استوکیومتری
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط Zahra.tg انجام شده
سلام دوستان عزیز
حل کردم این سوال رو می خوام مطمئن بشم از راه حلم ممنون میشم شما هم راه حلتون رو بفرستید:)
اگر مخلوطی از گاز های هیدروژن و متان داشته باشیم در شرایط STP به طور کامل بسوزد و ۵/۶ لیتر گاز کربن دی اکسید تولید شود و ۱۱/۲۵ گرم آب تولید شود چند درصد حجمی این مخلوط را گاز هیدروژن تشکیل میدهد
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا -
سلام دوستان عزیز
حل کردم این سوال رو می خوام مطمئن بشم از راه حلم ممنون میشم شما هم راه حلتون رو بفرستید:)
اگر مخلوطی از گاز های هیدروژن و متان داشته باشیم در شرایط STP به طور کامل بسوزد و ۵/۶ لیتر گاز کربن دی اکسید تولید شود و ۱۱/۲۵ گرم آب تولید شود چند درصد حجمی این مخلوط را گاز هیدروژن تشکیل میدهد
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیانوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@رز-سرخ
سلام من تقریبا ۳۳ درصد بدست اوردم
شما چنده جوابتون؟! -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor من جوابم اشتباهه مطمئنم
ممنون میشم راه حل بفرستین -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@رز-سرخ
باشه الان میفرستم
امیدوارم درست بشه:) -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط Ainoor انجام شده
-
سلام دوستان عزیز
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیانوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون
-
-