آلا یا موسسه دیگه؟!..
-
سلام بچه ها خوبین
میخواستم منو راهنمایی کنید که برای کنکورم از راه ابریشم آلا استفاده کنم یا موسسه های دیگه مثل ماز و حرف آخر و...
من واقعا نمیدونم چیکار کنم
نمیدونم خودم بخونم یا ویدیو ببینم بهتره
اگر میشه شما تجربیاتتون رو بگید ممنون -
-
این پست پاک شده!
-
سلام بچه ها خوبین
میخواستم منو راهنمایی کنید که برای کنکورم از راه ابریشم آلا استفاده کنم یا موسسه های دیگه مثل ماز و حرف آخر و...
اگر میشه شما تجربیاتتون رو بگید ممنونI_Fatemeh_l سلام روزتون بخیر
من طبق تجربه خودم میگم که الا محتواها واقعا با کیفیت و قیمت مناسب هستن، یعنی برای کسی که بخواد هزینه کنه بهترین انتخاب همین الا هست چون دوره های آموزشی هم آپشن های زیادی دارن و کیفیت تدریس ها عالیه هم قیمتشون نسبت به موسسه های دیگه خیلی به صرفه است.
در مورد ویدئو دیدن یا ندیدن هم یه توصیه خیلی مهم منِ کنکوری بها اینه که حتمااا حتمااا سعی کن تا قبل ورود به سال کنکور سعی کن چند مدل خوندن رو امتحان کنی، یعنی یه مدت خودخوان برو جلو یه مدت با معلم و ببین تو کدوم مدت بازدهی بیشتری داشتی و بیشتر یاد گرفتی بعد همونطوری برو جلو،؛ اصلا در مورد فیلم دیدن گارد نداشته باش و به حرف خیلی از مشاوران گوش نکن، مهمترین چیز اینه که شما درس رو یاد بگیری و بتونی تست بزنی حالا چه خودخوان چه با فیلم و وقتی نتونی خودخوان به اون نتیجه برسی باید حتما بری سراغ آموزش دیدن
فقط نکته مهمش اینه که نحوه استفاده از فیلم آموزشی رو بلد باشی تا بهت ضربه نزنه و باعث رشد بشه -
هم الا هم ماز هر دو خوبن
به نظرم فیلم ها رو ازسون ببینید با هرکدوم دیدید بهتر یاد میگیرید. برداردید.
و خب خدماتی که می دن.
برای ماز دوره ها مختلف داره ولی اول تابستون اولین دوره هاش.
یک دوره هست اگر اون رو بگیرد شا مل همه د در ه هایی که تا اخر سال برگزار میشه میشه و قیمتشم نسبت به خدماتی که می دن مناسبه به نظرم.
و خب انلاین هم می تونید بشنید سر کلاس. -
سلام بچه ها خوبین
اگر میشه شما تجربیاتتون رو بگید ممنونI_Fatemeh_l سلام
انتخاب بین ماز و آلاء رو میزارم به عهده خودت
ولی توصیه اکید دارم حرف آخر رو همین الان فراموش کن
این شو تبلیغاتی که راه میندازن که مثلا (آی ما شماره شمارو از آموزش پرورش گرفتیم به عنوان دانش آموز نمونه و..... )
بعد که مثلا بسته 5 روز با حرف آخر رو بهت میفرستن که سراسر تبلیغه
تبلیغی هم.که میگم تبلیغ عادی نیست مثلا یه جدول نشون میدن که 1000 نفر اول تجربی توی 99 مثلا 85 زدن
اول تو رو میبرن توی ترس عجیب از فضای کنکور بعد هم خودشون رو بعنوان ناجی زمان معرفی میکنن که فلان و بهمان......
