چقد مرور؟
-
هر هفته دوتا ژنتیک یکی حال داشته باشم با دوتا گفتار از ی فصل دیگه گیاهی دوتا هم اناتومی که یکی شون مال دهم هست یکی مال یازدهم
بعد مرور من زیاد طول میکشه اخرش 50 تا تستMoonchild
هر هفته دوتا + ژنتیک ؟
یعنی حدودا 3 فصل؟ -
سلام وقتتون بخیر
من ی سوال داشتم
شما در هر هفته چند فصل زیست میتونید مرور کنید (متن کتاب و نکات و تست مروری یا حالا ازمون )
میخوام ببینم این حجمی که میخونم نرماله یا کندم یا چی@Soniaaa هر فصل زیست اگر قبلا خونده باشیی و بلدش باشیی کتاب بخونیی (از رو جزوه اشکان من میخونم ) تقریبا هر فصل بین 2 تا 3 ساعت طول میکشه فصل اسون باشه یکو نیم ساعتم طول میکشه یعنی میشه در روز یک فصل زیست خوند نرمال بیشتر از این فرسایشی خواهد بود برای دانش اموز اگر یک روز برای زیست باشه فوقش 2 فصل بتونه خوب بخونه تست بزنه که این خودش دشوار هست و بازده کم میکنه میتونی روزی یک فصل بخونیی + تست موج یا هرچی بزنیی در روزای بعدی به طور کلیی برای تست زیست در روز یک ساعت باید بزاری کنار بغیر از اون 2 السی 3 ساعتی که روزانه برای هر فصل میخونیی و سرعتی کار کنی تو اون یکساعت برایی تست باید 30 تا تو یکساعت بزنیی (این یکساعت روتین بحساب میاد واگرنه امروز یک فصل خوندی فرداش میتونی تو این یک ساعت تستشو بزنی یا نه علاوه بر این یک ساعت 2 ساعت که داری برای خوندن کتاب بدی برای حل تستش ) این روش جمع بندی هست واگرنه اگر از صفر کسیی بخواد بخونه خب طبعتا این روش جواب گو نیست
-
@Soniaaa هر فصل زیست اگر قبلا خونده باشیی و بلدش باشیی کتاب بخونیی (از رو جزوه اشکان من میخونم ) تقریبا هر فصل بین 2 تا 3 ساعت طول میکشه فصل اسون باشه یکو نیم ساعتم طول میکشه یعنی میشه در روز یک فصل زیست خوند نرمال بیشتر از این فرسایشی خواهد بود برای دانش اموز اگر یک روز برای زیست باشه فوقش 2 فصل بتونه خوب بخونه تست بزنه که این خودش دشوار هست و بازده کم میکنه میتونی روزی یک فصل بخونیی + تست موج یا هرچی بزنیی در روزای بعدی به طور کلیی برای تست زیست در روز یک ساعت باید بزاری کنار بغیر از اون 2 السی 3 ساعتی که روزانه برای هر فصل میخونیی و سرعتی کار کنی تو اون یکساعت برایی تست باید 30 تا تو یکساعت بزنیی (این یکساعت روتین بحساب میاد واگرنه امروز یک فصل خوندی فرداش میتونی تو این یک ساعت تستشو بزنی یا نه علاوه بر این یک ساعت 2 ساعت که داری برای خوندن کتاب بدی برای حل تستش ) این روش جمع بندی هست واگرنه اگر از صفر کسیی بخواد بخونه خب طبعتا این روش جواب گو نیست
Rahman Aa
خب من روزی ی فصل گذاشته بودم تو برنامه دیدم مغزم نمیکشه واقعا هفته ای 4 فصل گذاشتم اینو راحت میرسونم (فصلای حجیم هم بودن )
الان ب نظرت خیلی کند پیش میرم؟ -
Rahman Aa
خب من روزی ی فصل گذاشته بودم تو برنامه دیدم مغزم نمیکشه واقعا هفته ای 4 فصل گذاشتم اینو راحت میرسونم (فصلای حجیم هم بودن )
الان ب نظرت خیلی کند پیش میرم؟ -
سلام وقتتون بخیر
من ی سوال داشتم
شما در هر هفته چند فصل زیست میتونید مرور کنید (متن کتاب و نکات و تست مروری یا حالا ازمون )
میخوام ببینم این حجمی که میخونم نرماله یا کندم یا چی@Soniaaa من راستش تو هر تایمم برا زیست حدودا ۶۰ ۷۰تا زمان دار هر فصلو میزنم چون برا زیست درسنامه نیاز ندارم
-
@Soniaaa من راستش تو هر تایمم برا زیست حدودا ۶۰ ۷۰تا زمان دار هر فصلو میزنم چون برا زیست درسنامه نیاز ندارم
Alireza Mousavi حتما شکلا رو مرور کن ستون ممکنه یادت بره
-
Alireza Mousavi حتما شکلا رو مرور کن ستون ممکنه یادت بره
-
Rahman Aa شکلا که هموشونو تو همون تایم تورق میکنم سلطون
Alireza Mousavi اوکی خوبه موفق باشی
-
Alireza Mousavi اوکی خوبه موفق باشی
-
L lO_Ol marked this topic as a regular topic on