اثر براکت بر روی تابعی که حد صحیح یا غیر صحیح دارد
-
سلام
اصلا این موضوع رو متوجه نمیشم
هرچی دارم از بعدازظهر حد میخونم نمیدونم چرا متوجه نمیشم برای مثالفقط میتونم بگم چجوری اینجوری شد؟
-
-
G GharibehGomnam2 marked this topic as a question on
-
سلام
هرچی دارم از بعدازظهر حد میخونم نمیدونم چرا متوجه نمیشم برای مثالفقط میتونم بگم چجوری اینجوری شد؟
@Moment دوست عزیز در نمودار ها راست و چپ بالا و پاین خونده میشود فل مثل تابه در نقطه یک حدشو برسی کنیم اف وقتی از سمت چپ به یک نزدیک میشیم میبینی مقادیر از عدد سه کمتر میشود براکتش میشه 2 و همیجور از سمت راست نزدیک میشیم مقدار تابع پاین 3 میفته یعنی از 3 کمتر میشه به عبارتی براکشتش بازم میشه دو
-
سلام
@Moment یا براکت برا صفر خب از سمت راست به صفر نزدیک شیم تابع به 2 نزدیک میشه میفته بالاتر از دو براکت بالا تر از دو(یکمی بالاتر) میشه 2 از سمت چپ نزدیک شیم میبینیم از دو کمتر میشه (پاینترش میفته )براکت پاین تر یا کمتر از 2 میشه یک پس تابع در نقطه صفر حد ندارد
-
سلام
@Moment برای نقطه 3 از سمت راست بیایم میبینیم تابه یکمی بالا تر از منهای دو میفته که براکت بالاتر از منهای دو یعنی از منهای دو یکم بیشتر میشه منای دو از سمت چپ ببیایم میبینم میفته بالای دو بالاتر از دو که از دو یکم بالاتر یا به عبارتی بیشتر براکتش میشه دو پس تابع حد ندارد چون حد راستو چپ یکی نشد
-
@Moment برای نقطه 3 از سمت راست بیایم میبینیم تابه یکمی بالا تر از منهای دو میفته که براکت بالاتر از منهای دو یعنی از منهای دو یکم بیشتر میشه منای دو از سمت چپ ببیایم میبینم میفته بالای دو بالاتر از دو که از دو یکم بالاتر یا به عبارتی بیشتر براکتش میشه دو پس تابع حد ندارد چون حد راستو چپ یکی نشد
Rahman Aa
خب اینجا طبق جوابش چون حد راست و چپ قرینه هستن و قدر مطلقه حد ۲ میشه دیگه درستع؟ -
G GharibehGomnam2 has marked this topic as solved on
-
Rahman Aa
خب اینجا طبق جوابش چون حد راست و چپ قرینه هستن و قدر مطلقه حد ۲ میشه دیگه درستع؟ -
Rahman Aa
پس براکت بود بازم حد نداشت -
Rahman Aa
پس براکت بود بازم حد نداشت -
Rahman Aa
عذر میخوام
اگر برای مثلا همین صفر اگر براکت نمیدادن میشد ۲؟ -
Rahman Aa
عذر میخوام
اگر برای مثلا همین صفر اگر براکت نمیدادن میشد ۲؟ -
@Moment چون براکت نداشت از راستو چپ میرفتی میشد 2راستو چپ معمولا تو براکتیا و قدر و اون توابع ای که چند تا ظابطه دارن میریم و در کل تیارو بلد باسی اوکیه
Rahman Aa
دستت دردنکنه