یه نمونش اینکه یه بسته محاسبات داشتن که ازش بعنوان معجزه یاد میکردن آقای پویان نظر تو سه جلسه پیله توضیح داد و تموم شد
مشکل بعدیشون اینکه سیستمشون هنوز (DVD) و یه برنامه قطاری بسیار فرسایشی دارن که فقط سه ماه میتونی تحمل کنی
واسه شیمی یه نقشه راه دارن اصن عجیب
بعد یه تعداد مشاور داره که رسما هر سری به شعورت توهین میکنن
حالا دانش آموزا که خوبن
بعضی از پدر مادر هارو یجوری میبرن تو جو که راضیشون میکنن پک رو بخرن
واسه کنکور پارسال 1401 دوستم پک کاملشونو با 30 درصد تخفیف خرید تقریبا 13 میلیون (البته دوستم تابستون 1400 خرید) رتبش هم یجوری بود که پیام نور هم قبول نشد
ولی خوبی هایی هم داره
ببخشید زیاد شد -
I_Fatemeh_l سلام روزتون بخیر
من طبق تجربه خودم میگم که الا محتواها واقعا با کیفیت و قیمت مناسب هستن، یعنی برای کسی که بخواد هزینه کنه بهترین انتخاب همین الا هست چون دوره های آموزشی هم آپشن های زیادی دارن و کیفیت تدریس ها عالیه هم قیمتشون نسبت به موسسه های دیگه خیلی به صرفه است.
در مورد ویدئو دیدن یا ندیدن هم یه توصیه خیلی مهم منِ کنکوری بها اینه که حتمااا حتمااا سعی کن تا قبل ورود به سال کنکور سعی کن چند مدل خوندن رو امتحان کنی، یعنی یه مدت خودخوان برو جلو یه مدت با معلم و ببین تو کدوم مدت بازدهی بیشتری داشتی و بیشتر یاد گرفتی بعد همونطوری برو جلو،؛ اصلا در مورد فیلم دیدن گارد نداشته باش و به حرف خیلی از مشاوران گوش نکن، مهمترین چیز اینه که شما درس رو یاد بگیری و بتونی تست بزنی حالا چه خودخوان چه با فیلم و وقتی نتونی خودخوان به اون نتیجه برسی باید حتما بری سراغ آموزش دیدن
فقط نکته مهمش اینه که نحوه استفاده از فیلم آموزشی رو بلد باشی تا بهت ضربه نزنه و باعث رشد بشهمهسا استوار
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون
فقط اینکه چطوری فیلما رو ببینم که باعث رشدم بشه؟
من در این مورد یه ضعف دارم اونم این هستش که اگر داخل فیلم نکته ای چیزی استاد بگن باید حتما فیلمو نگه دارم نکته رو بنویسم بعد باز پلی کنم
که اینم یکم وقت گیره بنظرم -
هم الا هم ماز هر دو خوبن
به نظرم فیلم ها رو ازسون ببینید با هرکدوم دیدید بهتر یاد میگیرید. برداردید.
و خب خدماتی که می دن.
برای ماز دوره ها مختلف داره ولی اول تابستون اولین دوره هاش.
یک دوره هست اگر اون رو بگیرد شا مل همه د در ه هایی که تا اخر سال برگزار میشه میشه و قیمتشم نسبت به خدماتی که می دن مناسبه به نظرم.
و خب انلاین هم می تونید بشنید سر کلاس.jahad_121
من ماز رو دیشب نگاه میکردم پکیجی ندیدم که مثل آلا کامل و برای 3 سال باشه، دوره های سالانه اش برای هر پایه جدا بود
همچین پکیجی داره اصلا؟
و اینکه روش تدریس استادای کدوم موسسه بهترن آلا یا ماز؟ -
I_Fatemeh_l سلام
انتخاب بین ماز و آلاء رو میزارم به عهده خودت
ولی توصیه اکید دارم حرف آخر رو همین الان فراموش کن
این شو تبلیغاتی که راه میندازن که مثلا (آی ما شماره شمارو از آموزش پرورش گرفتیم به عنوان دانش آموز نمونه و..... )
بعد که مثلا بسته 5 روز با حرف آخر رو بهت میفرستن که سراسر تبلیغه
تبلیغی هم.که میگم تبلیغ عادی نیست مثلا یه جدول نشون میدن که 1000 نفر اول تجربی توی 99 مثلا 85 زدن
اول تو رو میبرن توی ترس عجیب از فضای کنکور بعد هم خودشون رو بعنوان ناجی زمان معرفی میکنن که فلان و بهمان......
