تست
-
@fatemeh-jk در تست گفته است:
پرستو بابایی
بله داره گلبول سفید جزئی از لنفه ولی جزئی از خون نیستخب من الان رفتم زیست دهم رو نگاه کردم ،صفحه ۶۱ رو نگاه کنید
بالای صفحه گفته که بخش یاخته ای که گویچه قرمز ،گویچه های سفید و پلاکت ها را شامل می شود .پس گویچه سفید هم می تونه جزء بخش یاخته ای خون باشه
نمی دونم متوجه نمیشم حرفتونروپرستو بابایی خودم بعد اون پیامم هنگ کردم
-
پرستو بابایی خودم بعد اون پیامم هنگ کردم
@fatemeh-jk
-
پرستو بابایی
بله داره گلبول سفید جزئی از لنفه ولی جزئی از خون نیستخب من الان رفتم زیست دهم رو نگاه کردم ،صفحه ۶۱ رو نگاه کنید
بالای صفحه گفته که بخش یاخته ای که گویچه قرمز ،گویچه های سفید و پلاکت ها را شامل می شود .پس گویچه سفید هم می تونه جزء بخش یاخته ای خون باشه
نمی دونم متوجه نمیشم حرفتونروپرستو بابایی الان که دارم می بینم واقعا حرف زشتی زدممم
اصن تو مغز استخوان ساخته میشه میره تو خون گلبول های سفید -
جوابش میشه گزینه۳؟
پرستو بابایی بله
-
پرستو بابایی الان که دارم می بینم واقعا حرف زشتی زدممم
اصن تو مغز استخوان ساخته میشه میره تو خون گلبول های سفیدایرادی نداره پیش میاد
@fatemeh-jk در تست گفته است:پرستو بابایی بله
امیدوارم
-
@MV-ettta
سلام وقت بخیر
گزینه یک که گفته رگی که فاقد یاخته خونی باشه که رد میشه کامل چون همشون بالاخره گلبول سفیدو دارن این هیچی
گزینه دو میدونیم سرخرگ محل رسوب کلسترول میتونه باشه که بله در مجاورت گره پیشاهنگ رویت میشه
گزینه سوم جواب تسته منظور آئورت هست که داره گیرنده حساس به اکسیژنو
و گزینه چهارم هم منظورش مویرگ و لنفی هست که نقش دارن
پس جواب گ سه
مشکلتون کجاشه؟ -
@MV-ettta
سلام وقت بخیر
گزینه یک که گفته رگی که فاقد یاخته خونی باشه که رد میشه کامل چون همشون بالاخره گلبول سفیدو دارن این هیچی
گزینه دو میدونیم سرخرگ محل رسوب کلسترول میتونه باشه که بله در مجاورت گره پیشاهنگ رویت میشه
گزینه سوم جواب تسته منظور آئورت هست که داره گیرنده حساس به اکسیژنو
و گزینه چهارم هم منظورش مویرگ و لنفی هست که نقش دارن
پس جواب گ سه
مشکلتون کجاشه؟@ma-a
سوال گفته نوعی رگ نه رگی که... پس وقتی گزینه ی سه رو جایگذاری می کنیم میشه این " نوعی رگ که بیشترین فشار خون را دارد که یعنی سرخرگ! (نگفته رگی که !پس به یه رگ خاص اشاره نداشته!)هیچ گاه نمی تواند فاقد گیرنده حساس به اکسیژن باشد! مگه همه سرخرگ ها این گیرنده رو دارن
اگه می گفت رگی که بیشترین فشار خون را دارد میشد آئورت! -
@ma-a
سوال گفته نوعی رگ نه رگی که... پس وقتی گزینه ی سه رو جایگذاری می کنیم میشه این " نوعی رگ که بیشترین فشار خون را دارد که یعنی سرخرگ! (نگفته رگی که !پس به یه رگ خاص اشاره نداشته!)هیچ گاه نمی تواند فاقد گیرنده حساس به اکسیژن باشد! مگه همه سرخرگ ها این گیرنده رو دارن
اگه می گفت رگی که بیشترین فشار خون را دارد میشد آئورت!@MV-ettta احساس میکنم دارید گیر الکی میدید ب سوال.
گفته نوعی رگ که دارای بیشترین فشار خونه( خب هممون میدونیم سرخرگ ائورت بیشترین فشارخونو داره)
خب میخاد کدو بده به دانش اموز دیگه
که میشه همون ائورت
بقیه گزینه ها هم اصلا نمیتونن جواب باشن -
@ma-a
@ma-a
@MV-ettta دوست عزیز دقت شود گفت نوعیی رگ که بیشترین فشار خون رو دارد این میشه آئورت نه سرخ رگ
Rahman Aa
آئورت مگه هویجه!!!
آئورتم نوعی سرخرگه.
اولا همه سرخرگ ها گیرنده حساس به اکسیژن ندارن.
دوما فقط آئورت این گیرنده رو نداره!
