحه رو ندارم ولی
-
احمد رضا 0 برای من هست
-
احمد رضا 0 برای من هست
آرمین عنصرپور در عید تو آلاء کولاکه گفته است:
احمد رضا 0 برای من هست
توی داشبورد منظورته؟ فیزیک آقای طلوعی؟
یا اینکه کلا راه ابریشم از پنل حذف نشده ؟ -
آرمین عنصرپور در عید تو آلاء کولاکه گفته است:
احمد رضا 0 برای من هست
توی داشبورد منظورته؟ فیزیک آقای طلوعی؟
یا اینکه کلا راه ابریشم از پنل حذف نشده ؟احمد رضا 0 اره هست همشون فیزیک اقای طلوعی هم هستن
-
Kourosh Mousavi آره منم اینو از اسماعیلی تو بله پرسیدم هنوز جواب نداده ولی در کل آره من الان امشب برنامه دیروز تموم شد
-
سلام وقتتون بخیر!
ابتدا میخوام با تمام وجودم از تیم فوق العاده تلاشگر و عدالت محور آلا تشکر کنم !
من در مورد برنامه ریزی اش که تو سایت قرار گرفته مشکل دارم و منظور برنامه رو خوب متوجه نشدم !
اینایی که نوشته روز اول فیلم شماره مثلاً 1 گام یک و دو : خب فیلما که شماره ندارن !
مثلاً اگه بگه فیلم شماره 23 ، خودمون باید 23 تا بشماریم بریم جلو ؟
بعد هر مطلبی 3 تا گام داره ! این که تو برنامه فقط گامهای یک و دو رو براش برنامه ریزی کرده ، خب پس گام سه رو کی نگاه کنیم ؟
و اینکه این برنامه 50 روزه و 80 روزه چطوریه ؟ یعنی مثلاً همه این سه بازه 15/50/80 روزه باید پشت سر هم شرکت کنیم؟ یه نه هر کس با توجه به سطحش انتخاب کنه دوره چند روزه رو ببینه ؟
بعد اینکه سایت دانای ایرانسل داره اینا رو رایگان میذاره اما آلا داره با 40 درصد تخفیف میفروشه آیا اینا با هم تناقض دارن ؟ یعنی اونی که آلا ارائه میکنه فرقی داره با اینی که توی دانا بارگذاری شده ؟
ممنون میشم اگه کسی کامل بهم توضیح بده !!setare konkori در عید تو آلاء کولاکه گفته است:
بعد اینکه سایت دانای ایرانسل داره اینا رو رایگان میذاره اما آلا داره با 40 درصد تخفیف میفروشه آیا اینا با هم تناقض دارن ؟ یعنی اونی که آلا ارائه میکنه فرقی داره با اینی که توی دانا بارگذاری شده ؟
داستان اینه ایرانسل اسپانسر آلا شده برای همین توی سایتش داره رایگان می ده