باشگاه 5 صبحی ها
-
marzyeh78
سلام
اول اینک برای شما ک عادت ندارین .. تا فروردین صبح 6:30 هم بتونین بیدار شین خوبه
نهایتا 1 هفته زمان میبره تا ساعتتون درست بشه
(روزی 15 ربع زود تر بیدار شین )
فقط اراده میخواد
اول و اخر هرکاری فقط اراده هست :)){از طرف یک الاییِ ترم اولی:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: }
ریحانه سادات ممنونم
️
-
بچه ها شما ک بیدار شدن صبح زود بدون خستگی رو میخواید حتما یه سر به این سایت بزنیدhttps://sleepyti.me/
قسمت ساعت و دقیقه رو با ساعتی ک میخواین بیدار شین تکمیل کنید بعدش بهتون میگنه شب چه ساعتی باید به خواب برید ک صبح زود بدون خستگی در طول روز بیدار شید
درضمن حواستون باشه ک ساعتی ک برای خواب میده زمان به خواب رفتن هستش و باید یه ربع قبل اون برید بخوابید
این سایت بر اساس سیکل های خواب انسان تنظیم شده و کاملا علمی هم هس -
خوشحالی یعنی اینکه 4 صب باشه و تو از 3 بیدار شی و درس بخونی .....
و مهمتر هم از همه اینکه همون علاقه و عشقی که قبلا نسبت به درس داشتی برگرده.....romisa در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
خوشحالی یعنی اینکه 4 صب باشه و تو از 3 بیدار شی و درس بخونی .....
و مهمتر هم از همه اینکه همون علاقه و عشقی که قبلا نسبت به درس داشتی برگرده.....یادش به خیر........
بچه ها الان وقت تلاشه
از الان هم میشه پنج صبح بیدار شد
بعد کنکور برو سیزده ساعت هر شبانع روز بخواب ولی الانو دریاب .... -
سلام .... من این تایپیکو الان دیدم ولی قبلنا چند تا تایپیک 5 صبحی بودن...
وقتی ساعت 5 بیدار میشم تا ساعت 12 و اینا نصف درسهام تموم میشن و بعد از اون تا ساعت 3-4 هم عمومیا و یه درس اختصاصی تموم میشه و میمونه یه اختصاصی .
این 5 بیدار شدنه یه حس ارامش عمیق به منه نوعی میده-من مثل پدر مادرم همیشه 5 صبح بیدار میشدم کارام رو انجام میدادم ولی الان اونقدر خسته ام که هر چقدر تلاش میکنم 5 بیدار بشم نمیشه-یعنی این خستگیه میبینم اونقدر زیاده که نمیتونم از جام تکون بخورم برای همین روزایی شده 12 ساعت خوابیدم
دارم فکر میکنم به یه تغییراتی. برای اینکه جلسه کنکور و وقتی داری سوالای اختصاصی که تازه بهت دفترچه اش رو توی جلسه دادن حل کنی و تو تمرکز کامل باشی باید وقتت رو جوری تنظیم کنی که به تناسب هدفت و وضعیت پیش رو عملکرد مناسب باشه.
مثلا اگه صبح ساعت 9.5 مثلا میبینین که تمرکزتون به شدت کم شده یا خوابتون میاد شک نکنین جلسه کنکور هم همینطوری میشه. باید کاری کرد که ساعت 7 تا 12 تو ماکزیمم بازدهی باشیم و مخصوصا ساعاتی که معادلش توی جلسه کنکور به درسای با ضریب بالا میرسید. مثلا فرض کنین(مثلا میگم) ساعت 9.5 قراره زیست رو به عنوان اولین درس اختصاصی جواب بدین.
اگه قبلا بدن و ریتمش رو تنظیم کرده باشین تمرکزتون عالی میشه ولی اگه که روی این مورد کار نکرده باشین ممکنه توی یه درس خاص و توی یه زمان خاص از جلسه کنکور به شدت بازدهی کم بشه.
این 5 صبح بیدار شدنه خیلی مهمه از الان. چون باعث تنظیم همه چی میشه.
هر کاری که میشه باید انجام داد تا این ریتم ساعت 7-12 عالی بشه. ساعت 5 اگه بیدار بشیم طول میکشه تا کاملا بدن از خواب بیرون بیاد. برای همین فرصت پیدا میکنه تا ساعت 7 پروسه ریکاوری رو تکمیل کنه. گاها دیدین که یکی مثلا قبل از جلسه کنکور هی خمیازه میکشه یا هی احساس میکنه که یجورایی هنوز گیجه و خوابه کامل نبوده؟ این همون مورده. زمان نیازه تا بدن پروسه خواب رو تکمیل کنه.من خودمم دارم روی این موضوع فکر میکنم. یادمه یکی از رتبه برتر های کنکور یه کاری میکرد. ساعت 8 تا 12 صبح رو پیوسته مطالعه میکرد بدون استراحت! میدونین چرا؟ برای اینکه دقیقا شرایط رو مثل کنکور کنه که کار خوبیه. از الان دقیقا شرایط رو جوری تنظیم کنیم که جلسه کنکور تو موقعیت عالی باشیم از لحاظ جسمی و فکری.
این بایدی که گفتم برای هر کسی که موفقیت خودش رو میخواد "اجباریه" .
ممنون
-
-
سلام
طبق آخرین پژوهش ها برای تغیر کردن و ایجاد یک شاهراه عصبی تو ذهن به 66 روز تمرین مداوم نیاز هست
یکی از عادت های خیلی خوب عادت به سحر خیزی است
در کلیپ زیر از رابین شارما(نویسنده کتاب: راهبی که فراری اش را فروخت) ایده های بسیار ناب و روش های خیلی کاربردی گفته میشه
امیدوارم لذت ببرید و البته عضوی از اعضای باشگاه 5 صبحی بشید :astmn5975uhfkep میشه روشتون رو بگین این کلیپه باز نمیشه
-
-
mmhdishafiee کارکرد..کيی کن
-
J javad mhd این تاپیک را در ارجاع داد
-