یه نمونش اینکه یه بسته محاسبات داشتن که ازش بعنوان معجزه یاد میکردن آقای پویان نظر تو سه جلسه پیله توضیح داد و تموم شد
مشکل بعدیشون اینکه سیستمشون هنوز (DVD) و یه برنامه قطاری بسیار فرسایشی دارن که فقط سه ماه میتونی تحمل کنی
واسه شیمی یه نقشه راه دارن اصن عجیب
بعد یه تعداد مشاور داره که رسما هر سری به شعورت توهین میکنن
حالا دانش آموزا که خوبن
بعضی از پدر مادر هارو یجوری میبرن تو جو که راضیشون میکنن پک رو بخرن
واسه کنکور پارسال 1401 دوستم پک کاملشونو با 30 درصد تخفیف خرید تقریبا 13 میلیون (البته دوستم تابستون 1400 خرید) رتبش هم یجوری بود که پیام نور هم قبول نشد
ولی خوبی هایی هم داره
ببخشید زیاد شدAmirhosein Abed
ممنونم از راهنماییتون
در مورد حرف آخر که گفتم آخه دوستم خیلی تعریف میکرد از استادای شیمی و زیستش که میگفت استادای شیمی و زیستش خودشون یه موسسه تاسیس کردن به نام بیست صد -
jahad_121
من ماز رو دیشب نگاه میکردم پکیجی ندیدم که مثل آلا کامل و برای 3 سال باشه، دوره های سالانه اش برای هر پایه جدا بود
همچین پکیجی داره اصلا؟
و اینکه روش تدریس استادای کدوم موسسه بهترن آلا یا ماز؟I_Fatemeh_l الانکه هنوز پکیج هاش نیو مده اگر سال بعد کنکوی هستید.
فکر کنم حدود مرداد یا تیر بیاد
مثلان پیکیج الماسش برای کنکوری شامل همه دروه ها هست.
بعد البته مثل الا نیست که بمونه . فقط یک ساله. باهاش پیش می رید.
مثل موسسهه ها که مثلان کلاس جامع سالاینه ثبت نام می کنید.ولی خب اگر طرح الماس بگیرید دیگه تا اخر سال هر دوره و همایش و.. این چیزا که تو طول سال بر گزار میشه و موسسه ها دیگه برای هرکدوم جدا پول می گیرند.
دیگه پلوس نیست داخل همون َرحه در اختیارتون قرار می گیره.از نظر دبیر بستگی به خودتون داره که هر درس با می به این یاد بگیرید.
ولی دبیر زیست ش و فیزیک ش و زمین و اینا که من دیدم خیلی خوبند.
دبیر شیمیم خوبه ولی دو تا دبیر شیمی داره اون یکی فکر کنم بهتره که من باهاش نداشتم
هادیان فر.دیگه همین.
الا هم که نمونه فیلم ها رو برای بیشت ر دبیر ها می تونید از طرح صفر تا صد ببینید.
من از ابریشم فیزیک رو داشتم ولی چون کار نکردم طبعاً نظری نمی تونم بدم
بستگی به خودتون داره. -
jahad_121
همچین پکیجی داره اصلا؟
و اینکه روش تدریس استادای کدوم موسسه بهترن آلا یا ماز؟بعد داخل هین طرحه که می گم برای کنکوره
کامل هر معلمی هر 3 پایه رو درس میده هابعدشم نمته و تست ها تست طلایی و.. این چیزا
-
بعد نمیشه گفت م بهتر ین دبیر ها قطعا ن برای چه موسسه ای شاید یک دبیری تو موسسه دیگه خیلی بهتر باشه تو این درس واین هم کلان بستگی به خود دانش اموز داره که از نظرش با کی بهتر یاد میگره همون میشه بهترین دبیرش
-
دوست عزیز
درسته پیامم نادیده گرفته شد
اما من همچنان سعی میکنم هر کس قصد خرید داره رو منصرف کنم!
اگر دی وی دی ها یکبار نصب نبودن بنده همشو رایگان براتون می فرستادم اما متاسفانه روی هارد لپ تاپ ذخیره شده و فقط حافظه لپ تاپ رو اشغال کرده...
در کل بخام بگم بهتون
برای شیمی کتاب مبتکران به تنهایی کافیه اما استاد مرادی رو هم پیشنهاد میدم بهتون
ریاضی نمیدونم:|
فیزیک آقای طلوعی ؛ یحیوی هم بد نیست...
