سرباز وطن
-
@zahra-m1999
زهرمار
جدی میگم -
@dr-yassi در سرباز وطن گفته است:
@zahra-m1999
زهرمار
جدی میگممرسیییییی
تو تراز من قشنگ وبالا می بیبنی نفسم
-
@zahra-m1999
کم کم ایشالا میشی
وقتی یه بزرگتر یه چیزی بهت میگه خودت قبول کن ( خودمو میگما اصلا منظورم یاسی خانوم نبود)
-
@dr-sobhan در سرباز وطن گفته است:
@zahra-m1999
کم کم ایشالا میشی
وقتی یه بزرگتر یه چیزی بهت میگه خودت قبول کن ( خودمو میگما اصلا منظورم یاسی خانوم نبود)
دکتر
-
@dr-sobhan در سرباز وطن گفته است:
@zahra-m1999 تا باز سوتفاهم پیش نیومده من برم
خدافظ فعلاشما در مقام برداری تاج سر مایی
-
-
-
این پست پاک شده!
-
جناب سر باز وطنوالا من قصد ترک فر وم دارم مگه واسه سوال بیام اما شما سوال داشتید بپرسید درخدمتم به عنوان یه عضو حقیر وکوچیک دوستان از ما بهترونم هستن
موفق باشید یاحق@zahra-m1999 خیلی ممنون آبجی
فقط یه سوال دیگه داشتم هرموقع تونستین جواب بدین
من عربی. زبان و شیمی ام قویه و ریاضی رو در حد 15 درصد میتونم جواب بدم
این وسط فیزیک و زیست روی اعصابمه و ادبیات! روشی که شما گفتید براشون کتاب کمک درسی هم لازم داره یا فقط کتاب رو باید بخونم؟؟؟ چون اگه پارسال این درس هارو خوب جواب میدادم الان یه رشته خوب قبول شده بودم و نمیرفتم سرباز نقطه صفر مرزی بشم
لطفا یه ذره بیشتر راهنمایی کنید
مچکر -
برنامه مطالعاتی برای یک سرباز
alihorbani
سلام علی جان
تو مناطق عملیاتی به نسبت وقت بیشتری برای مطالعه هست اما خستگی هم زیاده
ولی همین که شهامت پرسیدن همچین سوالی رو داری خیلی عالی هست و نشون از یک اراده قوی هستش.
من مثل داداشم در نظر میگیرمت و میگم بهتون که باید از وقت های پرتی هم استفاده کنید.ولی نمیشه تو وقت پرتی ریاضی خوند پس باید عمومی ها رو تو کاغذ های کوچیکی بنویسی و تو وقت پرت و پست دادن بخونی ولی اختصاصی ها رو تو مواقعی که استراحت هستید یا حتی موقع ناهار و شام. -
برنامه مطالعاتی برای یک سرباز
alihorbani
یه چیزی رو یادم رفت بگم بهت علی آقا
اولش هدفت رو مشخص کن.بدون توجه به زمان.یعنی زمان رو از هدف جدا کن.و بعد خالصانه برای هدفت فکر کن و برنامه ریزی کن.مصاحبه رتبه های بتر اینجا و جاهای دیگه رو تو نت بزن و بخون.تا به طور کلی دستت بیاد چیکارا باید بکنی و روش های مختلف و خوب که جواب داده و منابع خوب چیا هستند.
ایشالا موفقیتت رو ببینم داداش : ) -
قرار شد نیام اما یادم افتاد توضیحم به شما کامل نبود (ازیاسی عذر می خوان یاسی جان پست اخره )
بله کمک درسی بگیرید درمورد اختصاصی ها اگه ضعیفید ومی خواید فیلم ببینید اول یه درسنامه وجزوه بخونید حتی اگه چیز زیاد یاد نگرفتید حداقل یه بیس بهتون میده بعد فیلم وبعد مطالعه عمیق کتاب درسی به ویژه زیست وشیمی در اخر تست اخر هفته مرور کنید در مورد ادبیاتم تو لغت واملا وتاریخ بیشتر مرور مهمه پیشنهاد خودم مبحثی های الگوست حالا اگه وقت کردید تست بزنید قرابت اقای سبطی من دارم خوبه خیلی روانه