غده های بزاقی
-
این پست پاک شده!
-
CpR اولش به دو دسته غده های بزاقی بزرگ و کوچک تقسیم بندی میشن / حالا غده های بزاقی بزرگ شامل زیرزبانی ، زیر آرواره ای ، بناگوشی میشن ...
-
CpR دقت کن این گفته در غده بزاقی دارای 3 نوع یاخته هست منظورش اینه این بافت در غده بزاقی دارای س نوع یاختش ولییی دقت کن این شکل قبلا بود تو کتاب که یک نوع هستن و اونام مکعبین .یک نوع هستن اینو نمیخواد بزنی حذفه
-
CpR دقت کن این گفته در غده بزاقی دارای 3 نوع یاخته هست منظورش اینه این بافت در غده بزاقی دارای س نوع یاختش ولییی دقت کن این شکل قبلا بود تو کتاب که یک نوع هستن و اونام مکعبین .یک نوع هستن اینو نمیخواد بزنی حذفه
-
CpR
اول اینکه منظورش از بافت فضای بین یاخته ای اندک پوششی هست ،شما فک کنم نوشتی پیوندی
گزینه 3 هم نمی توان گفت ،چون دو نوع بافت پوششی بیشتر نداره سنگ فرشی چند لایه و مکعبی که در مجرای بزاق هست -
CpR
اول اینکه منظورش از بافت فضای بین یاخته ای اندک پوششی هست ،شما فک کنم نوشتی پیوندی
گزینه 3 هم نمی توان گفت ،چون دو نوع بافت پوششی بیشتر نداره سنگ فرشی چند لایه و مکعبی که در مجرای بزاق هست -
CpR
CpR
گزینه 3 هم نمی توان گفت ،چون دو نوع بافت پوششی بیشتر نداره سنگ فرشی چند لایه و مکعبی که در مجرای بزاق هست@Deleted-Account0 در غده های بزاقی گفته است:
CpR
گزینه 3 هم نمی توان گفت ،چون دو نوع بافت پوششی بیشتر نداره سنگ فرشی چند لایه و مکعبی که در مجرای بزاق هستن شما اشتبا میکنید
3 نوع داره
دو نوعش در ترشح بزاق و یک نوع در پوشاندن مجاری غده -
@Deleted-Account0 در غده های بزاقی گفته است:
CpR
گزینه 3 هم نمی توان گفت ،چون دو نوع بافت پوششی بیشتر نداره سنگ فرشی چند لایه و مکعبی که در مجرای بزاق هستن شما اشتبا میکنید
3 نوع داره
دو نوعش در ترشح بزاق و یک نوع در پوشاندن مجاری غدهاین پست پاک شده! -
@Deleted-Account0 در غده های بزاقی گفته است:
CpR
3 نوع داره
دو نوعش در ترشح بزاق و یک نوع در پوشاندن مجاری غدهCpR
خوب سوالم گفته 3 نوع در ترشح بزاق که میگیم نه نمی توان گفت(ینی جوابه) و 2 نوع در ترشح بزاق نقش داره -
CpR
خوب سوالم گفته 3 نوع در ترشح بزاق که میگیم نه نمی توان گفت(ینی جوابه) و 2 نوع در ترشح بزاق نقش داره