زیست هم آقای فرهمندنیارو من فقط دیدم و همون شاکری و شعبانی که قبلا روش تدریسشون انیمیشن و روش پینگ پنگ بود الان شنیدم روش تقلبه که نمی دونم چیه ولی استاد فرهمندنیا تدریسشون کتاب محوره و بنظرم خوب تدریس میکنن...
و اینکه تا خودتون تجربه نکنید متوجه نمیشید پس پیشنهاد میدم بهتون تدریس شیروانی،مرادی و بازرگانی رو ببینید
تدریس کامیار و یحیوی و طلوعی رو ببینید و بقیه اساتید.
موفق باشید -
دوست عزیز
درسته پیامم نادیده گرفته شد
اما من همچنان سعی میکنم هر کس قصد خرید داره رو منصرف کنم!
اگر دی وی دی ها یکبار نصب نبودن بنده همشو رایگان براتون می فرستادم اما متاسفانه روی هارد لپ تاپ ذخیره شده و فقط حافظه لپ تاپ رو اشغال کرده...
در کل بخام بگم بهتون
برای شیمی کتاب مبتکران به تنهایی کافیه اما استاد مرادی رو هم پیشنهاد میدم بهتون
ریاضی نمیدونم:|
فیزیک آقای طلوعی ؛ یحیوی هم بد نیست...
زیست هم آقای فرهمندنیارو من فقط دیدم و همون شاکری و شعبانی که قبلا روش تدریسشون انیمیشن و روش پینگ پنگ بود الان شنیدم روش تقلبه که نمی دونم چیه ولی استاد فرهمندنیا تدریسشون کتاب محوره و بنظرم خوب تدریس میکنن...
و اینکه تا خودتون تجربه نکنید متوجه نمیشید پس پیشنهاد میدم بهتون تدریس شیروانی،مرادی و بازرگانی رو ببینید
تدریس کامیار و یحیوی و طلوعی رو ببینید و بقیه اساتید.
موفق باشید@Matrix ممنون گلم از راهنماییتون
خودمم زیاد با حرف آخر موافق نیستم، دوستم زیادی تعریفشو میکرد
تدریسای استاد مرادی و فرهمندنیا برای موسسه خاصی هست؟ -
@Matrix ممنون گلم از راهنماییتون
تدریسای استاد مرادی و فرهمندنیا برای موسسه خاصی هست؟مرادی کلاسینو
فرهمند نیا مازمرادی هم برای شیمی خیلی خوبه
بابایم خوبه. بابایی فیلم هاش زیاد اگر می رسید باهاش بردارید
مرادی نکته و تستتش خیلی خوبه.
سالیانش ندیدم -
سلام
به نظرم اگه میتونی خودت بخون
هر مبحثی اشکال داشتی اگه نتونستی حل کنی فیلم ببین
اگه تایم اضافی داشتی (تو زمانی که قرار بود به فیلماین بزاری ولیو خودت خوندی) تیپ تست های خاص دبیرای خاص رو هم نگا بنداز (منظورم همین آلا و مازه )SiliS سلام
ممنونم از راهنماییتون
شما هم از این روش استفاده کردید؟من که میگم راه ابریشم یا حالا پکیجای دیگه ای رو بگیرم فقط واسه اینه که روشای تست زنی رو میگن
مثلا آقای موقاری برای راه ابریشم نمونه فیلمشو که دیدم در مورد قید های داخل سوالا و اینا هم میگفتن که این خیلی کمک میکنه وگرنه از نظر درسنامه و آموزش با کتاب تست هم اوکی هستم و یاد میگیرم -
بعد داخل هین طرحه که می گم برای کنکوره
کامل هر معلمی هر 3 پایه رو درس میده هابعدشم نمته و تست ها تست طلایی و.. این چیزا
jahad_121 شما ازش استفاده کردین؟ راضی بودین؟
-
@Matrix ممنون گلم از راهنماییتون
تدریسای استاد مرادی و فرهمندنیا برای موسسه خاصی هست؟I_Fatemeh_l خواهش میکنم
به عنوان یه پشت کنکوری که هم خودش هم دوستش تهیه کردن این پکو گفتم بهتون
مرادی کلاسینو
فرهمندنیا ماز