تست زیست ۱
-
سوال ۶۵ میشه گزینه ۴، ولی اصن نمیفهممش

-
سوال ۶۵ میشه گزینه ۴، ولی اصن نمیفهممش

و اینکه یعنی چی این جمله؟
گروهی از آمینواسید ها بیش از یک کدون بر روی رنای پیک دارند -
گروهی از آمینواسید ها بیش از یک کدون بر روی رنای پیک دارنداین جمله رو هم نمیفهمم 😅
غلظت هر گاز تنفسی در اطراف کربنیک انیدراز، مقدار ترکیب آنها را با هموگلبین مشخص میکند -
گروهی از آمینواسید ها بیش از یک کدون بر روی رنای پیک دارندMahdieh te دوست عزیز دقت کن در بدن ما 20 نو اسید امینه به کار میره و ما 61 نوع کدون داریم که رمز کننده اسید امینه هستن از اینجا میشه فهمید بعضی اسید امینه ها بیش از یک نوع کدون دارند /دوم اون گزینه 4 دقت کن دررونویسی طبق شکل کتاب رنا با دنا پیوند هیدروزنی میزنه بعدش تو مرحله پایان کلا میشکنه این یعنی موقته و این توالی مد نظر انی کدون هست که در ترجمه هم با کدون مکمل تشکی پیوند میده در جایگاه A و پی
-
Mahdieh te دوست عزیز دقت کن در بدن ما 20 نو اسید امینه به کار میره و ما 61 نوع کدون داریم که رمز کننده اسید امینه هستن از اینجا میشه فهمید بعضی اسید امینه ها بیش از یک نوع کدون دارند /دوم اون گزینه 4 دقت کن دررونویسی طبق شکل کتاب رنا با دنا پیوند هیدروزنی میزنه بعدش تو مرحله پایان کلا میشکنه این یعنی موقته و این توالی مد نظر انی کدون هست که در ترجمه هم با کدون مکمل تشکی پیوند میده در جایگاه A و پی
Rahman Aa متشکرم من متوجه شدم
فقط این سوالی که درباره کربنیک انیدرازه پرسیدم یعنی چی؟ -
این جمله رو هم نمیفهمم 😅
غلظت هر گاز تنفسی در اطراف کربنیک انیدراز، مقدار ترکیب آنها را با هموگلبین مشخص میکندMahdieh te ببین شیمی بلدی سینتیک دیدی میگن غلظظت ماده هرچی بیشتر سرعتش بیشتر تو زیست همین صادقه هرجا غلظت کربن دی اکسید یا اکسیزن بیشتر باشه اتصالش به هموگلوبین بیشتر میشه مثلا درشش ها غلظت کربن دی اکسید کمه اکسیژن زیاده کربن دی اکسید جدا میشه اکسیزن وصل میشه در بافت اکسیژن کمه خارج میشه از همو گلوبین و کربن دی اکسید وصل میشه به هموگلوبین
-
Mahdieh te ببین شیمی بلدی سینتیک دیدی میگن غلظظت ماده هرچی بیشتر سرعتش بیشتر تو زیست همین صادقه هرجا غلظت کربن دی اکسید یا اکسیزن بیشتر باشه اتصالش به هموگلوبین بیشتر میشه مثلا درشش ها غلظت کربن دی اکسید کمه اکسیژن زیاده کربن دی اکسید جدا میشه اکسیزن وصل میشه در بافت اکسیژن کمه خارج میشه از همو گلوبین و کربن دی اکسید وصل میشه به هموگلوبین
Rahman Aa متوجه شدم ممنونم، عیبی نداره بقیه سوالامم توی همین تاپیک بفرستم اگه بلد بودین بگین بهم؟ 😬
-
Rahman Aa حالا میپرسم دیگه عیبی نداره 😂
یه سوال دیشب حل کردم یکی از گزینه هاش این بود: آکسون گیرنده های چشم پیام را به کیاسما منتقل میکنن بعد غلط میشد
علت اینکه غلطه اینه که باید بگیم آکسون های عصب بینایی دارن این کارو میکنن؟ -
Rahman Aa متوجه شدم ممنونم، عیبی نداره بقیه سوالامم توی همین تاپیک بفرستم اگه بلد بودین بگین بهم؟ 😬
Mahdieh te نه عیب نداره میتونی بپرسیی منشن کنیی هروقت تونستم جواب میدم دوتان دیگم هستن میتون کمک کنن اگر تاپیک بزنی واس هرسوال و منشن کنر گروه هارو زود تر جواب میدن
سوالاتتم گگم نمیشه -
Rahman Aa حالا میپرسم دیگه عیبی نداره 😂
یه سوال دیشب حل کردم یکی از گزینه هاش این بود: آکسون گیرنده های چشم پیام را به کیاسما منتقل میکنن بعد غلط میشد
علت اینکه غلطه اینه که باید بگیم آکسون های عصب بینایی دارن این کارو میکنن؟Mahdieh te دوست عزیز گیرنده چشم مخروطی و استوانه ای هست که اینا اکسونشون طبق شکل کتاب درسی توی فصل دو گفتار دو ص فحه دوم گفتار دو کادر قرمز زده سوال از این شکل ممنوع تو اون میبنیی که گیرنده ها اکسونشون با دولایه یاخته دیگه سیناپی میده تا تازه برسه به لایه سوم که این لایه سوم یاخته های هستن که اکسونشون میشه عصب چشم
-
Mahdieh te نه عیب نداره میتونی بپرسیی منشن کنیی هروقت تونستم جواب میدم دوتان دیگم هستن میتون کمک کنن اگر تاپیک بزنی واس هرسوال و منشن کنر گروه هارو زود تر جواب میدن
سوالاتتم گگم نمیشهRahman Aa وای مرسی فهمیدم 🌼