b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم اونم اینه که ایزومر رو لطف کنید هرچی راجع بهش مهمه رو بهم بگیدژ..ممنون میشم ازتون.
تو کل شیمی دو همین ی قسمت رو مشکل دارم اونم اقای اقاجانی تدریس نکردن
@حامیان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء -
RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to alirezamoradi1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
alirezamoradi1
تعداد ایزومر های ساختاری میشه از فرمول دو به توان (n-4) به علاوه یک( به علاوه یک توی پایه اس) بدست آورد به شرطی که n=4,5,6,7باشه -
RAHIL_28
خیلی ممنون..
فقط ی چیز رسمشون رو من مشکل دارم
s.alireza s.m.h.miraftab -
RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to alirezamoradi1 on آخرین ویرایش توسط RAHIL_28 انجام شده
alirezamoradi1
خواهش میکنم
رسمشون باید رسم کنید من خیلی پی اش گرفتم هنوز روش تستی پیدا نکردم براش -
alirezamoradi1 در ایزومر ساختاری و.... گفته است:
RAHIL_28
بازم ممنون.
رسمشون واقعا سخته و رو اعصابه مخصوصا اونایی که میگه فلان ترکیب چندتا ایزومر دارهچاره اش همون تمرین کردنه.
-
RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to alirezamoradi1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
alirezamoradi1 در ایزومر ساختاری و.... گفته است:
RAHIL_28
بازم ممنون.
رسمشون واقعا سخته و رو اعصابه مخصوصا اونایی که میگه فلان ترکیب چندتا ایزومر دارهاینایی که میگه فلان ترکیب چندتا ایزومر داره از فرمول راحت میتونی بدست آورد فقط میمونه اونایی که مثلا میگه چند ترکیب هیدروژن متصل به کربن یا... داره اینارو باید رسم کرد