ریاضی یازده فصل ۴
-
چرا جوابی که من میارم با جواب پاسخنامه فرق داره ؟ یازده تجربی یازدهم دوازدهم تجربی تجربیا ریاضیا ریاضی فیزیک دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
چرا جوابی که من میارم با جواب پاسخنامه فرق داره ؟ یازده تجربی یازدهم دوازدهم تجربی تجربیا ریاضیا ریاضی فیزیک دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mammal خودت چی بدست اوردی؟
-
سلام جوابش که گزینه دو میشه ولی مشکل شما کجاست؟
-
یعنی بین این همه کنکوری یکی پیدا نشد اینو حل کنه بفرسته بابا پاسخنامه مهر و ماه خیلی افتضاحه آدم هر چی بلده رو میشوره میبره بی زحمت اگه قلمی کاغذی جلوتونه این سوالو با روش خودتون حل کنین این جزو ساده ترین تیپ های این مدله
@Mammal الان حل میکنم میفرستم.اخه اومدی گفتی سلام من چرا جوابم فرق میکنه؟؟من از کجا بدونم وقتی نمیدونم چجوری حل کردی
-
@Mammal الان حل میکنم میفرستم.اخه اومدی گفتی سلام من چرا جوابم فرق میکنه؟؟من از کجا بدونم وقتی نمیدونم چجوری حل کردی
-
چرا جوابی که من میارم با جواب پاسخنامه فرق داره ؟ یازده تجربی یازدهم دوازدهم تجربی تجربیا ریاضیا ریاضی فیزیک دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mammal
نفهمیدی بگو توضیح بدم
-
-
یعنی بین این همه کنکوری یکی پیدا نشد اینو حل کنه بفرسته بابا پاسخنامه مهر و ماه خیلی افتضاحه آدم هر چی بلده رو میشوره میبره بی زحمت اگه قلمی کاغذی جلوتونه این سوالو با روش خودتون حل کنین این جزو ساده ترین تیپ های این مدله
@Mammal در ریاضی یازده فصل ۴ گفته است:
ساده ترین تیپ های این مدله
البته همچین ساده هم نیست نیاز داره بفهمی که مجانب جلوی چی رو صفر میکنه اونجا که دو میگذره چطوری حساب کنی b رو و...
-
@Mammal
نفهمیدی بگو توضیح بدم
-
@Mammal ببین قبول داری که دامنه میشه x های بزرگتر از 1/2 (از روی شکل فهمیدیم).خب b هم یه عدد هست دیگه که ما نمیدونیم چیه.حالا فقط برای بدست اوردن دامنه باید 2x+a بزرگتر از صفر باشه بعد توی محاسبات فهمیدیم که x بزرگتر از a/2- هست .خب حالا دوتا رابطه رو نگا کنی میفهمی که a/2- همون 1/2 هست دیگه.بعد مساوی هم میزاریم a بدست میاد .بعد با جایگذاری a و نقطه (2.0) که تو شکل داده b بدست میاد و حالا ما معادله لگاریتم رو داریم و بقیه اش هم دیگه خودت میدونی دیگه.نفهمیدی بگو بیشتر توضیح میدم
-
@Mammal ببین قبول داری که دامنه میشه x های بزرگتر از 1/2 (از روی شکل فهمیدیم).خب b هم یه عدد هست دیگه که ما نمیدونیم چیه.حالا فقط برای بدست اوردن دامنه باید 2x+a بزرگتر از صفر باشه بعد توی محاسبات فهمیدیم که x بزرگتر از a/2- هست .خب حالا دوتا رابطه رو نگا کنی میفهمی که a/2- همون 1/2 هست دیگه.بعد مساوی هم میزاریم a بدست میاد .بعد با جایگذاری a و نقطه (2.0) که تو شکل داده b بدست میاد و حالا ما معادله لگاریتم رو داریم و بقیه اش هم دیگه خودت میدونی دیگه.نفهمیدی بگو بیشتر توضیح میدم
-
@Mammal اونجا اگر ایکس رو یک دوم بزاریم عبارت جلوی لگاریتم ینی 2x-a صفر میشه
-
@Mammal اونجا اگر ایکس رو یک دوم بزاریم عبارت جلوی لگاریتم ینی 2x-a صفر میشه
-
@0yasin-sh0 بله فهمیدم چون دامنه رو برای ایکس پیدا کردیم و کوچکتر از اون اومد و وقتی کوچکتر از اون میاد یعنی به اضای اون عدد پاسخ صفر میشه
ممنون از ابنکه وقت گذاشتین@Mammal بله درسته.
خواهش میکنم