لطفا نظربدید
-
من فقط ناصح زاده دیدم خوب بود ، اگر پایه متوسط و ضعیف داشته باشی خیلی کمک میکنه بهت ولی کتاب دبیران پرمخاطبش رو که همون جزوه ش میشه رو تهیه کن حتما باید سفارش بدی از سایت دبیران پرمخاطب برات بیارن
-
ناصح زاده محشــــــــــــــــــرهه
-
برای عربی
ترجمه: واعظی = ناصح زاده
قواعد: فلاح > ناصح زاده
ولی بگم اقا واعظی یکم صداش ممکنه اذیتتون کنه.اول یک نمونه فیلم ببین بعدا تصمیم بگیر
با هر کدوم پیش برید چیز خاصی رو از دست نمیدید
چون قواعد حفظی و مهارتی و ترجمه هم مهارتی هست و مهارت فقط با تمرین و تکرار بهتر میشه نه با فیلم های مختلف دیدن : ) -
برای عربی
ترجمه: واعظی = ناصح زاده
قواعد: فلاح > ناصح زاده
ولی بگم اقا واعظی یکم صداش ممکنه اذیتتون کنه.اول یک نمونه فیلم ببین بعدا تصمیم بگیر
با هر کدوم پیش برید چیز خاصی رو از دست نمیدید
چون قواعد حفظی و مهارتی و ترجمه هم مهارتی هست و مهارت فقط با تمرین و تکرار بهتر میشه نه با فیلم های مختلف دیدن : ) -
@javadm328 من دی وی دیای واعظی رو خریدم ولی به قول شما صداش خیلی رو اعصابه
شما با کدوم استاد پیش میرین؟؟؟@m-bahrami1378 در لطفا نظربدید گفته است:
شما با کدوم استاد پیش میرین؟؟؟من متاسفانه تقریبا همه اساتید عربی و کتابا عربی رو کار کردم
-
@m-bahrami1378 در لطفا نظربدید گفته است:
شما با کدوم استاد پیش میرین؟؟؟من متاسفانه تقریبا همه اساتید عربی و کتابا عربی رو کار کردم
-
@javadm328 اینکه خیلی خوبه با روشای مختلفی اشنا شدید
پس حالا که خیلی فرقی نمیکنه ترجیح میدم واعظی رو ببینم اخه باهاش پول دادم
ممنون از اینکه وقت گذاشتین ایشالا موفق باشین@m-bahrami1378 در لطفا نظربدید گفته است:
ممنون از اینکه وقت گذاشتین ایشالا موفق باشینخیلی هم خوب نیست ولی خخخ قاطی پاتی میکنی
خب اگه اذیتت میکنه نبین.پول دادی ولی جونت ارزشش بیشرته
اگه هم خواستی ناصح زاده جان رو ببینی همایش رو ببین .کلاس کنکورش هم همونه فقط وقت تلف زیاد داره
ولی در مورد قواعد قطعا فلاح حرف اول رو میزنه و بعدش اقای ناصح زاده .اقای هورفر هم خوبه -
ممنون از اینکه وقت گذاشتین ایشالا موفق باشینخیلی هم خوب نیست ولی خخخ قاطی پاتی میکنی
خب اگه اذیتت میکنه نبین.پول دادی ولی جونت ارزشش بیشرته
اگه هم خواستی ناصح زاده جان رو ببینی همایش رو ببین .کلاس کنکورش هم همونه فقط وقت تلف زیاد داره
ولی در مورد قواعد قطعا فلاح حرف اول رو میزنه و بعدش اقای ناصح زاده .اقای هورفر هم خوبه -
@javadm328 فیلمای فلاح روی سایت هست یا باید بخرم؟
آقا من اینا رو به صورت غیر قانونی همه شون رو گیر آوردم
ولی بعد کنکور میرم تک تک پولشون رو میدمنه تو سایت نیست ایشون مال رایان هستند
-
@javadm328 فیلمای فلاح روی سایت هست یا باید بخرم؟
آقا من اینا رو به صورت غیر قانونی همه شون رو گیر آوردم
ولی بعد کنکور میرم تک تک پولشون رو میدمنه تو سایت نیست ایشون مال رایان هستند
-
@javadm328 اهاااااا پس دیگه واقعا موفق باشی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
بله بله ممنون مرسی : )))
البته برای همین غیر قانونیش هم پول دادم اشتراک خریدم بعدا پول دادم گیگ خریدم که اینا رو دانلود کنم.
به قول قران
فبحط تجارت -
@javadm328 اهاااااا پس دیگه واقعا موفق باشی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
بله بله ممنون مرسی : )))
البته برای همین غیر قانونیش هم پول دادم اشتراک خریدم بعدا پول دادم گیگ خریدم که اینا رو دانلود کنم.
به قول قران
فبحط تجارت -
@javadm328 ایندفه دیگه خسته هم نباشید:smiling_face_with_open_mouth:
قربانت
سوال هم داشتی.درسی و غیر درسی در خدمتم البته هزینه اش رو هم به صورت کامل دریافت میکنم : ) -
@javadm328 ایندفه دیگه خسته هم نباشید:smiling_face_with_open_mouth:
قربانت
سوال هم داشتی.درسی و غیر درسی در خدمتم البته هزینه اش رو هم به صورت کامل دریافت میکنم : ) -
@javadm328 خیلی ممنون یه مشاور دارم بقیشو از اون میپرسم
تازه ازم پول هم نمیگیرهمشاوری که پول نگیره مشاور نیست که فرشته است
-
@javadm328 خیلی ممنون یه مشاور دارم بقیشو از اون میپرسم
تازه ازم پول هم نمیگیرهمشاوری که پول نگیره مشاور نیست که فرشته است
@javadm328 سلام یه سوال بهم پیش اومد البته بدون هزینه جوابمو بده
چون حس میکنم عربی رو خیلی خوندی میگم و اینکه روی کتابای مختلف شاید تسلط داشته باشی این سوالو ازتون میپرسم
برا تست عربی از چه کتابی استفاده کنم ؟ میخوام خیلی خوب باشه
من خیلی سبز دارم ولی از دو سال پیشه .همینو بخونم یا اینکه کتاب دیگه ای رو در نظر دارین؟ -
چون حس میکنم عربی رو خیلی خوندی میگم و اینکه روی کتابای مختلف شاید تسلط داشته باشی این سوالو ازتون میپرسم
من خیلی سبز دارم ولی از دو سال پیشه .همینو بخونم یا اینکه کتاب دیگه ای رو در نظر دارین؟@m-bahrami1378 در لطفا نظربدید گفته است:
من خیلی سبز دارم ولی از دو سال پیشه .همینو بخونم یا اینکه کتاب دیگه ای رو در نظر دارین؟من مشاورم عربی کامل گاج گفت بگیرم خیلی سبز دارم اما لاش باز نکر دم
-
@m-bahrami1378 من اقای واعظی رو دیدم و واقعنم از ایشون راضیم متاسفانه تدریس اقای ناصح زاده رو ندیدم البته بگم که دیدن فیلم تنها به هیچ عنوان کافی نیس باید در کنارش زیاااااااد تست بزنید