آبمیوه تو کنکور؟ | ازتون گرفتن؟؟
-
سلام. میخواستم یه برنامه بچینم برا شرکت کردن تو باقی آزمونا و نمیخوام علکی به چیزی عادت کنم بعد ازم بگیرن دم در جلسه کنکور!
من کنکور دی یه آبمیوه و بطری آب همرام بود ازم گرفتناز شما هم گرفتن خوراکی ها رو توی دی؟
کسی میدونه تیرماه هم ممکنه ازمون بگیرن یا نه؟ -
سلام. میخواستم یه برنامه بچینم برا شرکت کردن تو باقی آزمونا و نمیخوام علکی به چیزی عادت کنم بعد ازم بگیرن دم در جلسه کنکور!
من کنکور دی یه آبمیوه و بطری آب همرام بود ازم گرفتناز شما هم گرفتن خوراکی ها رو توی دی؟
کسی میدونه تیرماه هم ممکنه ازمون بگیرن یا نه؟@AlipouryaanAHL
سلام دقیقا.. از منم ی چنتا خوراکی ساده گرفتن حتی با این که مشخص بود چیزی ندارم داخلشونمباز کردم.(حتی شکلات هم نزاشتن)!!!
حالا رفتیم داخل یکی هدفن آورده بود!!!(چطور جلو اونو نتونستن بگیرن)؟
تقلب کسای دیگه میکنن ما حتی اجازه نداریم ی خوراکی ساده ببریم... -
@AlipouryaanAHL
سلام دقیقا.. از منم ی چنتا خوراکی ساده گرفتن حتی با این که مشخص بود چیزی ندارم داخلشونمباز کردم.(حتی شکلات هم نزاشتن)!!!
حالا رفتیم داخل یکی هدفن آورده بود!!!(چطور جلو اونو نتونستن بگیرن)؟
تقلب کسای دیگه میکنن ما حتی اجازه نداریم ی خوراکی ساده ببریم...Mr Mazrai 1
پس باید به آب و بیسکویت خشک عادت کنم
فقط اینا رو دادن به ما -
@AlipouryaanAHL چنتا قند بنداز جیبت یا کشمش که معلوم نشه
آدامس تازه هم گاهی جوابه
جاسازیش هم راحتهSiliS ولی جیبا رو هم میگردن متاسفانه
-
SiliS ولی جیبا رو هم میگردن متاسفانه
-
@fatemeh-jk در آبمیوه تو کنکور؟ | ازتون گرفتن؟؟ گفته است:
SiliS ولی جیبا رو هم میگردن متاسفانه
بگردن
زیاد معلوم نیست
جیب اگه عرضش 10 سانت باشه حداقل 5 دونه کشمش جا میشه که دیده نشهSiliS آخه قبل اینکه وارد جلسه بشی باید جیبارو اصن برعکس کنیم که مطمئن شن هیچی توش نیست یعنی انقد تبااااه
️
-
SiliS خیلیی
-
چرا اینجوری میکنن مراقبا جدیدن
-
چرا اینجوری میکنن مراقبا جدیدن
-
@AlipouryaanAHL چنتا قند بنداز جیبت یا کشمش که معلوم نشه
آدامس تازه هم گاهی جوابه
جاسازیش هم راحته -
SiliS ریسک داره
آب خنک میدن سر جلسه همون اوکیه
ولی باز با خودم میبرم اجازه ندادن تحویل میدم.
با کشمش نمیشه تقلبی کرد.... -
SiliS ریسک داره
آب خنک میدن سر جلسه همون اوکیه
ولی باز با خودم میبرم اجازه ندادن تحویل میدم.
با کشمش نمیشه تقلبی کرد....@AlipouryaanAHL
آب معدنی گرم و گذاشتن اونجا آدم میخوره حالش بد میشه چ آب خنکی-_- -
کسی میدونه تیرماه هم ممکنه ازمون بگیرن یا نه؟@AlipouryaanAHL سلام خیر من ابمیوه داشتم با چندتا شکلات حتی نگاه هم نکردن تیرماه پارسال هم بردم مشکلی نبود
-
@AlipouryaanAHL سلام
نه این چیزا رو از آدم نمیگیرن
تغذیه اینا هم میتونی ببری
من خودم یه کیسه پر از آب و تغذیه اینا بردم چیزی نگفتن -
SiliS آخه قبل اینکه وارد جلسه بشی باید جیبارو اصن برعکس کنیم که مطمئن شن هیچی توش نیست یعنی انقد تبااااه
️
@fatemeh-jk
واسه ماهم همین بود دقیقاولی خب باز جالبه بعضیا خیلی چیزا میبرن داخل..
-
کسی میدونه تیرماه هم ممکنه ازمون بگیرن یا نه؟@AlipouryaanAHL نه از من هیچی نگرفتن. گفتن شکلات و کیک ساده و بطری آب مشکلی نداره
-
Mr Mazrai 1
پس باید به آب و بیسکویت خشک عادت کنم
فقط اینا رو دادن به ما@AlipouryaanAHL ما که تیتاپ دادن بهمون