تست اسمزی باگ دار؟
-
سلام🌷

به نظرتون تو این تست گزینه ۳ مشکل نداره؟
چون مشخص نیست که بالغه یا نابالغ!(البته نمیدونم نوزاد غورباقه مهره داره یا نه!)
و یه سوال دیگه ای که ذهنمو درگیر کرده بود این بودش که گزینه ۲ که میشه جواب تست
وقتی میگیم یه موجود مهره داره باید حتما استخون داشته باشه؟(یعنی غضروف هم داشته باشه میتونیم مهره داره بگیریم دیگه نه؟)
تجربیا -
سلام🌷

وقتی میگیم یه موجود مهره داره باید حتما استخون داشته باشه؟(یعنی غضروف هم داشته باشه میتونیم مهره داره بگیریم دیگه نه؟)
تجربیا -
سلام🌷

تجربیا -
@M-Tina مهره داران هم میتونن اسکلت استخوانی ( بهمراه غضروف ) و یا کلا غضروفی باشن ... یازدهم میخونی
-
@M-Tina دقت شود فقط برخی اززززز ماهی های اب شور که غضروفین غدد راست روده ای دارننن نه هرررر کدومشون ماهی های ابشور استخونیی غدد راست روده ای ندارن (نکته کشفیی از سونیا باذکر منبع بود 😂😂😂)
-
@M-Tina
خیر گزینه 3 کاملا درسته
داره در رابطه با قورباغه بالغ صحبت میکنه چون قورباغه بالغ در خشکی زندگی میکنه و مثانه محل ذخیره آب یون هاست و گردش خون مضاعف و قلب سه حفره ای داره پس درسته
و یه نکته دیگه اینکه قورباغه جزو دوزیستان هست و چه بالغ چه نابالغ جزو مهره داران محسوب میشه -
@M-Tina
خیر گزینه 3 کاملا درسته
داره در رابطه با قورباغه بالغ صحبت میکنه چون قورباغه بالغ در خشکی زندگی میکنه و مثانه محل ذخیره آب یون هاست و گردش خون مضاعف و قلب سه حفره ای داره پس درسته
و یه نکته دیگه اینکه قورباغه جزو دوزیستان هست و چه بالغ چه نابالغ جزو مهره داران محسوب میشه -
@Deleted-Account0 خب آره اینو قبول دارم ولی سر این که گفته قلب سه حفره ای و مضاعف حتما میدونین که وقتی نابالغه گردش ساده داره نه مضاعف از این جهت پرسیدم!
@M-Tina
خوب منم عرض کردم قورباغه بالغ چون تو خشکی زندگی میکنه وآب محیط کم هست مثانه اش جوری میشه که میتونه آب و یون رو بازجذب کنه
قورباغه نابالغ این توانایی رو نداره✨ -
@Deleted-Account0 خب آره اینو قبول دارم ولی سر این که گفته قلب سه حفره ای و مضاعف حتما میدونین که وقتی نابالغه گردش ساده داره نه مضاعف از این جهت پرسیدم!
-
@M-Tina
خوب منم عرض کردم قورباغه بالغ چون تو خشکی زندگی میکنه وآب محیط کم هست مثانه اش جوری میشه که میتونه آب و یون رو بازجذب کنه
قورباغه نابالغ این توانایی رو نداره✨