تست قشنگ سینماتیک
-
Houman M
اولی که صرفا یه تشابه بود و 4
ولی دومی جالب بود و 3
البته جفت راه حلا کوتاه
غلط نگفته باشم صلوات -
این رو یبار گذاشته بودم... ارزش بررسی دوباره داره
با مشتق گیری حلش یکم فرق داره با بقیه تست های معمول...
Houman M فکر کنم شما ندیدیش -
Forgotten
موافق نیستم. حالا بعد به پاسخ رسیدن سوالات قبلیت تو این تاپیک ، یادآوری کن سوال سخت بفرستم pv ! -
@PHys
البته که حرفت متینه!
تو همین تاپیک بفرست سوالاتت رو بررسی کنیم با بچه ها...سوالای قبلیمون همه بجز آخری حل شدن که اونم قبلا حل شده پاسخش رو میفرستم
البته اینم بگم...در سطح کنکور باشه هاForgotten در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
سوالای قبلیمون همه بجز آخری حل شدن که اونم قبلا حل شده پاسخش رو میفرستم
یادم اومد آخری رو قبلا پرسیده بودی ... همون که اگر فرض کنیم از x=0 حرکت شروع شده راحت حل میشد.
Forgotten در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
البته اینم بگم...در سطح کنکور باشه ها
شاید سخت تر باشه اما نه از این لحاظ که لازم باشه چیزی غیر مطالب کتاب درسی بدونید(مثلا انتگرال و ...)
-
سوالای قبلیمون همه بجز آخری حل شدن که اونم قبلا حل شده پاسخش رو میفرستم
یادم اومد آخری رو قبلا پرسیده بودی ... همون که اگر فرض کنیم از x=0 حرکت شروع شده راحت حل میشد.
البته اینم بگم...در سطح کنکور باشه ها
شاید سخت تر باشه اما نه از این لحاظ که لازم باشه چیزی غیر مطالب کتاب درسی بدونید(مثلا انتگرال و ...)
@PHys در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
آره همون که لطف کردی تو یه فروم خارجکی پرسیدی اونام جواب دادن
با راه اونا خیلی حال کردم...
آره خارج از کتاب نباشه بقیش اوکیه
-
@PHys در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
آره همون که لطف کردی تو یه فروم خارجکی پرسیدی اونام جواب دادن
با راه اونا خیلی حال کردم...
آره خارج از کتاب نباشه بقیش اوکیه
آره همون که لطف کردی تو یه فروم خارجکی پرسیدی اونام جواب دادن با راه اونا خیلی حال کردم...
اونا راهی ندادن که ! ولی خیلی جای خوبیه ! بعضیاشون اساتید فیزیک بازنشسته هستن ...
من هر چی رو نفهمم یا نتونم حل کنم اونجا میپرسم ... اما جواب سوالاو نمیگن مستقیم ، کمکت میکنن خودت پیدا کنی ... -
آره همون که لطف کردی تو یه فروم خارجکی پرسیدی اونام جواب دادن با راه اونا خیلی حال کردم...
اونا راهی ندادن که ! ولی خیلی جای خوبیه ! بعضیاشون اساتید فیزیک بازنشسته هستن ...
من هر چی رو نفهمم یا نتونم حل کنم اونجا میپرسم ... اما جواب سوالاو نمیگن مستقیم ، کمکت میکنن خودت پیدا کنی ...@PHys
آره واقعا جای باحالیه مرسی بابت معرفی
حاجی چرا دیگه اصل مطلب رو اونا گفتن...این که مشتق سرعت نسبت به مکان ضربدر سرعت (مشتق مکان نسبت به زمان) میشه شتاب...دیگه قفل سوال با این شکسته میشد
https://www.physicsforums.com/threads/find-velocity-time-equation-from-velocity-position-equation.1049959/
لینکشم نگه داشتم تازه :))) -
@PHys
آره واقعا جای باحالیه مرسی بابت معرفی
حاجی چرا دیگه اصل مطلب رو اونا گفتن...این که مشتق سرعت نسبت به مکان ضربدر سرعت (مشتق مکان نسبت به زمان) میشه شتاب...دیگه قفل سوال با این شکسته میشد
https://www.physicsforums.com/threads/find-velocity-time-equation-from-velocity-position-equation.1049959/
لینکشم نگه داشتم تازه :)))Forgotten در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
برای حل اصلا این هم لازم نبود! اینا برای دبیرستان نیست اگر نه من اصلا اینو یه طور دیگه حل کردم ...
این جوابیه که به درد شما میخوره :
توضیح هم دادم قبلا ...
-
برای حل اصلا این هم لازم نبود! اینا برای دبیرستان نیست اگر نه من اصلا اینو یه طور دیگه حل کردم ...
این جوابیه که به درد شما میخوره :
توضیح هم دادم قبلا ...
-
@PHys
البته که حرفت متینه!
تو همین تاپیک بفرست سوالاتت رو بررسی کنیم با بچه ها...سوالای قبلیمون همه بجز آخری حل شدن که اونم قبلا حل شده پاسخش رو میفرستم
البته اینم بگم...در سطح کنکور باشه هاForgotten در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
تو همین تاپیک بفرست
دو ایستگاه قطار 50 مایل از هم فاصله دارند. در ساعت 2 بعدازظهر دو قطار به سمت یکدیگر شروع به حرکت می کنند، از هر ایستگاه یک قطار! دقیقا زمانی که قطارها از ایستگاه ها خارج می شوند، پرنده ای جلوی قطار اول شروع به پرواز کرده و به سمت قطار دوم می رود. وقتی به قطار دوم می رسد برمی گردد و به سمت قطار اول پرواز می کند. پرنده به این کار ادامه می دهد تا زمانی که قطارها به هم برسند. اگر هر دو قطار با سرعت 25 مایل بر ساعت حرکت کنند و پرنده با سرعت 100 مایل بر ساعت پرواز کند، پرنده چند مایل قبل از برخورد قطارها پرواز کرده است؟
این سوال بیشتر ریاضیه ... وقت کنم امشب سوالی که گفتم رو ترجمه میکنم میفرستم.
-
تو همین تاپیک بفرست
دو ایستگاه قطار 50 مایل از هم فاصله دارند. در ساعت 2 بعدازظهر دو قطار به سمت یکدیگر شروع به حرکت می کنند، از هر ایستگاه یک قطار! دقیقا زمانی که قطارها از ایستگاه ها خارج می شوند، پرنده ای جلوی قطار اول شروع به پرواز کرده و به سمت قطار دوم می رود. وقتی به قطار دوم می رسد برمی گردد و به سمت قطار اول پرواز می کند. پرنده به این کار ادامه می دهد تا زمانی که قطارها به هم برسند. اگر هر دو قطار با سرعت 25 مایل بر ساعت حرکت کنند و پرنده با سرعت 100 مایل بر ساعت پرواز کند، پرنده چند مایل قبل از برخورد قطارها پرواز کرده است؟
این سوال بیشتر ریاضیه ... وقت کنم امشب سوالی که گفتم رو ترجمه میکنم میفرستم.
@PHys این سوال معروفیه فک کنم
خیلی از معلمای فیزیک که ازشون اینو پرسیدن پرنده رو بستن به فحش -
@PHys این سوال معروفیه فک کنم
خیلی از معلمای فیزیک که ازشون اینو پرسیدن پرنده رو بستن به فحش