سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
آرشی های حسابان بیان لطفا
-
سلام بچه ها خداقوت
بچه ها شما که از آرش حسابان استفاده کردید به نظرتون باعث پیشرفت و تغییری براتون شد؟؟و به نظرتون برای کسی که ریاضی خیلی پایین میزنه ب درد میخوره یا نه؟
میخوام ریاضی تجربی ثبت نام کنم -
سلام
آقای ثابتی تو آرش به هر مبحث جدیدی که میرسیدن از صفر تدریس میکردن یعنی برای هر سطحی میتونه مفید باشه
تو حل سوالات هم بعضی جاها سرعتشون رو میبردن بالا بعضی جاها هم آروم تر پیش میرفتن
اگه بعد از همایش همه سوالات رو دوباره خودتون حل کنید به نظرم میتونه مفید باشه
البته قطعی نمیتونم چیزی بگم
برای جمعبندی سریع تو زمان کوتاه مفیده -
ریحانه سادات0
ممنونم ریحانه جان
موفق باشی عزیزم -
Miss Mirzaiea 0 خواهش میکنم
-
سلام
من 2 سال پیش استفاده کردم کردم. اره به نظرم خیلی خوب جوابمو داد.
-
کسی فیلم جلسه سومش رو داره برام بفرسته
-
ارش واقعا عالیه حتی اگه صفر باشی بازم خیلی میندازتت جلو حتما استفاده کن قیمتش هم فوق العاده عجیب پایینه
-
امیر حسین صوفی تشکر
-
ریحانه سادات0 سلام میگم ک شما کل جزوه پروژه آرش رو کپی کردید و سر کلاس نکته هاشو می نوشتید؟
-
Miss Mirzaiea 0 سلام
نه جزوه ها رو پرینت نگرفتم
بیشتر همایش رو گوش میدادم یا تو چک نویس حل میکردم
بعد همایش هم تا جایی که بشه سوالات رو حل میکنم و اگه سوالی باشه که نیاز به مرور داشته باشم خودم مینویسم تو برگه