عربی ب زبان ساده مبتکران ایاد فیلی
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء سلام کسی این کتاب داره؟؟
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء ۱_کی فعل مضارع ب حرف عله ختم میشه؟؟۲_لم+ماضی چی میشه؟؟۳_مگه یکی از راه های شناخت اسم ال نیس؟؟پس ت فعل الاعمال چرا ال داریم؟؟
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء ۱_کی فعل مضارع ب حرف عله ختم میشه؟؟۲_لم+ماضی چی میشه؟؟۳_مگه یکی از راه های شناخت اسم ال نیس؟؟پس ت فعل الاعمال چرا ال داریم؟؟
@dr-lila
1_بدیهیه که وقتی لام الفعل یکی از حروف وای باشه...مثل دعو مشی نجی هدی2_ لم یکی از حروف جازمه س برسرافعال مضارع میاد واونارو مجزوم میکنه (براماضی نیس)
3_الاعمال اسم هست فعل نیست ....جمع مکسر عمل هست -
@dr-lila من
-
@dr-lila
1_بدیهیه که وقتی لام الفعل یکی از حروف وای باشه...مثل دعو مشی نجی هدی2_ لم یکی از حروف جازمه س برسرافعال مضارع میاد واونارو مجزوم میکنه (براماضی نیس)
3_الاعمال اسم هست فعل نیست ....جمع مکسر عمل هست -
@dr-lila من
-
@reza-m1999 تا کجا خوندید أین کتاب ؟؟جز این کتاب کتاب دیگه ای هم برا عربی دارید و کار میکنید؟؟میشه من سوالات ت این کتاب ازتون بپرسم؟؟ب نظرتون کتاب خوبی ؟؟عربی فقط با این کتاب چند میزنید؟؟
@dr-lila من راستش هنوز از این کتاب استفاده نمیکنم از کتاب اقای ناصح زاده و کتابشون استفاده میکنم خیلی ام خوب تدریس میکنن اگه باهاش خوب پیش بری بالای 50 میزنی راحت
-
@dr-yassi من فعل مضارع گفتم نه ماضی و اینکه چون لما بر سر فعل ماضی و مضارع میاد گفتم لم هم اینجوری یا نه؟؟
@dr-lila
لم برسرافعال ماضی نمیاد مثلا لم ذهب نداریم..... -
@dr-lila
لم برسرافعال ماضی نمیاد مثلا لم ذهب نداریم..... -
@dr-lila
العقلاء کننده کار هست و فعل بعدیش باید باهاش تطابق صیغه ای داشته باشه
اعمال جمع مکسر هست و فعل و صفت و اسم اشاره و... برای جمع های مکسر به صورت مفرد مونث به کار میره
فعل تذهب باید به صورت مجهول به کار بره -
@dr-lila
العقلاء کننده کار هست و فعل بعدیش باید باهاش تطابق صیغه ای داشته باشه
اعمال جمع مکسر هست و فعل و صفت و اسم اشاره و... برای جمع های مکسر به صورت مفرد مونث به کار میره
فعل تذهب باید به صورت مجهول به کار بره@dr-shervin در عربی ب زبان ساده مبتکران ایاد فیلی گفته است:
همون جملهی معروف اقای جلادتی !هرچ ک جمع دیوونهست !دختر یکی یدونهست
-
@dr-shervin در عربی ب زبان ساده مبتکران ایاد فیلی گفته است:
-
@dr-shervin در عربی ب زبان ساده مبتکران ایاد فیلی گفته است:
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء بچه ها فعل های هر ۸باب معنیشون چجوری میشه من س تارو از مبتکران خوندم بقیشو ننوشتهو اینکه فعل معتل و صحیح بیاید ببریم ب صیغه ۱ماضی تا بگیم از چ نوعی ؟؟