مژک
-
سلام وقت بخیر
یه سوال اینکه آیا در بخش پوست نازک ابتدای بینی غیر مستقیم امکان مشاهده مژک هست؟
منظورم به واسطه گیرنده بویاییه. آخه گیرنده بویایی در سقف حفره بینی دیده میشه نه ابتدای بینی
@تجربیا -
سلام وقت بخیر
منظورم به واسطه گیرنده بویاییه. آخه گیرنده بویایی در سقف حفره بینی دیده میشه نه ابتدای بینی
@تجربیا -
@Ph-MV ببخشید یه سوال داشتم. ماده مخاطی بینی توسط همین سلول های پوششی بدون مژک ساخته میشه؟ و اینکه از قبلنا یه نکته تو ذهنمه که سلول های پوششی بدون مژک مال تنفسه، درسته؟
-
@Ph-MV ببخشید یه سوال داشتم. ماده مخاطی بینی توسط همین سلول های پوششی بدون مژک ساخته میشه؟ و اینکه از قبلنا یه نکته تو ذهنمه که سلول های پوششی بدون مژک مال تنفسه، درسته؟
Mahdieh te سلام به جز دهلیز بینی سایر نقاط دارای بافت پوششی استوانه ای مژک داره و زنش مژک هاش به سمت پایینه.
-
Mahdieh te سلام به جز دهلیز بینی سایر نقاط دارای بافت پوششی استوانه ای مژک داره و زنش مژک هاش به سمت پایینه.
@Ph-MV ولی من جواب دوتا سوالمو متوجه نشدم از چیزی که گفتین. میشه لطفا بیشتر توضیح بدین
ببخشید
-
@Ph-MV ولی من جواب دوتا سوالمو متوجه نشدم از چیزی که گفتین. میشه لطفا بیشتر توضیح بدین
ببخشید
-
ببخشید
Mahdieh te ماده مخاطی ترشح نمیشه بلکه موسین توسط غدد ترشحی، ترشح و با جذب آب ماده مخاطی رو به وجود میاره.
-
Mahdieh te ماده مخاطی ترشح نمیشه بلکه موسین توسط غدد ترشحی، ترشح و با جذب آب ماده مخاطی رو به وجود میاره.
-
Mahdieh te سلام دوست عزیز
درحد کتاب نمیدونیم کی ترشح میکنه ولی یه لول بالا تر اره برو تو شکل فصل 3 دهم گفتار اول اونجایی که داره ژنش مژک های نای رو نشون میده اونجا یک سری یاخته هست به عبارتی 3 نوع هستن نوع اول کهمژک داره ترشح ماده مخاطی نداره (دقت ماده مخاطی ترشح نمیشه موسین ترشح میشه از نظر لمی ولی کتاب درسی متاسفانه تو متنش به کرات آورده مده خااطی ترشح میشه تا الان این اشتباه اصلاح نشده و شمام بگید ترشح میشه چون تستا م میگن ترشح شده طبق حرف کتاب )یه سری یاخته هست مژک نداره مشخصه اونا ماده مخاطی ترشح میکنن و نوع سوم که کوچک تر هستن و قائده ای هستن شکلو دقیق ببین تا نوع سوم که کوچیک تر هستن ازاون دوتای دیگه رو ببینی اینام تقسیم میتوز میدن و دویاخته بدون مژک وبا مژک رو تولید میکنن که به مخاط نای اظافه میشه این یاخته ها کلیت این بود -
سلام وقت بخیر
@تجربیا -
Mahdieh te سلام دوست عزیز
درحد کتاب نمیدونیم کی ترشح میکنه ولی یه لول بالا تر اره برو تو شکل فصل 3 دهم گفتار اول اونجایی که داره ژنش مژک های نای رو نشون میده اونجا یک سری یاخته هست به عبارتی 3 نوع هستن نوع اول کهمژک داره ترشح ماده مخاطی نداره (دقت ماده مخاطی ترشح نمیشه موسین ترشح میشه از نظر لمی ولی کتاب درسی متاسفانه تو متنش به کرات آورده مده خااطی ترشح میشه تا الان این اشتباه اصلاح نشده و شمام بگید ترشح میشه چون تستا م میگن ترشح شده طبق حرف کتاب )یه سری یاخته هست مژک نداره مشخصه اونا ماده مخاطی ترشح میکنن و نوع سوم که کوچک تر هستن و قائده ای هستن شکلو دقیق ببین تا نوع سوم که کوچیک تر هستن ازاون دوتای دیگه رو ببینی اینام تقسیم میتوز میدن و دویاخته بدون مژک وبا مژک رو تولید میکنن که به مخاط نای اظافه میشه این یاخته ها کلیت این بودRahman Aa متشکرررررم
-
@Ph-MV دونستن اینکه دقیقا این موسین توسط چه نوع یاخته ای ترشح می شه لزومی نداره اما اگه می خواید بدونید یاخته های گابلت موسین و... ترشح می کنن.
@Ph-MV ممنون متوجه شدم
-
Mehrsa 14 نه میشه دید
Alireza Mousavi
چجوری میشه؟آخه مگه گیرنده ها تو سقف حفره بینی نیست؟ -
Alireza Mousavi
چجوری میشه؟آخه مگه گیرنده ها تو سقف حفره بینی نیست؟ -
Mehrsa 14 این حکم رو من از استاد موقاری یاد گرفتم و خیلی از تست ها باهاش حکم کردم و درست بود دلیل دقیقش رو میتونید تو مقاله ها یا کمپبل پیدا کنید
Alireza Mousavi
پس میشه.خیلی ممنون -
Alireza Mousavi
پس میشه.خیلی ممنونMehrsa 14 دوست عزیز در ایتدای بینیی مژک نداریم این مژک در سقف حفره بینی هست ابتدای بینی پوست هست طبق متن و شکل کتاب پوست سنگ فرشی چند لایس الان میتونی بری شکل کتاب درسیی رو ببینی گیرنده ها اطرافشون استوانه ای تک لایس این پوست نیست قطعا مخاطی هست که مژک نداره این بهترین وعقلانی تریت استدلال هست
-
Alireza Mousavi
پس میشه.خیلی ممنون -
Mehrsa 14 این حکم رو من از استاد موقاری یاد گرفتم و خیلی از تست ها باهاش حکم کردم و درست بود دلیل دقیقش رو میتونید تو مقاله ها یا کمپبل پیدا کنید
Alireza Mousavi یعنی توی پوست نازک بینی مژک هست؟ این منظورتونه؟
-
Alireza Mousavi یعنی توی پوست نازک بینی مژک هست؟ این منظورتونه؟
Mahdieh te طبق شکل فصل۲زیست یازدهم تو اون شکل گیرنده های بویایی که لابه لای سلول های سقف بینی هست
(یکم چندشم شد