سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
میخوایم با همیار سبحان ریاضی رو بترکونیم
-
@dr-sobhan در میخوایم با همیار سبحان ریاضی رو بترکونیم گفته است:
cuttlas تو موضوعی ک میخواید سوال بپرسید برید قسمت موضوع جدید
بعد سوالتونو بپرسیدآهان.ممنونم.
فکر کردم تاپیک خاصی هست که مخصوص سوالات ریاضی باشه و پاسخگو داشته باشه. -
@dr-sobhan سلام ببخشید دو تا سوال اصلی دارم
من یک لقمه مهر وماه گرفتم محاسبات سریع یه دور خوندمش یه سری تکنیکاش مثل ضرب دو رقمی در 11تو ذهنم موند البته بگما فقط خوندم تمرینش نکردم برای همین یه سری هاش مثل ضرب سه رقمی در سه رقمی زیاد تو ذهنم نموند
حالا می خوام وقت بزارم رومحاسبات به نظرتون همین محاسبات عادی ضرب وتقسیم تمرین کنم که دستم تند شه براشون یا تکنیک های این ?!!
بعدیش منبع
من ریاضی فیلم دیدم جزوه هم نوشتم بخش اعظم تست های خیلی سبز هم زدم یه تعداد هم نزده داره
یه موج ازمونم هست که خب اخر سر برای مرور وافزایش سرعت ازش استفاده کردم واز هر مبحثش یکی دوتا ازمون زدم وبقیه ش مونده
حالا به نظرشما همون خیلی سبز کار کنم ،موج ازمون کنارش یانه موج ازمون استفاده کنم
یا اینکه موج ازمون بزارم واسه بعد ونزدیک جمع بندی های مختلف وعید
ویه منبع دیگه بگیرم
فکر کنم بد توضیح دادم بزارید اینجوری بگم
موج ازمون منبع اصلی باشه یا تکمیلی ???
اگه تکمیلی باشه منبع اصلیم چی باشه همون خیلی سبز یا منبع جدید بگیرم ???
ممنون میشم راهنمایی کنید تا به یه برنامه برای کار کردن وتست زدن رو منابع ریاضی برسم واینکه
وکدوم استفاده کنم -
@zahra-m1999 سلام خوبید همیار زهرا ؟
ببین من کاملا گرفتم چی میگی
بدترین چیز چند منبعی بودنه
ولی نمیتونم اینو نگم ! من موج ازمون استفاده کردم پارسال و بهم ضربه هم زد ، کتابی بود ک نمیتونستم سرعتمو باهاش بالا ببرم
خیلی سبز هم ک زدی تستاشو زیاد فایده نخواهد داشت برات
باز آیکیو منبع توپی میتونه باشه برات
ببین زهرا خانوم برادرانه میگم ! من میرفتم از نشرالگو دیفرانسیل تست میزدم ک سخت باشه و قوی بشم
ولی واقعیت کنکور این نیست
کنکور زرنگ میخواد نه کسی ک درس رو بلده و زرنگ باید سرعتش بالا باشه و بلد باشه بعضی سوالات رو رد بده
برای رد دادن سوال هم باید بدونی کودوم سخته کودوم اسون ک اونم باید اونقدر تست هم سخت هم اسون بزنی تا دستت بیاد -
@zahra-m1999 سلام خوبید همیار زهرا ؟ سلام خیلی ممنون ، شما خوبید ؟؟!ببخشید کلی سوال پرسیدم
ببین من کاملا گرفتم چی میگی چه خوب چون حس کردم واضح توضیح ندادم وپیچده ش کردم
بدترین چیز چند منبعی بودنه
ولی نمیتونم اینو نگم ! من موج ازمون استفاده کردم پارسال و بهم ضربه هم زد ، کتابی بود ک نمیتونستم سرعتمو باهاش بالا ببرم چرا سخت بود سوالاتش یا استاندار نبود ؟؟؟کلا بزارمش کنار برای همیشه !!؟؟
خیلی سبز هم ک زدی تستاشو زیاد فایده نخواهد داشت برات بله درست ، یعنی کامل حذفش کنم وحتی دیگه سراغ نشان دار هاش هم نرم !؟
باز آیکیو منبع توپی میتونه باشه برات!
ببین زهرا خانوم برادرانه میگم ! من میرفتم از نشرالگو دیفرانسیل تست میزدم ک سخت باشه و قوی بشم
ولی واقعیت کنکور این نیست خب میشه بگید چیش بد بود ؟؟تناسب تست نداشت وهمش سخت بود !؟؟؟یا که اشتباه زیاد داشت؟؟؟
کنکور زرنگ میخواد نه کسی ک درس رو بلده و زرنگ باید سرعتش بالا باشه و بلد باشه بعضی سوالات رو رد بده بله درسته سرعت یه فاکتور خیلی مهمهبرای رد دادن سوال هم باید بدونی کودوم سخته کودوم اسون ک اونم باید اونقدر تست هم سخت هم اسون بزنی تا دستت بیاد
خیلی ممنون دکتر ،بابت توضیح مفصل تون وبازم ببخشید که من این همه می پرسم وبه زحمت می افتید
-
@zahra-m1999 در میخوایم با همیار سبحان ریاضی رو بترکونیم گفته است:
@dr-sobhan سلام ببخشید دو تا سوال اصلی دارم
من یک لقمه مهر وماه گرفتم محاسبات سریع یه دور خوندمش یه سری تکنیکاش مثل ضرب دو رقمی در 11تو ذهنم موند البته بگما فقط خوندم تمرینش نکردم برای همین یه سری هاش مثل ضرب سه رقمی در سه رقمی زیاد تو ذهنم نموند
حالا می خوام وقت بزارم رومحاسبات به نظرتون همین محاسبات عادی ضرب وتقسیم تمرین کنم که دستم تند شه براشون یا تکنیک های این ?!!در مورد این موضوع هم راهنمایی کنید ممنون میشم
-
@zahra-m1999 ببین گفتی ضرب دو رقمی در ۱۱
قبلا دیده بودم
تو هر عدد دو رقمی رو ک میخوای در ۱۱ مثل بچهای دبستانی عدد کن بعد دلیل اون اتفاقا رو متوجه میشی
حالا در مورد محاسبات سریع باید بگم که خودم پارسال میخواستم تو الا یاد بدم ولی طراحا زرنگ تر ازین حرفان و این کار ب نظر من ریسکیه و بهتره وقتی ک میخوای براش بذاری رو ، رو تمرین و تست بذاری بهتره
چون اکثر اون روشا با تست زیاد زدن دستت میاد -
@zahra-m1999 ن بابا این چ حرفیه
انجمن برا کمک کردن ب همدیگهست دیگه
خیلی ممنون
دکتر
حتی تست ها نشان دار خیلی سبز دیگه اصلا سراغش نرم??
موج ازمون هم کلا بزارم کنار?!!
به نظرتون ای کیو می تونه برای بالا بردن سرعت هم خوب باشه ???
واینکه حل تموم تست های سراری از الان خوبه یا دوره جمع بندی
گرچه تو ازمون های سه روز یکبار حل شدن -