آزمون سنجش
-
سلام دوستان کسی برای آزمون 26 سنجش ثبت نام کرده؟
میدونه کی کارت ورود به جلسه میاد؟ -
سلام
یک روز قبل از آزمون چک کنین معمولا کارت قرار میگیره روی سایت. -
SARA_
مرسی ممنون -
Fatemeh iranmanesh
خواهش می کنم. -
Alireza Mousavi تجربیreplied to Fatemeh iranmanesh on ۲۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh iranmanesh اگه جدیدا ازموناش خوب شده باشه من ازمون ۴۰۰و ۴۰۱ رو تحلیل کردم بجز شیمیش باقی تستا اشغال بود
-
Fatemeh iranmaneshreplied to Alireza Mousavi on ۲۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Mousavi
آره دقیقا منم یک چندتا از جامع هاشو زدم وضع همین بود
من فقط ثبت نام کردم که برم تو محیط آزمون قرار بگیرم حالا از شانس خوب ما آرش همون روز جمعه اولین جلسه -
Alireza Mousavi تجربیreplied to Fatemeh iranmanesh on ۲۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Alireza Mousavi on ۲۲ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Mousavi من نمیخواستم شرکت کنم ولی من کنکور دی رو حل کردم و حالم افتضاح شد
تصمیم گرفتم برم بلکه انگیزهم برگرده
تیر ۱۴۰۱ خیلی بهتر بود من نمیدونم چرا میگن سخت بوده
-
Mahdieh te این سخت و اسونی بر اساس دوچیزه یکی میانگین تراز و درصد داوطلبا تو اون درس و دومیش میزان تسلطت بر مباحث
-
حسین دلشادreplied to Fatemeh iranmanesh on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh iranmanesh
شما ارش ثبت نام کردین؟ لینک و جروات رو دارین؟! -
Fatemeh iranmaneshreplied to حسین دلشاد on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین دلشاد
نه فقط چند روز پیش باهام تماس گرفتن اساتید فیکس کردن و فقط گفتن از 28 کلاسا شروع میشه -
حسین دلشادreplied to Fatemeh iranmanesh on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh iranmanesh
اها..ممنون -
طبیعیه که سنجشو خیلی خراب کردم؟
هنوزم باورم نمیشه.
@دانش-آموزان-آلاء -
Fatemeh iranmaneshreplied to Mahdieh te on ۲۷ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdieh te
وای دقیقا منم یعنی از دیروز که کارنامه دیدم کلا بهم ریختم دائم داشتم به این فکر میکردم فقط من گند زدم
واقعا به معنای واقعی کلمه خیلییییی گند زدم -
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Fatemeh iranmanesh on ۲۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh iranmanesh سخت بوده بنظرم
من تازه ضربه نهایی رو اونجا خوردم که معلم فیزیکه موقع تحلیل گفت ۲۰ درصد یعنی خیلی ضعیف -
Fatemeh iranmaneshreplied to Mahdieh te on ۲۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdieh te به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد
-
Fatemeh iranmaneshreplied to Mahdieh te on ۲۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdieh te
ریاضی یا تجربی ؟ -
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Fatemeh iranmanesh on ۲۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh iranmanesh نه تجربی
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to Fatemeh iranmanesh on ۲۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fatemeh iranmanesh من فکر میکنم از دستی سخت گرفتن که بچهها ناامید بشن. من یه تحلیل زیست دیدم معلمه ۱۰ تا سوالو ابهام دار جواب داد بعد میگه سطحش عالی بود
-
Fatemeh iranmaneshreplied to Mahdieh te on ۲۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
4/20