نخندید سرتون میاد :|
-
با سلام و احترام
آقا این سایت که باید بریم کد سوابق بگیریم ( my.medu.ir ) میگه شماره تلفن حتما باید به نام خود کنکوری باشه...الان یکی شماره به نام خودش نداشته باشه چه گِلی باس به سر بگیره؟ :|
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
با سلام و احترام
آقا این سایت که باید بریم کد سوابق بگیریم ( my.medu.ir ) میگه شماره تلفن حتما باید به نام خود کنکوری باشه...الان یکی شماره به نام خودش نداشته باشه چه گِلی باس به سر بگیره؟ :|
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاForgotten
واقعا اینو میگه؟!
خداروشکر رفتم انتقال دادم -
شاید باگشه من میگم تا فردا هنوز کاری نکنیم تا درست شد شاید
-
داخل یک متنی فرستاده بودن این بود معاونمون فرستاد یا تو تلگرام دیدم دقیق یادم نیست
-
داخل یک متن دیدم که این رو گفته بودند.
حالا دقیق نمی دونم داخل پی دی افی که معاون مدرسمون فرستاده بود یا تو تلگرام دیدم
که اره گفتند باید به نام دانش اموز باشه اگر کسی نداره سیم کارت های دانش اموزی هستا از اینا می تونه بگیره و.. این چیزا -
داخل یک متن دیدم که این رو گفته بودند.
حالا دقیق نمی دونم داخل پی دی افی که معاون مدرسمون فرستاده بود یا تو تلگرام دیدم
که اره گفتند باید به نام دانش اموز باشه اگر کسی نداره سیم کارت های دانش اموزی هستا از اینا می تونه بگیره و.. این چیزا -
Forgotten
شماره ب نام والدینه بزن والدین ببین چی میشه -
F Forgotten marked this topic as a question on
-
Forgotten
خب بزن -
من برای یک کار دیگه نیاز بود شمارم به نام خودم باشم رفتم به همین چزیای خداماتی ایرانسل انتقالش دادم به نام خودم.
برای مادرم بود.
شما اگر ایرانسل هستید این طور می تونید. البته اون کسی که شماره به نامشه هم باید باشه با شناسنامه و.. این چیزا اگرم همراه اول هستید فکر کنم خود مخابرات م انجام می ده. -
من که نمی دونستم برای اینم نیازه
-
Forgotten
آهان
من کد ملی همرو حفظم -
من برای یک کار دیگه نیاز بود شمارم به نام خودم باشم رفتم به همین چزیای خداماتی ایرانسل انتقالش دادم به نام خودم.
برای مادرم بود.
شما اگر ایرانسل هستید این طور می تونید. البته اون کسی که شماره به نامشه هم باید باشه با شناسنامه و.. این چیزا اگرم همراه اول هستید فکر کنم خود مخابرات م انجام می ده. -
jahad_121
منم برا خرید اینترنتی رمز دوم میخواستم شمارمو ب نام خودم کردم