سوما بقیه رگ هایی که این گیرنده رو دارن بیشترین فشار خون رو ندارن!
نتیجه اخلاقی اگه سوال رو طراح خودش طرح کرده به این موضوع دقت نکرده و اگه از منابع انگلیسی برگردونده که به وفور این کار رو می کنن اشتباه ترجمه کرده! -
Rahman Aa
آئورت مگه هویجه!!!
آئورتم نوعی سرخرگه.
اولا همه سرخرگ ها گیرنده حساس به اکسیژن ندارن.
دوما فقط آئورت این گیرنده رو نداره!
سوما بقیه رگ هایی که این گیرنده رو دارن بیشترین فشار خون رو ندارن!
نتیجه اخلاقی اگه سوال رو طراح خودش طرح کرده به این موضوع دقت نکرده و اگه از منابع انگلیسی برگردونده که به وفور این کار رو می کنن اشتباه ترجمه کرده!@MV-ettta دوست عزیز نظر بنده بود نظر محترمه و دست شنودندس بخواد قبول کنه یا نه مختار شماید ولطفا یکم آروم تر و ملایم تر صحبت کنید بنظر میاد تو پیاماتون قصد کشت یک نفر رو دارید محیط اجتماعی هست و هرجا قوانین خودش رو داره باید نظرات در چار چوب انجمن و قوانینش باشه / و در ضمن اولا تا ثالثا شما اگر درجواب پیام من بوده من هیچ گاه عرض نکردم همه سرخرگ ها دارن یا نگفتم فقط آئورت داره گفتم و میگم بیشترین فشار خون در آورت هست خواه قبول کنید یا نه ولی خب /:))
-
@MV-ettta دوست عزیز نظر بنده بود نظر محترمه و دست شنودندس بخواد قبول کنه یا نه مختار شماید ولطفا یکم آروم تر و ملایم تر صحبت کنید بنظر میاد تو پیاماتون قصد کشت یک نفر رو دارید محیط اجتماعی هست و هرجا قوانین خودش رو داره باید نظرات در چار چوب انجمن و قوانینش باشه / و در ضمن اولا تا ثالثا شما اگر درجواب پیام من بوده من هیچ گاه عرض نکردم همه سرخرگ ها دارن یا نگفتم فقط آئورت داره گفتم و میگم بیشترین فشار خون در آورت هست خواه قبول کنید یا نه ولی خب /:))
-
@MV-ettta دوست عزیز نظر بنده بود نظر محترمه و دست شنودندس بخواد قبول کنه یا نه مختار شماید ولطفا یکم آروم تر و ملایم تر صحبت کنید بنظر میاد تو پیاماتون قصد کشت یک نفر رو دارید محیط اجتماعی هست و هرجا قوانین خودش رو داره باید نظرات در چار چوب انجمن و قوانینش باشه / و در ضمن اولا تا ثالثا شما اگر درجواب پیام من بوده من هیچ گاه عرض نکردم همه سرخرگ ها دارن یا نگفتم فقط آئورت داره گفتم و میگم بیشترین فشار خون در آورت هست خواه قبول کنید یا نه ولی خب /:))
-
دوتا نکته اضافه کنم
۱.بیشترین فشار خون مربوط به ابتدای سرخرگ آئورت منتهی یه وقت برداشت نکنی که سرخرگ های کرونری از خود آئورت فشار خون بیشتری دارن!
۲. وقتی میگم انواع رگ ها رو نام ببر چی می گی؟
آیا می یای میگی آئورت بزرگ سیاهرگ زیرین ،زبرین و... یا می گی سرخرگ سیاهرگ مویرگ و لنفی!؟
همون طور که گفتم بیشتر به نظر میاد تست از منبع انگلیسی کپی شده. چون اشتباه ترجمه در برگردوندن "نوعی یک نوع و کلا ترجمه ی صفت و انواع ی ها رایجه! -
دوتا نکته اضافه کنم
۱.بیشترین فشار خون مربوط به ابتدای سرخرگ آئورت منتهی یه وقت برداشت نکنی که سرخرگ های کرونری از خود آئورت فشار خون بیشتری دارن!
۲. وقتی میگم انواع رگ ها رو نام ببر چی می گی؟
آیا می یای میگی آئورت بزرگ سیاهرگ زیرین ،زبرین و... یا می گی سرخرگ سیاهرگ مویرگ و لنفی!؟
همون طور که گفتم بیشتر به نظر میاد تست از منبع انگلیسی کپی شده. چون اشتباه ترجمه در برگردوندن "نوعی یک نوع و کلا ترجمه ی صفت و انواع ی ها رایجه! -
@MV-ettta بستگی داره بگه رگ گردش مواد یا گردش خون دوم کد سوال مهمه نگگفته نوعی رگ خونیی گفته نوعی رگ رو میگمم کهههههههههه فلانه این که فلانه داره توضیح اون رگ رو میده ک ه بفهمیم رگ آئورت میگه