IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
سوال مبحث بهینه سازی
-
دو تا سوال دارم در مورد این سوال
اول اینکه مگه فرمول دایره برای هندسه نیست پس چرا اینو آوردن تو امتحان حسابان
دوم اینکه یه دانش آموز متوسط با اولین بار دیدن این تیپ سوال چطور باید از عهده حلش بر بیاد ؟
چون ممکنه فردا هم این شکلی بدن میپرسم -
-
-
Kourosh Mousavi برای تک متغیره کردن معادله مساحت مستطیل بر حسب یکی از اضلاع باید میدونستم که رابطه طول و عرض نقاط در دایره چطوره که این یعنی باید معادلشو میدونستم
-
Kourosh Mousavi از طرفی هم منم اول فکر کردم که شعاع دایره همون نصف طول مستطیل اما خب تو پاسخنامه چیز دیگ نوشته بود. خلاصه واقعا در وحله اول آدم سوال میدید گیرپاژ میکرد
-
Amin Oveici
آره نیازه بدونی
الان دیدم سطحش بالاس برای امتحان -
-
Kourosh Mousavi خدا رحم کنه
داداش شما فارغالتحصیلی ؟ -
Amin Oveici
بله
حل این سوال رو استاد نصیری توی شلیک نهایی انجام دادن کاره خاصی نداره فقط معادله دایره نیازه
در حالت کلی هم بخوایم حساب کنیم مبحث بهینه سازی مبحث مستقلی نیست و از هر مطالبی من جمله هندسه به خصوص استفاده می شه -
Kourosh Mousavi معادله دایره نمی خواد ی فیثاغورس حل میشه
-
Danial.al
هم فیث می خواد هم معادله -
Kourosh Mousavi معادله دایره نمی خواد ک هر جور میبینم ...
ی رابطه مساحت مستطیل 2x.y=s
ی رابطه هم بین اضلاع و شعاع (فیث) 16=ایگرگ بتوان دو +ایکس بتوان دو